хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Сер Філіп Ентоні Хопкінс

Сер Філіп Ентоні Хопкінс:
Коли я був алкоголіком, моїми найкращими співрозмовниками виявлялися випадкові товариші по чарці в барах. Уявні друзі.

Іноді я чув таке, від чого волосся ставало дибки. Але була одна історія, яка прямо-таки прополоскала мене. Не пам'ятаю, як його звали, на вигляд - серйозний, елегантно одягнений, з дорогим портфелем, частіше за все саме такі божеволіють. Підсів до мене: “Я бачу, ти хороший хлопець, давай вип'ємо”.

Чарка за чаркою, і скоро я став володарем цілого зібрання творів його життя. Хлопець говорив про те, що він на плаву, що дружина вагітна, бажаний контракт підписаний, а з понеділка він вступає на посаду, про яку мріяв останні десять років.

“Я злітаю”, - сказала мені тоді ця людина. І тут він схопив ще одну чарку, і процідив крізь зуби: “Ти не повіриш, які у мене потужні проекти в голові”, - перекинув її, і кинувся до виходу.

Щось у мені закричало: затримай його, нехай він вип'є ще! Але ні, він вже був на вулиці. І я відвернувся від вікна, у якого ми сиділи. А через мить - виск гальм, крики, і я побачив на перетині двох вулиць щось безформно-криваве, те, що хвилину тому було людиною.

Що такого зробив цей хлопець, що Всевишній так жорстоко його зупинив? Чим він був гірше за мене, пропойного п'яниці, всередині якого порожнеча? Чому я залишився в живих, а його зіскребли з асфальту?

О ні, після цього випадку я не кинув пити, це сталося набагато пізніше, але я зрозумів головне: зберігай спокій, не поспішай ніколи, не сміші Господа своїми планами, не бийся з піною у рота, вбиваючи свою правду в голови інших.

Пам'ятай, твоя радість і смерть прийдуть до тебе в свій, потрібний час. Ти ні чорта не можеш на це вплинути.

 

Самое ценное, что у тебя есть - это твое время и энергия, так как обе эти субстанции ограничены. Когда ты осознаёшь это, ты начинаешь понимать, почему ты так тревожен, проводя время с людьми, которые крадут твою энергию.

 

Когда ты начнешь бороться за радостную, интересную жизнь, не все будут готовы идти за тобой. Это значит, что нужно отпустить людей, которые не готовы сопровождать тебя.
Правда в том, что ты не для всех и не все для тебя.

 

Отпусти людей, которые не готовы любить тебя. Это самое сложное и важное, что тебе придется сделать в жизни.

 

Перестань вести тяжелые разговоры с людьми, которые не хотят меняться. Перестань водиться с людьми, которые не интересуются твоим присутствием.

 

Я знаю, что твой инстинкт - сделать все возможное, чтобы получить признание окружающих, но это порыв, который крадет твое время, энергию, психическое и физическое здоровье.
Есть люди, которых не должно быть в твоей жизни.

 

Сделай свою жизнь безопасным убежищем, в которое ты пускаешь только “совместимых” людей. Ты не несешь ответственности за то, чтобы убедить людей стать лучше. Не твоя работа - существовать для людей и отдавать им свою жизнь.

 

Единственное твое обязательство - осознать, что ты - хозяин своей судьбы. Ты заслуживаешь настоящей дружбы, приверженности и полноценной любви”.






8

Коментарі

117.06.21, 21:17

    217.06.21, 21:29Відповідь на 1 від Guest*

      317.06.21, 22:05

      А він ще й композитор

        417.06.21, 22:17

          518.06.21, 16:36Відповідь на 3 від Стрийко Зеник

          А він ще й композиторБагатогранна особа.

            618.06.21, 16:37Відповідь на 4 від GalinaKiev

            .

              718.06.21, 19:55

                819.06.21, 19:45Відповідь на 7 від Голубка

                ..