хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

У нас намає більше часу!

У НАС НЕМАЄ БІЛЬШЕ ЧАСУ!

Олександр Турчинов

Зупинити злочин!

Після того, як російсько-терористичні угруповання черговий раз безкарно обстріляли українські позиції, вбили та поранили наших бійців, не отримавши адекватної відповіді, нікчемні маріонетки Кремля дозволили собі висувати абсурдні “ультиматуми” та погрози.

Українська влада, замість того, щоб поставити на місце знахабнілих злочинців, через представників президента в ТКГ принизливо запропонували їм “проінспектувати наші позиції".

Більшого злочину та національного приниження, ніж дозволити “перевіряти” наших військових тим, хто їх вбиває, хто сьомий рік поспіль веде проти нас війну, руйнує наші міста і села, знущається над нашими громадянами, годі й уявити собі.

Будь-який військовий злочинець, що з’явиться в зоні відповідальності Об’єднаних сил, відповідно до чинного законодавства повинен бути знищений або затриманий.

Ані Зеленський, ані його представники в ТКГ, ані підпорядковані йому силовики не мають права перекреслювати норми Конституції та українського законодавства, руйнувати основи національної безпеки, відкривати для ворога наші позиції та принижувати захисників країни.

Замість твердої відповіді агресору та захисту української землі, чинна влада, ховаючись за розмови про «мир», нав‘язує нам повзучу капітуляцію. Це неприпустимо і повинно бути зупинено!

Я звертаюся до всіх патріотів України. У нас немає більше часу на з’ясування стосунків і пустопорожню балаканину. Прийшов час, об’єднавшись, зупинити руйнацію та приниження країни!






13

Коментарі

110.09.20, 14:12

Сучары ЗЕленые! Надеюсь они ответят за всё!

    210.09.20, 14:15

    ідіоти.

      310.09.20, 14:18Відповідь на 1 від Андрій1961

      Сучары ЗЕленые! Надеюсь они ответят за всё!Безусловно.

        410.09.20, 14:18Відповідь на 2 від Guest*

        ідіоти.Це точно.

          510.09.20, 14:39

          не решились земрази на эту "инспекцию". пока что спрыгнули с темы

            610.09.20, 14:42Відповідь на 1 від Андрій1961

            Скоро вибори, отам і побачимо вимоги народу до "зеленої"влади. Повсякрізне подорожчання життя, від газу(у цьому місяці мені 1 куб газу вартував 12 гривень)до ковбаси можливо і приведе народ до тями. Правда при низькому рівні Ай-Кю в стані демократичних Партій і Сил, які не можуть поміж собою домовитися, я допускаю що Україну зрадять самі "демократи" і їх виборці. Та віддадуть її нещасну до рук Медведчуківців!

              710.09.20, 14:44Відповідь на 5 від ahead

              не решились земрази на эту "инспекцию". пока что спрыгнули с темыПотому, что волна прошла...
              Но вот есть инфа, что на завтра в Берлине готовится согласие на подачу воды в Крым, отвод войск везде (Хомчак почему-то на больничном) и выборы в лугандонии по нынешней ситуации.

                810.09.20, 14:46Відповідь на 6 від Nikolka

                Скоро вибори, отам і побачимо вимоги народу до "зеленої"влади. Повсякрізне подорожчання життя, від газу(у цьому місяці мені 1 куб газу вартував 12 гривень)до ковбаси можливо і приведе народ до тями. Правда при низькому рівні Ай-Кю в стані демократичних Партій і Сил, які не можуть поміж собою домовитися, я допускаю що Україну зрадять самі "демократи" і їх виборці. Та віддадуть її нещасну до рук Медведчуківців!Навіть риги не дозволяли собі такої хуйні, як ця зелена мразота.

                  910.09.20, 14:49Відповідь на 7 від БезЛица

                  посмотрим.....

                    1010.09.20, 14:55Відповідь на 7 від БезЛица

                    *st ena*

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна