хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Часів Яр. Шоу для аватара.

"Слуга олігарха": преса США чітко зв'язала обшуки у Коломойського з Зеленським.




Йозеф Кнехт:
Головоломка на ніч. Знайдіть на фото людину, яка офіційно обвинувачується в США в крадіжці та відмиванні мільярдів з Приватбанку, а також його личинку. Перетворюємося на Сомалі?




Нагадайте на рахунок чиєї компанії вивели 42 млн. дол. Привату. Вірно, Зеленського. Кільце стискається все сильніше.

Петр Петров:
Интересно, когда Госдеп сделает следующий шаг и начнет кошмарить бизнес- партнеров Бени, как он делал с друзьями Бен Ладена?
Этак у нас живо нарисуется клуб олигархов, желающих вывезти Беню в мешке в США ради спасения собственного бизнеса.

Карл Волох:
Коломойський вивів (читай: вкрав) із Привату суму набагато більшу, аніж «клівлендські» 700 мільйонів, по яких ФБР веде слідство в США. Головне питання для нас із вами, чи є епізод із 42 мільйонами, переведеними кварталівським компаніям, частиною цього розслідування, чи він фіґурує лише цивільних позовах Привату у ВБ та Ізраїлі.
Бо якщо перше, то обшук, як і оприлюднення іеформації у Вашінгтон Пост, є сигналом від американців не так Бєні, як самому Янелоху.

Олена Монова:
Пффф, бабу Бєню в Штатах моцно взяли за ср@ку холодними руками.
Звинувачення у відмиванні грошей. Я чекала цього так довго, що вже втратила надію дочекатись. Тепер буде цікаво спостерігати за пулом бабкіних блогерів і ЗМІ гигигиги
Аж меланхолія кудись поділася.




Процишин Богдан:
God Bless America!
у Бєнічки істерика

Юрій Каракай:
Зеленський надіслав лист в Мінюст США з проханням визнати його потерпілим в справі ФБР проти Коломойського.

Близько 2300 росіян зараз перебувають на сході України. Про це Кіт Дейтон, кандидат на посаду посла США в Україні.

dmitriypaut:
Овакоф договорился фильм о Луцком террористе показать на кинофестивале в Каннах

свічка:
Кравчук очолював ідеологічний відділ ЦК КПУ, зеленський очолює його аналог - 95 квартал (завдання в обох організацій однакове: дебілізація й деморалізація українців)




Борислав Береза:
Все же воровать чужое у Зе! с сотоварищами получается лучше, чем создавать свое. Теперь вот обокрали Юлию Владимировну. И ведь не постеснялись. Думали, что раз прошло 10 лет, то все всё забыли. Не забыли.
P.S. Помните, еще недавно все вы были президентами? Теперь все вы Украина. А скоро вам ещё какую-то лапшу на уши повесят.




Мы из ОПы
Україна* – це ти!
*Під Україною мається на увазі піаніно марки “Україна”, на якому В. Зеленський грав без допомоги рук.

Herman Aksom:
Кіра Рудик: "Порошенко для нас є більшим політичним ворогом за Зеленського". Це все одно що б якась аматорська команда з села вважала своїм головним ворогом Мадридський Реал. Єдиний ворог Голосу - вони самі і їх нікчемність. В того, хто не б'ється не може бути ворогів.




Вікторія Мірошніченко:
Сьогодні один дєдушка рочків під 100, який чапав з савєцкою авоською сказав мені, що Порошенко вкрав у нього майбутнє!

Хроники Хунты:
Если Лукашенко выдаст Зеленскому вагнеровцев, то половину из них он сделает своими советниками, а другую половину представителями Украины в ТКГ.

Роман Донник:
Зеленский в магазине фотографируется без маски ради "простой парень, просто покупает в обычном магазине".
утром СМИ - "В Украине новый антирекорд по коронавирусу: 1453 новых случая".
Давай, Вовка, не останавливайся, ты сможешь!

Юрій Каракай:
Судячи з усього, новий посол Сполучених Штатів вручить Зеленському не тільки вірчі грамоти, але й судові повістки.

Тарас Березовец:
Плохие новости для Игоря Коломойского и его соучастника (в оригинале “ally”), как утверждает The Washington Post, Владимира Зеленского.
Министерство юстиции США обвиняет Коломойского, также известного как «Беня», пишет американское издание, в краже миллиардов из банка, который ему ранее принадлежал.
Владимир Александрович, вы главное не убивайтесь сильно. Все же есть способ избежать уголовной ответственности. Как говорится, явку с повинной никто не отменял. Берегите себя, одним словом. Ермака потеребите, он конечно вам не поможет, но зато придумает для вас что-то утешительное. Пока пересмотрите что-нибудь подходящее. «Тюряга» со Сталлоне или «Побег из Шоушенка».

