Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Що є для вас кохання, любов?





Вирішила написати цю замітку, спровокувати вас на роздуми. Адже інколи так важко зрозуміти здавалось би прості речі, які водночас і дуже складні. Адже коли рушійною силою до пошуків пари стає не потреба у вирішенні якихось проблем , не вигода, не прагнення покращити щось в своєму житті за рахунок партнера, не забаганка мати в своєму житті ніби фетиш картинку з журналу де зображена усміхнена пара з дітьми, або красиві заручини. То якось так зупиняєшся, дивишся на все те без захвату, і думаєш: а навіщо?

Тим більш, в жодній з відвертих розмов з друзями і подругами так і не знайшла впевненої відповіді навіщо саме воно було потрібно. Чоловіки здебільшого починають жалітися, що їх мало не силоміць затовкали у те заміжжя, чи то серйозні стосунки. Жінки здебільшого відверто зізнаються, що думали про забезпечення майбутніх дітей, і про народження тих самих дітей, як запрограмовані. А потім майже не бачаться зі своїми обранцями, які зраджують десь у відрядженнях, або з секретарками. Або ж навіть не наважуються на такі радощі і обов'язково тікають від своїх обраниць в компанії де обов'язково жаліються на жінок, плачуться і нарікають. Або ж і просто втомлено зітхаючи говорять "ні-ні, все дуже добре, я щасливий, але щось таки змінилося". Зазвичай останні просто надто виховані, аби сваритися на ту, яку самі обрали.

То навіщо воно потрібно тоді? Якщо дівчина/жінка завжди хороша тільки тоді, коли тримається десь подалі, і з'являється тільки тоді коли потрібна.

В мене питання до тих пар, що впевнено кажуть "Ми разом бо кохаємо одне одного". Що для вас кохання?
І питання до всіх інших: "Що для вас щастя?".

Виявилося, що в реальному житті неможливо бути ідеальною жінкою. Бо таки завжди знайдеться те, до чого обов'язково, вибачте, доє*уться.
Якщо бути порядною - надто порядна, хочуть більже вогню, більше жару, нудна.
Якщо бути гарячою - надто розпусна, бля*ь, хвойда і т.д.
Якщо хочеш зробити когось радіснішим і щасливішим - ти тряпка.
Не хочеш - стерва.
Правильна - ботан.
Не правильна - розбишака.
Якщо хочеш дітей - ти стрьомна.
Якщо не хочеш дітей - ти стерво і феміністка.
Якщо ти любиш готувати - дістала вже своїми кастрюлями
Якщо припиняєш готувати - ти ледащо і не турботлива.
Коли думаєш і намагаєшся підтримати цікаві розмови - надто розумна і стрьомна.
Коли не думаєш і намагаєшся триматися на другому плані - ти тупоголова блонді.

А ще чомусь старомодно пропонувати бути дівчиною, але дуже не старомодно ображатися, коли окрім тебе є ще й інші. А чого ти чекав? Ми ж нічого не обіцяли одне одному... Чи як? Дуже весело іноді дізнатися, що в тебе є виявляється громадянський чоловік, про якого ти і не підозрювала, але він так вирішив, а ти тепер зрадлива хвойда, бо шукала далі.
Чоловіки! Ви завжди думаєте що все стається саме по собі мовчки? Чи я чогось не розумію?
А женитеся тільки тоді, коли свати швабрами й віниками в спину женуть до раксу? Або коли вона залетіла?
Коротше, я щось торможу, чи як? Все справді так смішно?
Нічого не домовлено, не розібрано на словах, а потім сидите з чарочкою і нарікаєте, що всі такі-сякі. А ви щось пояснюєте? Про щось домовляєтеся, коли в вас стосунки?

Тоді з якого моменту вважати що ти чиясь дівчина? Коли вдруге сходили на побачення? Чи з того моменту як поцілувалися? Чи з якого моменту?

Що для вас кохання-любов?
Коли будь-яка більш-менш симпатична жінка десь там вдома є?
Чи це щось таке, що відбувається якийсь короткий час на перших порах побачень з новою дівчиною?
Чи це платонічна дружба (завжди прийти на допомогу, підставити плече, врятувати, тощо)?

