хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Deja_vu

Deja_vu

Volodymyr Omelyan
На початку червня 2020 року мені зробили чудову пропозицію, від якої складно відмовитися безробітному колишньому міністру, бо вона була дуже привабливою з точки зори і перспективи, і фінансового забезпечення.
Єдина умова - не критикувати Зеленського і Єрмака.

Бонус: імунітет від кримінальних переслідувань.
Я відмовився, бо вважав і вважаю, що свобода і репутація коштують більше за мільйони.
Через тиждень отримав підозру від одного правохоронного органу і обшук вдома від іншого.
Найцікавіше було з обшуком: слідчі ДБР прийшли у старій справі, по якій давно не проводилися жодні дії і фігурантом якої я ніколи не був. Так «співпало», що особа, яка наче цікавила слідство, була колись власником цього будинку.
Слідчі формально провели обшук і зі словами «Ви ж розумієте, це не ми придумали, а Банкова», пішли геть.
Спеціально поцікавився ходом цього слідства два тижні тому - жодних дій знову не було з того часу.
Декілька днів тому Артур Палатний заявив, що за тиждень до масових обшуків силовиків йому і Кличку надходила пропозиція від Банкової обмежити свою діяльність і не конкурувати з Зеленським.
Відмова = проблеми, обшуки, кримінальні провадження.
Сьогодні гості з СБУ завітали до мера Києва. Під час кульмінації сюжету виявилося, що «приходили не до нього, а поверхом нижче».
Так знову «співпало», але привіт, певен, всі зрозуміли.
Неважливо, це політика чи банальна жадібність єрмаків-тимошенків-зеленських і боротьба за контроль над фінансовими потоками.
Важливо інше: ніколи не домовлятися ні про що з пройдисвітами.
Багато експертів, політиків і бізнесменів, які спробували повірити в «нову надію і щастя» в 2019, тепер кусають лікті за свою необачність і легковірність.
Життєво кредо пройдисвітів: брехати, дурити і красти!
Тому їх треба гнати в шию і домовлятися з розумними людьми.
І тоді буде щастя усім, Україні в тому числі.


Валерій Прозапас

Колективний Зеленський витре ноги об всіх без виключення, хто б не намагався пристосуватися або співпрацювати з цим проявом української електоральної шизофренії.
Своє вже отримали любителі солодких обіцянок про "конєц епохі" - у вигляді тарифів, скорочення субсидій, пограбування бюджетів та повернення схематозів.

Вигребли вчителі, підприємці, лікарі, держслужбовці, пенсіонери, журналісти, військовослужбовці тощо.
Навіть ті, хто вклався в перемогу "слуґ", отримує від них презирство та плювки, як наприклад Рябошапка, Данилюк чи фельдмаршал Семенченко.
Треба бути амебою типу Мілованова чи Лєщєнка і плазувати перед уклоністами, щоби залишатися у відносній безпеці в пулі цієї прекрасної Зє-команди.
І от коли фракція Кличко у Київраді не підтримала звернення щодо "вагнерівців", хтось розраховував на лояльність ОП.
І теж помилився - не можна висовуватись, не треба бути вищим за "найвеличнішого", треба зігнутися, шановний мер Києва.
Зустрічай тепер силовиків біля квартири, а там і санкції РНБО якщо що можуть з'явитися.
Ви ж самі всі цього хотіли, хіба ні?
В стійлі ж так зручно і комфортно.
"Не цього ми хотіли" не прокатить, бо вас саме про це і попереджали - але вам зручніше було спостерігати як ця шобла знищувала Порошенка і переслідувала "войовничу меншість".
Так що все справедливо, а буде ще справедливіше, ось побачиТ
Е.


Володимир Омелян:
Напередодні минулорічної підсумкової прес-конференції Зеленського Банкова викинула т.зв. плівки Байдена-Порошенка і дуже хотіла, щоб це стало однією з ключових тем зустрічі з пресою.
Завершилася ця авантюра грандіозним міжнародним скандалом, наслідки якого вся Україна відчуває досі.
Напередодні звіту у четвер Зеленського перед пресою про два роки нульових досягнень і суцільних провалів - раптом з’являється Чаус. Міжнародний скандал вже є, наслідки теж.