Карл Волох:
Коломойський вивів (читай: вкрав) із Привату суму набагато більшу, аніж «клівлендські» 700 мільйонів, по яких ФБР веде слідство в США. Головне питання для нас із вами, чи є епізод із 42 мільйонами, переведеними кварталівським компаніям, частиною цього розслідування, чи він фіґурує лише цивільних позовах Привату у ВБ та Ізраїлі.
Бо якщо перше, то обшук, як і оприлюднення іеформації у Вашінгтон Пост, є сигналом від американців не так Бєні, як самому Янелоху.

Юрий Бирюков:
Когда из Привата украли несколько десятков миллионов долларов и перевели на офшоры Зеленского, это тоже у тебя украли и отдали Зеленскому. И у твоих родственников украли и отдали Зеленскому. Украли и отдали Зеленскому, на счет его компании Megiritano Ventures LTD.

Volodymyr Ariev:
Тепер крадіжка століття є офіційно предметом розгляду американських слідчих. А далі суд. Не Печерський. Для всіх учасників відмивання коштів. Кінцевих, в тому числі. Буде дуже цікаво.

Volodymyr Omelyan:
Кількість хворих на коронавірус невпинно зростає. В бюджеті - дірка, економіка падає.
Війна з Росією нікуди не поділася, незважаючи на чергове перемир’я.
В управлінні державою - повний хаос.
Проти найпотужнішого спонсора/соратника Президента України висунуті США звинувачення у відмиванні грошей.
Оточення Президента засмоктала корупція на десятки мільярдів гривень щомісяця.
Чи є у Вас план, містер Фікс?

Виталий Портников:
Після загибелі Народного фронту єдиною серйозною партією українських патріотів стала “Європейська солідарність”. Інших партій у нас просто немає. У прихильників “русского мира” є ОПЗЖ. У тих, кому наплювати і на Україну, і на Росію - “Слуги народу”. А у тих, хто все ще розраховує, що Українська держава відбудеться, зараз просто немає вибору - “Європейська солідарність” чи капітуляція. І при цьому абсолютно не важливим, подобається вам Порошенко чи ні. Важливо - українець ви чи ні.

Alexander Fesenko:
ЗЕЛЕНСЬКИЙ ЖОДНОГО РАЗУ НЕ ВІДВІДАВ ПОРАНЕНИХ ВІЙСЬКОВИХ, ПЕТРО ПОРОШЕНКО ПРИЇЗДИТЬ З 2014 РОКУ ПОСТІЙНО.
"Так а чо их Зеленскому посещать? Они ж не бухают"


Мірошніченко:

Передайте хтось преЗЕденту, що Часів Яр це не передова, бо його возять прифронтовими атбешками, втираючи, що то передова, а він хильнув чарочку з ваєнними та дупля не відстрілює.




Сергій Прач:

Той факт, що віслюк не доїхав до передка і 30 км - ти повинно хвилювати не його, а його виборців. І поки виборцям покуй на це - віслюки можуть спокійно бухати хоч в Часів Яру, хоч в Італії

Олексій Петров

Объясните кто нибудь этому недоумку, рояльному мать его виртуозу, что НА ВОЙНЕ ВОДКА... еб…нная бл…дь водка (коньяк, виски, вино, рево, самогон, пиво...) и СМЕРТЬ, ходят за руку! Они две НЕРАЗЛУЧНЫЕ ПОДРУГИ!!! И любым способом стимулировать употребление спиртных напитков в армии, это .... ПРЕСТУПЛЕНИЕ!

Господи! ЗА ЧТО?

Наомі Квітка

откай, какби я под пулями в броніку-ку, а снайпер прикрива.

-Каску одінь, олєнь.

-Білять, кто тут насрал?

-Чё ты туда попёрся?

-Чё ти випєрся в кадр на заднєм планє? И ваще, ідітє нафіг! Я єсть хочу. Ещё одін дубль і кушать...

 

 



10

Коментарі

18.08.20, 20:53

    28.08.20, 21:00

      38.08.20, 21:33Відповідь на 1 від Андрій1961

        48.08.20, 21:33Відповідь на 2 від Вурдалак

        .