хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

РФ намагається зірвати візит Вселенського Патріарха в Україну.


09:42 30 липень Київ, Україна
У 1033-ю річницю Хрещення Русі-України підконтрольна Кремлю Українська православна церква зібрала під час пандемії тисячі парафіян на Велику хресну ходу з метою провести політичні маніфестації і зірвати візит Вселенського Патріарха Варфоломія в Україну.
З огляду на те, що план зриву візиту Варфоломія через поширення коронавірусу поки залишається під питанням, а пропагандистські меседжі «Стоп Варфоломій!!!», «Святий княже Володимире, захисти нас від Варфоломія!!!» своєї мети не досягли, проросійські інтернет-ресурси запустили таку інформаційну хвилю.
Так, 27 липня «versii.com» опублікували статтю «Помилка пРезидента», в якій мова йде про те, що нібито «24 серпня на святкування ювілею Незалежності приїжджає Константинопольський патріарх Варфоломій, і Офіс Президента планує урочисто передати йому Софію Київську, а також трохи пізніше, Києво-Печерську та Почаївську лаври». Надалі новину передрукували проросійські «зливні бачки», такі як «naspravdi.info», «livejournal» - «naiusha», «Україна Зараз», «Україна Online», «Донбас і Мир» і деякі інші.
Судячи із залякування вірян і читачів, штучного загострення міжконфесійного протистояння, наміру організувати акції протесту, для РФ зрив візиту Вселенського Патріарха Варфоломія в Україну вкрай важливий. І наскільки далеко Москва готова піти для досягнення цієї мети, залишається тільки здогадуватися...
6

Коментарі

Гість: ВсёВыше@Выше

11.08.21, 10:07

Из какой он Вселенной?

    21.08.21, 10:17

    Так и шо в этом удивительного и или ненормального!?

      31.08.21, 15:37

      Мракобіський парханат ковбасить. Це є добре!

        41.08.21, 17:11

        Насправді ніякою « упц» московського патріархату не існує. То те ж саме що «длнр» « пмр» і т.п. Той же самий проект і його розробник .
        Вселенське Православ‘я включає 15 помісних церков , серед яких ПЦУ із предстоятелем блаженнійшим Епіфанієм.