Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Они ,ее бедненькую ,зашили...) Випадок в метро

Вибори відбулися. Ніхто не кричить ,що вони були підкуплені, чи нелегітимними. Кандидати ,як потрібно ,обмінялись скупими привітаннями, а країна нарешті видихнула вчорашнє задимлене повітря, і вже з надією дивиться в завтрашній день, що б вдихнути чистий і вільний вітер змін на краще)
    Сьогодні , поринувши у металеву будку вагону метро, звично знайшовши собі таку-сяку опору, я витягнула книгу і  бігала очима,що б якось відволікти думки від проблем, та книга була не занадто захоплива, і мої зрадливі вуха стали вслухатись в чужі розмови, деякі були відверто нудними накшталт вибору плінтусів у кухню, інші відверто тупими "А я ,чо, ніштяк, ну ти дибіл", що теж особливо не зацікавило, та ось поруч мене вирішили напевно вже в 100500 раз ) виявити свої політичні заключення дві бабульки.   Суть розмови була така :
- Ох, беда то какая, голубушка, опять президента не того поставили. Бедную Юленьку замордовали, я за нее голосовала. Хоть там и так все порешали. Закрыли ее ,родненькую.
-Да, они там все проплатили . Ты видела какая морда в этого Порошенка. Ух ,боров. Сволоч наверное редкосная. А Юленька такая хорошенькая. Что б их там всех переморило, что они ее так мучили. Она , бедная ходить не может.

  Я ні в якому разі не хочу образити ні чиї політичні вподобання, але мене здивувала, навіть скоріш порадувала реакція інших пасажирів, яких теж зацікавив цей діалог . Люди посміхались, деякі відверто сміялись. У всіх в очах була відверта добродушна поблажливість до тих бабульок. В очах людей щось змінилось. І я зрозуміла, що люди вірять,і я вірю в честність цих виборів.В очах не було тої безпорадньої і жалюгідної незначимості їхнього голоса,мовляв ТАМ і так все вирішено.  Вони зкинули з себе це лахміття байдужості, яке висіло на них ще з часів Союзу.І Більшість з них не продало б свій президентський голос, бо це б було зрадою,  та навіть спроба підкупити їх підійняло б нову хвилю обурення,   я не кажу про вибори до київради , на таких маштабах всілякі маловідомі "гришуки " завжди будуть відривати по 200 грн за голос , це не так важливо. Нове покоління, відлік я беру від зимніх подій, змінило свої погляди, воно повірило в свої сили ,в нашу єдність,і не бояться , що їх знову посміють обманути , (бо нехай бережуться). Вперше за 23 роки люди голосували зі світлим поглядом і розумінням ситуації. 


  Ну ось скажіть відверто, кому з вас пропонували гроші за Порошенка, Ляшка чи Тимошенко. Цікаво, бо я таких випадків не знаю. Я пам'ятаю, як на виборчих дільницях пачками кидали липові голоси за Яника, і всі мовчали,бо їм пригрозили вильотом з роботи, а тут я такого не бачила.  Невже ,я така наївна і вірю, що все налагоджується? 
1

Коментарі

127.05.14, 01:12

Его выборы такие же чесные как руки его кума, которые ничего не крали

    227.05.14, 01:13Відповідь на 1 від риони

    Питання лунало про гроші. Голий факт. Є чи немає?

      327.05.14, 01:16Відповідь на 2 від Bartok

      Не был, не видел, не знаю

        427.05.14, 01:18Відповідь на 3 від риони

        Дякую)))Це і цікавило.

          527.05.14, 01:26Відповідь на 4 від Bartok

          Мне и раньше никто не предлагал