хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

нас переїхала потужна інформаційна машина

  • 01.05.19, 09:07
6

Останні статті

Коментарі

Гість: Inna_19

11.05.19, 09:28

    Гість: bismuth58

    21.05.19, 09:30

    Лично меня никто не переехал, да и не мог.
    По жизни - беспартийный. Но руководствуюсь в ЭТОЙ Украине только своими убеждениями, сформированными на основе своей классовой принадлежности. Имея высшее образование, я таки отношу себя к рабочему классу, так как родился в семье рабочих. Ну и в УНР до пенсии пришлось дорабатывать на рабочих специальностях.
    Народу же задуряют мозги национальной идеей, что бы забыли про классовость нашего общества. Ну до рождения нации в УНР ещё далеко. Не может нация состоять из половины населения! А кто тогда остальные, с иными взглядами, языком и менталитетом?

      31.05.19, 09:48

        41.05.19, 09:55

        Я по телевізору дивлюся тільки серіали або кіно, новини ж черпаю з інтернету... І чесно кажучи, для мене було дико спостерігати як за пів року мої співробітниці під впливом пропаганди раптом перетворилися на страшних порохоненависників, тобто, рік тому про нього ніхто не думав, кололи собі ботокс спокійно і не парилися, і раптом за пів року людей перемкнуло... І вони ж навіть не розуміютьяк їх мозок тр*хнули на найпримітивнішому рівні...

          51.05.19, 10:05

          Если вас трамвай задавит, вы тихонько вскрикнете. Раз задавит, два задавит, а потом привыкнете. Та ніхто нікого не переїхав, хоча по вухах проїхались конкретно. І регулювати можна було тільки відключенням. І в цьому році це ще не кінець. Попереду ще парламентські вибори. Скоро почнеться взаємообливання речовинами з неприємним запахом. Але по ділах їх спробуємо визначити, чого вони варті. А реклама - це ми вже проходили.