хочу сюди!
 

Наташа

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Україна: Міністрові погрожують Броніславом Перацьким

З Інтернету    огляд польських медіа

Volgal ,       Aktualnoci  ,                Ukraina: Ministrowi gro Bronisawem Pierackim

Dodane przez Zalewski Opublikowano: Wtorek, 25 stycznia 2011 o godz. 12:12:15

Україна:  Міністрові погрожують Броніславом Перацьким

 

http://www.kresy.pl/volgal,aktualnosci?zobacz/ukraina-ministrowi-groza-bronislawem-pierackim

Дмитро Табачник (зліва) та Броніслав Перацький

Міністр освіти та науки України Дмитро Табачник поінформував, що отримує SMS-и з нагадуванням про долю Броніслава Перацького, польського міністра  внутришніх справ, вбитого українськими націоналістами в 1934 році.

"Отримав кільку SMS з біографією Броніслава Перацького, польського міністра внутришніх справ, якого у 30-х роках минулого сторіччя застрелили бандерівці. А також отримав кільку SMS з текстом «Вітання від Карповича” та MMS зі світлиною Боголепова. Для тих, хто не знає, - це студент Карпович застрелив міністра освіти Російської імперії Боголепова”, - цитує Табачника портал korrespondent.net.

Міністр освіти та науки України додав, що, не дивлячись на ці анонімки, не піде з уряду. “Не знаю, чи то моральний тиск, чи погрози… Не має права зрадити очікування людей, які вірили у новий курс Віктора Януковича, не маю права зрадити президента, який довірив мені керування освітою, - додав Табачник”. Водночас поінформував, що відчуває «моральну підтримку” з боку Януковича.

Критику на свою адресу Табачник пояснив «незрілістю нашего громадянського суспільства”, яке ще готове до прийняття його політичного становища. Також поінформував, посилаючись на опитування одного з телевізійних каналів, що має підтримку двох третин Українців.

Призначення Дмитра Табачника міністром освіти та науки від початку збудило протести української опозиції, яка звинувачує його в «українофобії”, нагадуючи його виступи.

Між іншим, Табачник писав,  що українці заходу країни не мають нічого спільно зі сходом країни: «Як показала Велика Вітчизняна Війна, мешканці Галіції практично не мають нічого спільного з народом Великої України, - ані в сенсі ментальному, ані віросповіданню, ані мовному, ані політичному”.

У іншому виступі боронив пакт Рібентропа-Молотова, переконуючи, що коли б визнати його не чинним, тоді ж Україна мусила б відмовитись від територій, які в 1939 році включені до СССР. Також Табачник додав, що приєднання Галіції, «розсадника фашизму і бандерівщини”, до Української Совіцької Республіки було помилкою. Галіція повинна б стати окремою Республікою в СССР, або її належало залишити в Польщі, - визначив.

На думку міністра освіти та науки іменування Великого Голоду «геноцидом українського народу є вимислом закордонних істориків. 

Броніслав Перацький, міністр внутришніх справ Речі Посполитої Польської, був застрілений 15 червня 1934 р. перед ресторацією на вулиці Фоксаль в Варшаві членом Організації Українських Націоналістів Григором Мацейком, він помер у той же день.

tr/Kresy.pl

Джерело: сайт Фундації Допомоги Полякам Сходу; 31.01.2011.

http://www.kresy.pl/volgal,aktualnosci?zobacz/ukraina-ministrowi-groza-bronislawem-pierackim

 (з польської мови переклав: А.Грабовський,) 06.02.2011.; Дебальцеве За достовірність першоджерела несе відповідальність його автор. При перекладі дається обов’язкове посилання на джерело. Перекладач не завжди згідний з думкою авторів

13

Коментарі

121.03.11, 07:08

Хіба є на світі хоч одна нечиста справа, хоч одна безсоромність якого б то не було сорту і передусім в сфері культурного життя народів, в якому не був би замішаний принаймні один єврей? Як у будь-якому гнійнику знайдеш черв'яка або личинки його так у будь-якій брудній історії неодмінно наштовхнешся на еврейчика.

Коли я познайомився з діяльністю єврейства в пресі, в мистецтві, в літературі, в театрі, це неминуче повинно було посилити моє негативне відношення до євреїв. Ніякі доброчесні завірення тут не могли допомогти. Досить було підійти до будь-якого кіоску, познайомитися з іменами духовних батьків усіх цих огидних п'єс для кіно і театру, щоб зробитися жорстоким проти цих панів.

    221.03.11, 07:10

    Це чума, чума, справжня духовна чума, гірше за ту чорну смерть, якою колись лякали народ.

      Гість: Лютый Гриня

      321.03.11, 09:05

        Гість: lkjmn

        421.03.11, 09:33Відповідь на 2 від к Мамай

        Це чума, чума, справжня духовна чума, гірше за ту чорну смерть, якою колись лякали народ.100%

          521.03.11, 10:03

          Спочатку зайшла на Оригінал, прочитала, а тільки потім побачила переклад у Вашому блозі!
          Хороша повчальна стаття! В те, що "наш" так званий міністр освіти і.......чогось там ще, тепер всього разом, не ошпарив собі нозі..., в це я вірю з великим сумнівом.
          І його :"-не маю права зрадити президента, який довірив мені керування освітою",- під нервове пакування валізи... особливо приємне більшості нормальних Українців!

            621.03.11, 11:21

            Эта скотина, уже достала всех...... прислуга кремлевская...... Такую тварь, нельзя пускать воспитывать наших детей!!!!!

              анонім

              721.03.11, 19:28

              До 15 червня ще має час помолитися.

                821.03.11, 20:01Відповідь на 2 від к Мамай

                В нашого народу таких чуми, на жаль, дві.

                  921.03.11, 21:20

                  Этот Табачник какая-то Божья Кара украинцам за отсутствие единства!

                    анонім

                    1022.03.11, 08:06

                    Нічого просто так не буває !

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна