Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Cтратегія молоді

Ліга молоді Української Громади визначила стратегічні напрямки діяльності: екологія, культура, навчання та освіта.

У рамках кожного з цих напрямків пропонується ініціювати проекти:

1. Проект «Сцена»
Зміст: виступ молоді на сцені з актуальних питань громадсько-політичного життя нашої держави, виступ молодіжних творчих колективів, оголошення молодіжних ініціатив. Аналог Hyde-Park у Лондоні, де виступають всі бажаючі.
Мета проекту: активізувати громадське обговорення суспільних проблем, стимулювати створення громад, дати молоді базу для самовираження, самоактуалізації, просування власних ідей та позицій, персоніфікації.

2. Проект «Дніпровські схили»
Зміст: прибирання зон відпочинку біля Дніпра, чистити окремі ділянки схилів з подальшим їх обладнанням інфраструктурою (паркани, таблички, смітники, лавочки). 
Мета проекту: просунення ідеї свідомого «суботника» - турбота про навколишнє середовище + організація корисного дозвілля молоді + організація місць відпочинку для киян.

3. Проект «Вчимося разом» 
Зміст: навчання учасників Ліги молоді (членів Української Громади) шляхом організації для них тренінгів, семінарів, майстер-класів, курсів.
Мета проекту: набуття членами Ліги модерних навичок, необхідних вмінь і знань для прогресивнішої та продуктивнішої діяльності у Лізі та особистому житті; розбудова лідерського ядра Ліги молоді; підвищення обізнаності лігівців про сучасні тенденції у суспільних науках, течіях, бізнес-тенденціях; зростання рівня громадської активності та свідомості.

Усі, хто має бажання, можливості та лідерський потенціал, звертайтеся до координаторів Ліги молоді Української Громади: Олександра Бондаренка ([email protected]) та Анастасії Кравченко ([email protected]).
1

Коментарі