хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Зелёный маразм крепчает



Олексій Петров

То, что Вова не боится уколов, это хорошо! То, что Вова привился вакциной, тоже хорошо! Вот действительно молодец. В зоне ООС, вместе с солдатами, как Верховный Главнокомандующий. Типа я с вами солдатики, такой же как и вы. Видите, даже укольчик себе сделал... Нет, тогда воевать я с вами не мог, дела были важные, кино снимал в россии. Ну да ладно, когда то было? Уже все забыли...
Я же за другое. Памятуя историю двухгодичной давности с анализами, меня терзают смутные сомнения. А с чего мы решили, что Вова привился именно «ковишилдом», а не вкатили ему например витамин для повышенной прыгучести? Кстати. Поговаривают, что тем кто переболел «короной» лучше не приваться. А Вовка же болел? Болел...
И всё же. Я вижу на фото полуголого Вовку и доктора, который якобы ему делает укольчик. Вот только укольчик чего? С чего мы решили, что это именно то, о чем нам насвистели из ОПы?

Роман Донік

Зеленский показал личным примером, как верховный главнокомандующий что нужно вакцинироваться. Теперь главное не останавливаться, а показать личным примером как нужно сидеть под артиллерийским и минометным огнем не отвечая. Можно взять Хомчака для компании в блиндаж.

Психолог ДалайЛамы

Владимир Олексадрочив прийшов на вакцінацію.                              Лікар попросив закатати рукав.                                                         Володимир зняв пальто, зняв бронєжилет, зняв піджак, зняв бронєжилет, зняв сорочку, зняв бронєжилет, зняв майку, зняв бронєжилет. Попросив, шоб нагріли ватку, шоб не холодна та фотографа не знімати зрачки.




Керівник Управління охорони здоров’я міської ради Марія Бойко:
Івано-Франківські лікарні, які приймають хворих із коронавірусом, переповнені. Люди лежать у коридорах.

- Казалось бы при чем тут щеля з Буковеля?

- Я не розумію, чому Зеленский затягує запуск програми "лікування ковіду в смартфоні" ?

- Заждіть, скоро ті, що вижили, в довиборах в раду побіжать голосувати за Бєніного ставленника Шевченка, власника Буковелю.

МОЗ заборонило поширювати інформацію про виробників вакцин від коронавірусу.

Євросолідарність:
До витоку “плівок Медведчука-Суркова” причетний заступник голови Офісу президента – Андрій Смирнов.




свічка:
Смотрю на Лещенко, Найема, Арестовича, Саакашвили и многих других пригретых нынешней властью и прекрасно понимаю, что это, зачем и почему. Ведь Порошенко на Мальдивы их так и не свозил. А ведь мог.

Аваков - про електроенергію із РФ:
Краще будемо годувати своїх олігархів, ніж російських.
- Так своїх олігархів вже ж нема - Зеленський їм відрубав руки і вони втекли.

Дід Микола:
При Пороху нам казали, що краще годувати свою армію аніж чужу.
При Зе нам кажуть, що краще годувати своїх олігархів, аніж чужих.

Mikita Atamanyuk:
Які потворні особисті вороги у Порошенко! Тільки список перших трьох: х…йло, Зеленський і Аваков, мене зробив би його прибічником

UkraineNEWS:
Послушал Арестовича.
Редкостный, циничный агитатор русского мира, не скрывающий своей ненависти к украинцам и пытающийся навязать русский мир. При этом обосновывая свои посылы все тем же притеснением.
Казалось он зеленский пропагандон.
Нет. Он Кремлевский.




Ігор Вороневич 

М03 заборонило називати не лише виробника вакцини, але й постачальників. Тепер "свої люді" зароблятимуть грубі гроші, завозячи сюди якийсь непотріб, а зеприхильники дружніми колонами ринуться до медустанов, вигукуючи "3робимо це разом!", щоб отримати "чудодійне" щеплення. Нє? Чому? Вони ж повністю довіряють своїм обранцям. Бубочка, нє обманіть!

tZe inform

Судя по нервной реакции Авакова и его группы в ВР Украины, НАБУ таки получило какие-то данные по контрактам во Франции по закупке вертолетов и катеров. Группа Авакова в ВР начала сбор подписей за проведение внеочередной сессии для увольнения Сытника.

