хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

500 днів за гратами

Taras Berezovets:
Слева предполагаемый убийца журналиста Шеремета. Справа полковник ГРУ РФ Чепига.



Helgi Sharp:
24 квітня виповнилось 500 днів як Андрія Антоненка перебуває за ґратами. Кинутий у буцегарню за сприяння Зеленського. Який, попри презумцію невинуватості і всі моральні принципи, був поруч і схвально кивав головою, коли Аваков цинічно призначав патріота України вбивцею лише на підставі запису з камер спостереження, де невстановлена особа більше схожа на славнозвісного Боширова, аніж на Антоненка.
Лише одне питання серед сотні можливих: чому у першу чергу не шукають за принципом "кому вигідно"? Вигідно було як раз спецслужбам РФ, які у Солсбері, Чехії та багатьох інших локаціях довели, що вбивства та інші кроваві провокації - їх фірмовий стиль. А тому, що "повісити" гучну справу простіше на того, хто поруч. І навіть не особливо заморочуватись з мотивами - мовляв, робив це "під впливом захоплення ідеями арійської раси". Феєричні довбо…оби...
Антоша Геращенко - любитель нишпорити по закапелках та вилизувати не тільки тарілки, але й дупу своєму хазяїну, сказав якось, що у випадку доведення невинуватості Ріфмастера, МВС вибачиться перед ним.
Пречудово - я вже пустив сльозу розчулення. А хто поверне людині загублені здоров’я, час, репутацію, гідність? Вони не піймали Бога за бороду і вибаченням не відбудуться. Після зміни влади кожен з великою долею вірогідності отримає свій термін. І кожна доба Антоненка зараховуватиметься їм за три. Вибачаться вони...




Антоніна Чирка 

Ще з самого початку було головне питання: навіщо А. Антоненко, Я.Дугарь і Ю.Кузьменко вбивати Шеремета? От навіщо?! Які мотиви? Всього лише, з одного боку, ШОУ найвеличнішого лідера, а з іншого боку - понівечені життя.

Мар'ян Середа:
Першою ознакою
, що до влади добралися риги, є те,що всі держкомпанії відразу стають банкротами. Риги хочуть їсти.

Канадська компанія TIU: «Наш бізнес в Україні атакували олігархи»
Chemodanov:
Не олігархи, а інвестиційні няні.

Sofiya Fedyna:
Нечисть особливо біситься в Страсний тиждень: у середу слуги знов виносять на розгляд комітету гуманітарної політики два законопроекти, щоб знищити закон про українську мову як державну!

Рукопожатий Офшор™:
То хто замовив Катю Гандзюк? Пам'ятаєте, банери, розтяжки, претензії Сивому? Що мало не він особисто винен? Так що там? Чим закінчилось? І де усі ті, хто чесно не за рублі переживав за ситуацію? Невже всіх вбили? Катують? Змусили замовчати? Чого мовчите? Де хештеґі?

Ми ж Вас попереджали!:
Плащ вартістю чотирьох концентраторів: Степанова вкотре помітили у люксовому одязі.




Helgi Sharp:
За гучну вечірку Тищенко під час локдауна відповідати буде адміністрація готелю. Вона повинна буде заплатити штраф у розмірі 34 тис. Грн. Ще один приклад кривосуддя по-Зеленський.

Олекса Моцно Лютий:
Якщо кому треба виїхати за кордон, тупо сідайте на вагон з лісом-кругляком. Ніхто, ні поліція , ні митниця, ні прикордонники їх не бачить. Перевірено. Не дякуйте.

Рукопожатий Офшор™:
Якщо в Сивому не було ніякої магії, а все все хороше за часів Порошенка робив виключно мудрий нарід, щоб Сивий мав на чому попіяритись, то чому всього два роки поспіль все так ху...ово і де подівся мудрий нарід, котрий робив все хороше?

Herman Aksom:
Інформаційна політика зелених зводиться до твердження, що щось не так з людиною, яка надає перевагу Джемілеву, Чийгозу, Зінкевич і Забродському замість партії російського агента Дубінського, сепара Бужанського, братка з 90-х Колі Тіщенка, шевченків, арахамій і іншого біосміття. І якщо ви надали перевагу героям України Джемілеву, Забродському і Зінкевич замість макрушника з 90-х Колі Тіщенка, офіційного ворога США Дубінського і російського терориста Єрмака - то ви просто продались. Ви бот. Ви проти змін. Ви за олігархів.

Народний депутат - Слуга народу Олег Арсенюк вчинив п‘яну бійку у ресторані «Бочка» м. Черкаси. «Жорсткий локдаун» у Слуг продовжується.

Слуга народа Людмила Буймистер, которую подозревают в участии в завладении имуществом на сумму 3,5 млн евро подданого Швеции - является членом межпарламентских связей с Королевством Швеции.

Гео Лерос:
Заступник голови фракції "Слуга народу" Тищенко був бригадиром Колею Оболонським в ОЗУ Савлохи. Торгував героїном, займався розбоями та рекетом.

Ігор Вороневич 

А навіщо Степанову напружуватися? Порошенко укомплектовує лікарні, тож у зелені піджаки, плащі, ресторани, вечірки, курорти. Пощастило владі з опозицією, але біда, що опозиції не пощастило з населенням.

Путч:
Новий скандал з нардепом Зеленського.
У Черкасах сп'яну вліз у бійку Олег Арсенюк. Слугу народу обурило, що ресторан "Бочка", де вони бухали з друзями, вже закривається, а хотілося випить іще.

За рестораторів вступився (на свою голову) черкащанин з партизанським прізвищем А. Ковпак, але обурений нардеп і його товариш кинулися бити Ковпака удвох. Як результат і в нардепа, і в Ковпака закриті черепно-мізкові, синці та забої рук.
Окрім того
, хто кого переміг, "Путч" цікавить два питання: чи дозволено ресторану в Черкасах працювати під час карантину і чому річницю аварії на ЧАЕС нардеп почав відзначати за три дні до самої дати? У якому ж він стані буде 26 квітня?!
Найцікавіше, що на момент аварії на ЧАЕС пан нардеп ще навіть не народились
.




свічка

Болгарський торговець зброєю Омелян Гебрев підтвердив, що він зберігав боєприпаси на складі у Чехії, а також те, що після початку війни на Донбасі у 2014 році постачав зброю в Україну — раніше він це заперечував.



Олег Горопацкий 

Новини від ЗЕ, чи про ЗЕ викликають відразу і бажання нецензурно лаятись. Одне питання! Хоч щось добре і хороше ці люди для держави і людей, за них голосувавших, зробили?





10

Коментарі

125.04.21, 20:22

Зеленого сцикла на палю!

    225.04.21, 20:57Відповідь на 1 від Вурдалак

    Зеленого сцикла на палю!

      325.04.21, 21:28

        425.04.21, 21:32Відповідь на 3 від Стрийко Зеник

          525.04.21, 21:36

            625.04.21, 21:40Відповідь на 5 від GalinaKiev

              725.04.21, 21:51

                825.04.21, 21:52Відповідь на 7 від Андрій1961

                ..