хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Настає чудовий ЧАС.

Час, коли пригадають, що десь там, в забитих хатинах, живуть НІКОМУ непотрібні пенсіонери, які впродовж цілого року не отримували ніякої підтримки.
Час, коли згадають про розбиті дороги, непофарбовані лавочки, засмічені вулиці та всі невиконані обіцянки.
Час, коли кишені впродовж року на стільки набиті, що вже можна й купити трішки продуктових пакетів та згадати за соціально незахищених українців.
Всі будуть красуватися, як метелики та говоритимуть: "Вибачте, кожен має право на помилку! Проте ми ВСЕ переоцінили та вже ТОЧНО знаємо, Що робити та ЯК. 10-20 років поспіль Не ЗНАЛИ, проте саме ЗАРАЗ на нас зійшов дух мудрості й досвіду!"
Ще не здогадалися, який ЧАС наближається? (Вибори)


Погоджуєтеся з думкою?

80%, 4 голоси

0%, 0 голосів

20%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
0

Коментарі

18.05.20, 21:31

У мене іноді складається враження, що нашим людям байдуже,що вибирати, аби не те, що було! Зібратись на майдан, щоб скинути Януковича ( я про Помаранчеву революцію), щоб за 5 років знов обрати його. До чого призвело? Питання риторичне. Зараз всі б'ють себе в груди за проступки Зе. Люди, 73% чим ви думали? До чого призведуть нові вибори? Всі хочуть кращого, та що ми робимо для цього? До чого я веду... не факт, що нові вибори призведуть до хороших змін. Мудрі всі, ага!