хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Пітер Джексон повернеться в Середзем'я?

Відколи Гільєрмо дель Торо залишив проект, знімальний майданчик «Хоббіта» повниться новими чутками. Зайняти режисерське крісло бажає багато хто, але Warner Bros. і New Line Cinema не злазять з Пітера Джексона, умовляючи його очолити зйомки.

Ніл БломкампДев’ятий округ») зовсім недовго перебував у статусі кращого претендента на екранізацію «Хоббіта». Агентство William Morris Endeavor, з яким працює режисер, запевнило, що жодних пропозицій від Warner і MGM не надходило.

Як стверджує ресурс Deadline, Пітер Джексон вже погодився зайняти режисерське крісло, і тепер прагне якимось чином позбутися від зобов'язань по іншим контрактам.

Студії вважають Джексона найбільш підходящим варіантом вирішення проблеми, (хто більше за нього знає про світ Середзем'я?), до того ж він активно бере участь у проекті як продюсер. І наступні кілька днів, якщо вірити донесеннями інсайдерів, будуть вирішальними в переговорах табору Джексона і тандему Warner / New Line.

Бломкампу таки відійшов фантастичний проект «Elysium». Дія фільму розгортатиметься в майбутньому, що відстає від сьогодення на 150 років, а місцем подій обрана інша планета. Режисер обіцяє багато насильства, але не заради смакування жорстокості, а заради розвитку соціополітичних ідей.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
                                                                  

1

Коментарі