хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Ідеали на продаж



Ідеали на продаж

 

Гліб Бабіч

Хроніка подій імені 60-річчя Юлії Володимирівни Тимошенко.

У Тернопільській облраді “Батьківщина” йде в коаліцію з “За майбах” (імені Ігоря Валерійовича) і “Слугою народу” (імені його ж, плюс купа акціонерів і загальний абзац). Плюс там ще “Довіра” і “Свобода” (ой, як дивно!).

В Івано-Франківській облраді Батьківщина йде в коаліцію з “За майбах” (Ігор Валерійович задоволено чеше в бороді) і “Слугою Народу” (ой, а так можна було?). Поруч примостилися “Платформа Громад” (на плутати зі Справою Громад) і “Свобода” (гусари, мовчати!)

Але сама бубочка в Київській області. “Батьківщина” в міцних обіймах зі “Слугою народу” (Зеленський ставить на стіл рамочку з ЮВТ в мереживах) і (!) ОПЗЖ (ой, а як же все це “ніколи-ніколи?”), що? Барабанний дріб!
В сльозах розчулення і соплях взаємних поцілунків проводять на пост Голови Київської облради “слугу народу” Олександра Склярова. Захлинаючись від почуттів, “Батьківщина” повідомила, що тепер з регіоналами і слугами у неї “спільна позиція”.
Завіса!

Злиття в екстазі з винуватцями сьогоднішнього цирку – це очікувано. Поцілунки в ясна з Коломойським – це звично. У Юлії Володимирівни і Ігоря Валерійовича давні теплі відносини. Але ось офіційна любов з офіційними представниками “рускага міра” – це вчинок! Власне, Батьківщина скоро неминуче покаже з якого вона боку барикади вже офіційно. І з ким разом піде атаку. І хто буде оплачувати цей бенкет.

Я не знаю, як точно складуться коаліції в інших місцях, але підозрюю, що “Батьківщина” буде присутня в них, навіть якщо потрібно буде увійти в коаліцію з умовної “Партією Педофілів”.

Зате я точно знаю, як буде далі складатися політичний небосхил України на будь-яких виборах. Юлія Володимирівна сильно покращала після важкого лікування від COVID-19. І тепер готова працювати зовсім без маски. І буде і ОПЗЖ, і Слуги, і ще більш цікаві речі. Гарантую.

Весь цей Майдан, війна, Україна – і росія на іншому полюсі – ніколи нічого не значили для Юлії Володимирівни та її вірної “Батьківщини”. Майже всі поїзди пішли. І час “принцеси” йде слідом за ними.

Тому, щоб зробити ще ривок, їй доводиться трошки (зовсім) продати все ідеали, які вона декларувала. І це тільки початок. Тому що того, хто сказав “А”, обов’язково змусять сказати Б.

І я не з’їм стільки попкорну, що знадобиться, щоб спостерігати прийдешні трансформації Юлії Володимирівни та її партії “Родіна”.

Я очікував чогось такого давно. Ви – ні?




 

 

6

Коментарі

129.11.20, 14:20

    229.11.20, 14:30

    Ну, блин, в 60 - она выглядит действительно хорошо.

      329.11.20, 14:33Відповідь на 1 від Андрій1961

        429.11.20, 14:35Відповідь на 2 від Ксена31

        Ну, блин, в 60 - она выглядит действительно хорошо.Так сколько пластических операций!
        Хорошо выглядит лицо. Но если её раздеть, то 60 будет видно невооружённым глазом.

          529.11.20, 14:59Відповідь на 4 від БезЛица

          Ну, блин, в 60 - она выглядит действительно хорошо.Так сколько пластических операций!
          Хорошо выглядит лицо. Но если её раздеть, то 60 будет видно невооружённым глазом.

          Ну, удачная пластическая операция тоже великое дело. Вспомни, неудачную ринопластику Ирины Луценко или Богатыревой. Для этого нужно раздеть

            629.11.20, 15:15Відповідь на 5 від Ксена31

            Я не спорю по поводу пластических операций. Это её дело и право, если деньги есть. Но 60 - это 60. Руки покажут всё. Помнишь, как Гурченко носила перчатки? Скоро и Йуля будет.
            Смысл заметки не в этом. "Матькивщина" потеряла все свои ранее декларируемые принципы. Ради должностей и профитов её представители и она сама пойдут на всё. Тем более, что в последнее время Йуля молчала как задушенная. Власть зе её полностью устраивает.

              729.11.20, 16:21

              Як не дивно, але "нарід" чомусь обирає до владних органів зрадників інтересів України, а потім голодний і зневажений ним же обраною владою пускає соплі і плаче що його зраджено! Історія голосувань ; "кучмівська "За є дУ" підписувала "Соціальні контракти" з кожним виборцем і в результаті тих же виборців лишила роботи, зруйнувала підприємства Донбасу(заводи гірничого машинобудування, бо стали купили комплекси "Гліннік" польські а машинобудівні заводи Єнакієво, Дружківки лишилися замовлень і викинули робітників на вулицю) , здала на метал водогін "Дніпро - Добас"який уже був добудований до Авдіївки, перегадивши чорноземні поля, бо по звірячому видирали труби з під землі. Потім перетворили ЗАЄДУ в Партію регіонів і знову грабували Донбас. Сьогодні - партія АЛЄ ХАЙМ (для наріду" названаЗа Життя

                829.11.20, 17:16Відповідь на 7 від Nikolka

                Історія голосувань ; "кучмівська "За є дУ" підписувала "Соціальні контракти" з кожним виборцем і в результаті тих же виборців лишила роботи, зруйнувала підприємства Донбасу(заводи гірничого машинобудування, бо стали купили комплекси "Гліннік" польські а машинобудівні заводи Єнакієво, Дружківки лишилися замовлень і викинули робітників на вулицю) , здала на метал водогін "Дніпро - Добас"який уже був добудований до Авдіївки, перегадивши чорноземні поля, бо по звірячому видирали труби з під землі. Потім перетворили ЗАЄДУ в Партію регіонів і знову грабували Донбас. Сьогодні - партія АЛЄ ХАЙМ (для наріду" названаЗа