А Україною Зеленський взагалі планує займатися, чи в нього єдина проблема - Порошенко?
Цікаво, Єрмаку дадуть військове звання і дачу в Підмосков’ї закритим указом Путіна?
Бо в обох випадках Кремль має бути точно вдячним, як і за вагнерівців і загалом за дестабілізацію України.
Йозеф Кнехт:
Чаус мовчав коли рідні просили Зе посприяти в його пошуках, мовчав коли всі дивилися кадри, як він телепортується в багажник, але коли Прем'єр Молдови приїхав до України він не витримав і поправляючи свої тестикули у тисках зробив заяву,що Зе його не викрадав. Зе зовсім не палиться.
Дружина судді Чауса впевнена, що заяви чоловіка були зроблені під примусом
Знайшлися 500 тисяч робочих місць, які створив Шмигаль у 2020 році.
За інформацією компанії по міжнародному працевлаштуванню Gremi Personal у 2020 році у Польщі були офіційно влаштовані більше 532 тисяч українських робітників.
Така цифра зафіксована у Фонді соціального страхування Польщі на кінець 2020 року.
Польський уряд постійно працює над спрощенням системи працевлаштування у Польщі для українців.
А влада Зеленського про створення значної кількості робочих місць лише бреше.



Олександр Данилюк:
Якщо боротьба влади проти олігархів – не черговий фейк заради хайпу, то першим у «розстрільному списку» мав би бути Коломойський. Саме через цю людину Україна втратила колосальну суму грошей і зазнала найбільшої шкоди як держава.
За моїми дуже приблизними підрахунками, збитки держави від діяльності Коломойського перевищують 10 мільярдів доларів. А його роль у розвалі ключових державних інститутів не підлягає оцінці у грошовому еквіваленті. Крім того, саме проєктом Коломойського називали обрання Президента Володимира Зеленського, тож природно було б перші санкції застосовувати саме проти нього, щоб розвіяти ці чутки.
Oleg Helgiv:
Просматривая рекламу, подумал. Зеля и Ко убили два нормальных слова. Любой товар или услуга в названии которых есть слово квартал, подсознательно вызывает неприятие. Сразу мысль. Там такой же урівень, как у клоунов управляющих страной. А если это недвижимость к тому же квартал ещё и зелёный. Все, сливайте воду.
Дід Микола:

В державі, де нарід очільниками обирає то Овочів, то Блазнів, і найзадрипаніший шакал вважатиме себе лютим вовком.
Herman Aksom:
От лакей Ермака (типу видатний економіст) Мілованов запевняє, що держрегулювання - це те що треба. Те що мілованов безхребетна нікчема і міський божевільний це не новина, але ж він числиться в Київський школі економіки, яка можливо хоче зберегти крихти наукової репутації.

Свічка:
Блінкен почав офіційний візит в Україну із зустрічі з Порошенком в столичному Хайяті ,
яка тривала годину – з 8:30 ранку
.

Ігор Вороневич

А коли пан 3е збирається отримувати другу дозу вакцини- перед самим Днем незалежності чи вже після свята?

Papay-bum:
Я вот не
могу понять, где они прячут этого умного, прозорливого президента за которого все еще готовы голосовать 23% населения. И нафига нам и всему миру показывают тупого нелоха, который не в состоянии без суфлера сказать что-то связанное и понятное.

Выпас Ватоцефалов
Местные Зе-дурилы, зная меня, приставали с задушевными разговорами про то, какой плохой Порошенко. Больше не пристают. Убиваю одним вопросом: А куда ты потратил деньги отнятые Зе у олигархов? По сколько давали? ВСЁ... Тишина и покой, шарахаются...

свічка

У селі Олексіївка на Дніпропетровщині крізь асфальт на дорозі почали проростати бур'яни. Місцеві обурюються, оскільки цю дорогу відремонтували лише у вересні 2020 року. І не бур'яни, а кульбабки, а не подобається така краса - взяли б сапки та вийшли пропололи. Що за нарід, все їм не так.



6

Коментарі

118.05.21, 20:30

+++

    218.05.21, 20:31

      318.05.21, 20:33

      У селі Олексіївка на Дніпропетровщині крізь асфальт на дорозі почали проростати бур'яни. Місцеві обурюються, оскільки цю дорогу відремонтували лише у вересні 2020 року. І не бур'яни, а кульбабки, а не подобається така краса - взяли б сапки та вийшли пропололи. Що за нарід, все їм не так.

        418.05.21, 20:39Відповідь на 1 від Merovingian

        +++

          518.05.21, 20:39Відповідь на 2 від Вурдалак

            618.05.21, 20:41Відповідь на 3 від Вурдалак

            У селі Олексіївка на Дніпропетровщині крізь асфальт на дорозі почали проростати бур'яни. Місцеві обурюються, оскільки цю дорогу відремонтували лише у вересні 2020 року. І не бур'яни, а кульбабки, а не подобається така краса - взяли б сапки та вийшли пропололи. Що за нарід, все їм не так.

            Ну, велике крадівництво в дії.

              718.05.21, 20:42Відповідь на 6 від БезЛица

              ага)

                818.05.21, 20:52Відповідь на 7 від Вурдалак

                ага)Обрати внимание на колдоёбины.