на мій номер прийшла смс від 625

Силовики в Раде взяли списки всех помощников нардепов от Удара, Свободи и Батькивщини.

з.і. я маю тримаю зв"язок з деякими помічниками... але невже ця смс здатна їх налякати?))))
відправник явно вдається до абсурду.

так стають фанатами!

  • 11.07.13, 22:53
папа Франциск. цитати (з УП)

"Мені боляче бачити священика чи монахиню на машині останньої моделі, не можна так робити", - сказав Папа.

"Машина потрібна для роботи, але будь ласка, обирайте скромнішу. Якщо вам до вподоби шикарна, подумайте лишень про те, скільки дітей у світі помирає від голоду", - наголосив він

в деяких країнах ЄС більшість має жити за правилами меншості

  • 17.04.13, 23:20
і ось наявний приклад



у Франції цього чоловіка затримали за малюнок на кофті, де зображена традиційна (гетеросексуальна) сім"я з намальованими мамою, татом і дітьми ...бо футболка "пропагує" гетеросексуальні відносини.. спочатку французи прийняли закон про одностатеві шлюби, тепер вони заперечують те, як живе більшість!

круті хлопці!

  • 29.11.12, 18:51
в києві турок викликав повію, натомість приїхали три кремезних хлопця. після такого, думаю, турок ще не скоро захоче секс :)

дитина вижила після викидню! дивам траплятись!

  • 10.11.12, 13:30
20 річна росіянка потрапила в лікарню з кровотечею. вона й не підозрювала що кровотеча -  наслідок вагітності. у дівчини стався викидень.
але 5 місячна дитина була без ознак життя,тому її відправили прямісінько в морг!
минуло кілька годин, і дитина почала дихати! (і це без жодної медичної допомоги!!!!)
люблю такі новини! вони підтверджують мою віру :)

(посилання на вороже джерело)

поствиборче (сумбурне трохи)

1. якщо в головах наших людей квітнуть демократичні засади (до виборів народ був небагатослівний у відповідь на безчинність), народ вийде виказати невдоволення режиму Януковича, хоч би й скільки той бетеерів не натравлював на них.
якщо ж народ у відповідь на наглі фальсифікації (нікому не потрібно доводити що вони були ДУЖЕ наглі??), тихенько змовчить з різних причин (побут, страх, бабло, "помаранчевуа ревалюціа нечого не дала-а"), цей народ безперечно буде вартий звання тупої біомаси.
між іншим Арістотель, Юліус Евола дуже засуджували демократію, останній навіть вважав натовп надто тупим, щоб визначати долю нації.

2. люто ненавиджу біомассу, яка фальсифікує вибори. ЗА БАБЛО - а що ж іще?
прирівнюю їх до ворогів України, при чому вважаю їх ще гіршими за зовнішніх окупантів.

3. дякую всім хто всіма способами, хоч би й силою, намагався ці вибори провести без грубих порушень.
ех, так шкода що ідейних для того, щоб Україна СТАБІЛЬНО ПРОЦВІТАЛА, мало!

а було що святкувати на Д. Незалежності?

приміром що святкують в Білорусі - зрозуміло і логічно, бо вони так і досі не звільнились від російського окупанта. це день звільнення від німецьких окупантів, до речі, саме лукашенко цю подію ініціював назвати днем незалежністю Білорусі.

ми ж відзначаємо 24 серпня день незалежності через  прийняття в 1991 році акту незалежності (чому передували різні важливі історичні події).
тоді, у 91 році було народне піднесення, якась віра у здійснення Мрії, яку виборювали гайдамаки, армія УНР, бійці УПА та інші. це була Мрія Незалежності, самостійного панування на власній землі.

але як ми можемо виводити хороводи і співати переможні пісні на майданах міст, якщо станом на 2012 рік незалежність носить лише декларативний характер? хіба нас не атакують зовнішні вороги? хіба у нас нема внутрішніх ворогів, які здають інтереси зовнішнім ворогам, на чолі з царьком, що побудував собі замок в Межигір"ї за державний кошт, поки прості люди зубожіють?
як ми можемо святкувати якусь незалежність, коли в тому ж серпні, але трішки раніше, внутрішні окупанти прийняли закон щодо підтримки зовнішньої окупантської мови, і вони ж цей закон активно впроваджують в різних регіонах (менше тижня тому це відбулось в Херсоні)?

огидно дивитись на осіб, які одягають вишиванку на день незалежності і розводять таку різну шароварщину після слів "а шо-оу мені дасть ото вийти на захист мови? я ото ліпше на Майдан піду на Поплавського подивитись і Повалі послухати, ніж буду чимось ризикувати чи десь зазнаю особистих збитків заради Неньки-України... нехай інші!"
а таких, на жаль, чимало...  і буде процвітати Межигір"я з Януковичем, і ще тривалий час не одна Тетяна Чорновіл  викладатиме фотки з маєтку царька . бо на царька  не буде народного бунту. він спатиме спокійно. а люди й надалі святкуватимуть 24 серпня не зрозуміло що. тільки от за таких обставин логічно, якщо відбудеться білоруський сценарій і під днем незалежності  святкуватимуть звільнення від німецьких окупантів, бо всі інші лишаться..




заява мєнтів щодо "панкрєатіту" вбитого свободівця - брехня!

підла  і нагла брехня!
людину знайшли побитою, накритою гілками дерев. 
в селі знають хто вбивця. одні мєнти невтомно повторюють про панкреатіт і алкогольне сп"яніння. 

п.с. рівність громадян перед законом вірять менше 1% українців.

пс2. затримано трьох підозрюваних

варіанти протесту

коли кнопкодави просунули закон "про засади держ мовної політики" невдоволені по різному протестували.

хтось висловлював невдоволення на кухнях, хтось просто працював в час, коли вирішувалась доля країни через акції протесту, і заробляв дитині на підгузки, дехто дряпав в неті якісь замітки з коментарями що закон українофобський (але хоч так), дехто виходив на вулиці і бився з бєркутами, які розганяли акції протесту, хтось потрапляв в лікарні після кількаденного голодування..

 а один мій знайомий (до речі, російськомовний), який працює в держказначействі, написав заяву про звільнення, мотивуючи тим, що не погоджується з діями влади.
ось цей вчинок взгалі, якщо не новаторський, так рідкісний!
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
18
попередня
наступна