Дмитрий

Во время урока вождения, катались около стадиона (Кривой Рог). Стадион почти снесен, фасад показаный Чму в прошлом году, разрушен. На стадион выделены 750 млн грн. Курирует Йузик. А как вы можете заработать деньги? Учитесь, блдь! Но барыга Порошенко.

Orwell was right

З ким поведешся, того і наберешся. От злигався Віталій Кличко зі Слугами народу і всьо.  З січня цього року плата за харчування у дит.садочках замість 50% вже 100%. Тобто 68 грн на добу. Тобто 1500 грн на місяць. Грошей кажуть нема. Карма заразна штука.

Сметанат борщу

А не знаєте, чому я при Порошенко стригся за 50 грн, а при Зеленському за 100 грн?   При тому, що вся наша сільська цирульня топила саме за Зеленського?





10

Коментарі

13.03.21, 20:21

    23.03.21, 20:24

      33.03.21, 20:25

      +++ ...Коли вони вже по ліхтарях будуть висіти...

        43.03.21, 20:34Відповідь на 1 від Андрій1961

          53.03.21, 20:35Відповідь на 2 від Стрийко Зеник

            63.03.21, 20:36Відповідь на 3 від Merovingian

            +++ ...Коли вони вже по ліхтарях будуть висіти...Терпіння.

              73.03.21, 20:44

              Як це, заборонили називати виробника і постачальників? Тобто, підійшла черга вакцинації, пацієнт приходить в поліклініку, а там сестра з чогось, прикритого паперовим пакетом, набирає якусь рідину в шприц і зі словами "це найкраща, найефективніша вакцина у світі" штрикає пацієнта? За свої, грубо кажучи, гроші платник податків не має знати, що і в кого купили? А не злипнеться?

                83.03.21, 21:07Відповідь на 7 від nasinynka

                Як це, заборонили називати виробника і постачальників? Тобто, підійшла черга вакцинації, пацієнт приходить в поліклініку, а там сестра з чогось, прикритого паперовим пакетом, набирає якусь рідину в шприц і зі словами "це найкраща, найефективніша вакцина у світі" штрикає пацієнта? За свої, грубо кажучи, гроші платник податків не має знати, що і в кого купили? А не злипнеться?Саме так вони й планують. Бо цією "вакциною" люди не дуже хочуть вакцинуватися. Тим більше, що вже є ускладнення у тих, хто вакцинувався.
                А армію взагалі хочуть в наказному порядку вакцинувати.
                "майстри", маму їх в кедах!

                  93.03.21, 21:23Відповідь на 8 від БезЛица

                  Того й не хочуть, бо не знають, чим. Вакцинування, безумовно, потрібне, як при кожній пошесті. Але ж інформації катастрофічно мало. Так, часу теж було мало. Але, якщо вже вакцина сертифікована, то інформація про неї має бути повна і загальнодоступна. І про ефективність, і про терміни дії, і про періодичність вакцинування, і про можливість заміни, не кажучи вже про побічні ефекти. Ускладнення в тих, хто вакцинувався, за наявною інформацією, наче в межах норми. Ну має ж організм якось відповісти на втручання віруса. Але інформування населення просто ніяке, все віддано на відкуп інтернету

                    103.03.21, 21:46Відповідь на 9 від nasinynka

                    Того й не хочуть, бо не знають, чим. Вакцинування, безумовно, потрібне, як при кожній пошесті. Але ж інформації катастрофічно мало. Так, часу теж було мало. Але, якщо вже вакцина сертифікована, то інформація про неї має бути повна і загальнодоступна. І про ефективність, і про терміни дії, і про періодичність вакцинування, і про можливість заміни, не кажучи вже про побічні ефекти. Ускладнення в тих, хто вакцинувався, за наявною інформацією, наче в межах норми. Ну має ж організм якось відповісти на втручання віруса. Але інформування населення просто ніяке, все віддано на відкуп інтернетуВи праві. Але вони не зацікавлені в повноцінному інформуванні населення.
                    Тим більше, що до людей вони відносяться як до бидла.
                    Як там сказав папа Саша: "біомаса".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна