хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Хоббіт в 3D

Для зйомок дилогії «Хоббіт» Пітер Джексон буде використовувати 30 нових стереоскопічних камер EPIC RED, які здатні знімати з роздільною здатністю в 5К з швидкістю до 120 кадрів в секунду. Про це повідомляє ресурс Engadget, з посиланням на прес-реліз компанії RED DIGITAL CINEMA.

У Джексона вже є досвід співпраці з RED. У 2008 році разом з Нілом Бломкампом, в якості тесту, він зняв на їх камеру 15-хвилинний фільм "Crossing the Line".

«Це дійсно фантастична камера. EPIC - це не тільки передовий край сучасних технологій, що представляє унікальну якість зйомки і роздільну здатність, але і дуже зручний інструмент для кінематографіста. Більшість камер-конкурентів масивні і повинні встановлюватися на особливі пристрої, а EPIC повертає нас до часів ручних камер, за якими не тягнуться зв'язки дротів », - прокоментував сам Джексон.

Засновник RED Джим Дженнардо разом з командою фахівців цього року особисто літав до Піджея в Нову Зеландію, щоб той міг оцінити можливості нових камер. Таким чином, підготовка до зйомки дилогії йде повним ходом. Нагадаємо, що вона почнеться на початку наступного року. Головну роль Більбо Беггінса зіграє британський актор Мартін Фріман.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                    

1

Коментарі

130.11.10, 18:55

Цікаве продовження.