Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Патологічні зв’язки... Московією....

  • 12.03.15, 14:49

З Інтернету:   огляд польських медіа     [для власного навчання]

 

Patologiczne zwizki

Dodane przez Lipinski   ,      Opublikowano: Czwartek, 05 marca 2015 o godz. 20:08:19

 

Патологічні зв’язки… (між Україною та Російською Федерацією - Росією)

 

За умов триваючого на сході України конфлікту, до Росії практично без перерви доходили елементи озброєння, вироблені фірмами української оборонки.  Ба більше, маємо реальні підстави казати, що ця діяльність триває й наділи.

    

 Останні інформації на цю тему появились заледве кільку днів тому.  19 лютого (2015 - перекладач) російська державна спілка Ростес оголосила, що з огляду на можливий брак постачання двигунів гвинтокрилів з України та неможливістю поповнення цього вітчизняною продукцією, вона може змінити терміни реалізації замовлень для російської армії і служб безпеки. Першість надане реалізації замовлень з-за кордону, тож військо буде змушено чекати.

Та це ще не все.  Шеф департаменту Комунікації та Інформації, Василь Бровко, повідомив, що в випадку призупиненні постачання від української фірми Мотор Січ, виробники будуть змушені до зміни плану реалізації замовлень МНО,  надаючі пріоритет значимим та престижним закордонним контрактам.  При цьому Бровко підкреслив, що Мотор Січ “є дуже зацікавлена поставками своєї продукції до Росії, коли ж то наразі є це єдиний стабільний ринок збуту для українських двигунів, встановлених на вітчизняннях [російських]  ”.  Відповідно до нього, політика влади України може в майбутньому допровадити Мотор Січ до втрати головного клієнта, себто російських підприємств.

Для тих, хто не орієнтується в темі, таке формулюванна може бути шокуючим,  Україна постачає Росії елементи силових блоків бойових гвинтокрилів в існуючій міжнародній сітуації? В контексті санкцій і звернень до постачання зброї в Україну?  Що ж, можна було би відповісти, що то не кінець – бо тут не ходить тільки про двигуни. Проте на їх прикладі, - а точніше на закладах Мотор Січі, - ця залежність є виразно відочна та можлива для обсервації в тривалому часі.

Див. повний текст допису на мережевому диску:

http://files.i.ua/file/1596777/1484445/

 



0

Коментарі