хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Українська Громада працює для Вас!

Українська Громада – це те середовище, де громадівці можуть реалізувати себе і свої ідеї, це середовище взаємної підтримки.

Одним із напрямків діяльності Української Громади є підтримка суспільних ініціатив (проектів, заяв, лобістських ініціатив).

В Україні існує багато ініціативних людей та груп, але, на жаль, досить багато проектів, зароджуючись, так і не реалізовуються через неможливість знайти однодумців, брак мінімальної ресурсної підтримки, поради фахового менеджера та незнання людей, організацій, які вже реалізовують подібні ініціативи. Саме таку підтримку Ви тепер можете отримати від Української Громади. Щоб дізнатися детальніше, яку саме підтримку можна отримати, натисніть тут.

Українська Громада підготувала спеціальний порядок (алгоритм) дій для отримання підтримки проекту чи ініціативи. Із алгоритмом Ви можете ознайомитися тут.

Нагадаємо, що Українська Громада вже надає підтримку таким проектам:

• Україна без онкохворих
• Україна без тютюну
• Діти нашої громади
• Медова Країна

Якщо у Вас є проект чи суспільна ініціатива, яку Ви давно мріяли здійснити, але Вам не вистачало тієї чи іншої підтримки, звертайтеся до Української Громади і ми Вам допоможемо!

В єдності сила!

1

Коментарі