Адже зараз мені здається, що усі стосунки приречені перетворитися на безглузде протистояння, і ненависть з охолодженням одне до одного.
А ще мені починає здаватися, що чоловіки принципово не можуть любити і поважати людину, яка побувала нижче поясу: "Одні жінки ніколи не піднімуться вище поясу, а другі - ніколи не опустяться нижче серця". То що, ідеальний варіант - фригідність? Чи як? Чи де інде, тільки не зі своїм?

І ще. Чому ви, чоловіки, так любите повторювати, що вам ніхто не потрібен? Це справді так? Чому? Чому від сучасного чоловіка все частіше чуєш, що він хоче дітей але тільки не жінку поруч. ? Це якась принципова неприязнь до протилежної статі? Чи незмога знайти спільну мову і порозумітися?

Прошу до роздумів, критики, вираження власної думки!

0%, 0 голосів

40%, 4 голоси

0%, 0 голосів

30%, 3 голоси

20%, 2 голоси

10%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
8

Коментарі

18.10.12, 20:54

Большой текст не осилел. Но на ушко тихо шопатом скажу. Для меня любовь была большим нечто восхетительным преживанием. Когда сердце билось сильней, а желание укрыть человека от этого мира выростает в сто крат. А чувства /эмоции когда этот человек рядом утром спит, а ты смотришь на него.... Но это такое. Как саазала одна знакомая еа таком далеко не уедишь

    28.10.12, 22:52Відповідь на 1 від punk-Kuzya

    И оно быстро прошло, правда же? Ну максимум пол-года таких трепетных переживаний. А что было дальше? Не могли бы признаться открыто?
    Одна девушка рассказала историю, в которой они с мужчиной трепетали и испытывали волнующую страсть друг к другу на протяжении нескольких месяцев. А потом она его бросила. Причина? Как по мне смешная, но для нее это предельно серьезно: однажды она приготовила ему кушать, поставила перед ним и села рядом, он взял ложку и начал есть. Она за это его бросила, и даже более - у неё появилось стойкое отвращение к этому человеку. Оказалось, что он отвратительно ест. Плямкая и гримасничая, с отсутствующим взглядом и выключенным мозгом.
    Этого было достаточно для того, чтоб забыть парня навсегда. Но он много лет даже не догадывается в чем причина, долго страдал.

      38.10.12, 22:59

      Столько букв ни о чем.Вы нерационально тратите свою энергию

        48.10.12, 22:59Відповідь на 2 від Rиsя

        Чем закачивалась, чем заканчивалась... девушки уходили от меня.Вот чем заканчивались...

          58.10.12, 23:05Відповідь на 1 від punk-Kuzya

          Большой текст не осилел. Но на ушко тихо шопатом скажу. Для меня любовь была большим нечто восхетительным преживанием. Когда сердце билось сильней, а желание укрыть человека от этого мира выростает в сто крат. А чувства /эмоции когда этот человек рядом утром спит, а ты смотришь на него.... Но это такое. Как саазала одна знакомая еа таком далеко не уедишьЛюбовь - это когда разбосанные мужские носки не раздражают. Чукчи носков не носили - но чукчи были умные. любовь - это химия, они целовались носами.

            68.10.12, 23:07Відповідь на 5 від irishka_r

            Пардон. А я разве в своем коменте говорил про носки и быт как таковой?

              78.10.12, 23:16Відповідь на 6 від punk-Kuzya

              Пардон. А я разве в своем коменте говорил про носки и быт как таковой?Нет. А пардон мне свое личное мнение нельзя высказывать???

                88.10.12, 23:39Відповідь на 7 від irishka_r

                Можно конечно можно и даже нужно.только автору а не мну я тут так мима пробегал да и думаю лярну чего не будт

                  99.10.12, 01:24Відповідь на 8 від punk-Kuzya

                  Можно конечно можно и даже нужно.только автору а не мну я тут так мима пробегал да и думаю лярну чего не будтНу вот и я подумала - от моего мнения вреда не будет. А прислушиваться и не обязательно.

                    Гість: Dиззззз

                    109.10.12, 01:56

                    химическая реакция в организме
                    нечто из прошлого
                    врут те, кто говорит, что любит долго - это проходит
                    влюбляться можно вечно, а любить год, от силы два - потом переростает в привязанность

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      16
                      попередня
                      наступна