Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Грибна юшка

Сметана борщу:
Зеленский – это Робин Бэд. Он отбирает у бедных и отдает богатым.




Валерій Прозапас:
Бгг) ще тільки вчора найвеличніший казав, що "у людей немає грошей через коронавірус" - а сьогодні виявилося, що на державному "Центренерго" фірми досточтімого Коломойського за півроку наварили 4 мільярди гривень.

І коронавірус нє помєха, от бачите?
І "ОН нє воруєт" - теж не спасає від бородатих мишей, якщо вони з ним не діляться, канєчно.

ОН ніби обіцяв 10% за заяву про корупцію?
Так от я завтра візьму звіти про минулорічні прибутки "Центренерго", порівняю їх з теперішніми збитками та доходами фірм Коломойського - і подам заяву про корупцію та зароблю...скільки це буде....
400 мільйонів виплатять за ініціативою Владіміра Алєксандровіча. От так от, бувайте, невдахи.




Баба і кіт:
А чи хотіли б ви бачити Зеленського директором вашої фірми, головою ОСББ, вашим безпосереднім керівником тощо?

Серый кардинал:
Сказал тогда Ермак: Вовка, возьми лук и куда упадет стрела, там и судьба твоя. И упала стрела возле офиса Ахметова.

Борислав Береза:
А я правильно понимаю, что культурой и информационной политикой Украины будет заниматься человек, у которого в новостях на канале вышел фейк, что Порошенко убил своего брата?
"Пропал дом!"(с)проф.Преображенский.




Mykhailo Tkach:
А Святослав Вакарчук ще у політиці? Незрозуміло як зрозуміти.

Kisho Derrek:
Просто два різні світи.
Ліворуч - обраний мудрим наротом імб#ц#л, що не може двох слів зв'язати, навіть коли не в н@ркотичному угарі
Праворуч - кадр з якогось голівудського блокбастеру, про боротьбу героїв за спасіння людства, де все логічно і як треба.
ДА, КАКАЯ РАЗНІЦА!




Кіт Вчений:
Смішно читати, що особина, котра 4-и рази ухилялася від призову є зразком особистої чистоти! Хати на десятки мільонів доларів крадених разом з Бєнєй через «Приват», жодних податків в Україні, збиткова діяльність у минулому і 300 мільярдів, про#об#них з бюджету за рік цим «чесним»!

Український музикант, вокаліст та автор текстів гурту “Бумбокс“ Андрій Хливнюк виступив на захист підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Про це він заявив в своєму Instagram-акаунті:
“В мене є різні звички. Одна з них – час від часу бігати в парку, щоб не відчувати, що я остаточно “заплив“. За останні пів року я мало бігав, частіше ходив, лежав, читав. І не бігали також, не займались, чим хотіли – не бігали в парку, не бачили рідних, не жили своїм життям, не мали волі – Кузьменко, Дугарь і Антоненко. Або надайте докази, або йдіть ви в ср*ку“, – наголосив музикант.

Джордж Орвелл:
У зелених, як і в Путіна, найважливішим є промивання мізків народу через ТБ. На цьому їх влада може триматися в РФ по 20 - 30 років. От тільки на відміну від РФ, у нас нема газу і нафти, чим рятувати економіку, так що буде цікаве але не довге змагання холодильника з телевізором.

Схоже миші, після того як поїли все зерно з Держрезерву, перейшли на поїдання лісів). Сьогодні по дорозі до Києва зустрів декілька вантажівок з лісом без маркування. Крадуть серед білого дня зовсім не ховаючись. Кінець кпохи бідності таки настав, правда не для всіх.

Укрінформ:
Мер Львова просить Раду створити ТСК з розслідування сміттєвої блокади.

Вікторія Стратюк 

Боже, який сором. В країні хаос і колапс, діра в бюджеті на 300 млрд, яку нічим перекрити, зерно і пальне зникло з Держрезерву, війна, стрілянина в Одесі і Броварах - бубочка каву п'є, порушуючи всі санітарні норми КАРАНТИНУ, з лука стріляє, грибову юшку сьорбає, гуртожитки перевіряє - відпочиває. Він хоч знає, що входить до його прямих посадових обов'язків?




Serg Marco:
Когда Зеленский говорит про то, что не будет кофе, хамона и лосося, он почему то забывает добавить фразу "у вас".

У вас их не будет, дорогие избиратели Зеленского. У ребят из Слуги Народа мама любит кофе, хамон и лосось. У них все будет. Как у Гетьманцева е...щего бизнес и фопов новыми налогами, но переписавший имущество и деньги на мать.

Или как у Коли Тищенко, у которого тот же "Велюр" и "Сейф" продолжает работать для своих в нарушение карантина несмотря на скандал, выборы и митинги рестораторов. Как у Коломойского у которого электричество на заводах стоит теперь в разы дешевле, а у тебя в квартире - значительно дороже.

Потому пусть Зеленский добавляет "у вас". Потому что у его привелигированой тусовки будет все. Кроме закона.

- Без Хамона?! Где-то я это уже слышал это слово несколько лет назад. Часто повторяли. А потом стали тракторами давить гусей, сыры и яблоки. Такое ощущение, что у вас российские функционеры работают. Берут самое проверенное самое дерьмо и внедряют.
И под абсолютно теми же лозунгами.

- Почему-то у меня такое ощущение, что этого дурака специально подставляют под пулю или под нож.... ну нельзя быть настолько тупым, чтобы так феерически косячить.
У этой зелёной плесени напрочь отсутствует чувство самосохранения.




Dmytro Kovalov:
Ну, справді, на фіга ви на найвеличнішого гоните. Чим більше воно ходитиме без маски, тим краще для України і для нас.

Mykhailo Tkach:
- Алло, це президент Зеленський?
- Так. Слухаю
- Чому посадок нема?!
- Зрозумійте будь ласка, це не компетенція президента. Я садочок можу відкрити дитячий, можу подзвонити в банк щоб кредити реструктурували для бізнесменів. Будівництво дороги перевірити. Оце я можу.

Volodymyr Omelyan:
Ну, і про Велике Будівництво...
А в Одесі в червні планують відкрити нову злітну смугу... яка була збудована ще в 2019...
Скоро будуть заселяти українців в оселі трипільців і видавати вози чумаків з музеїв замість лоукостів...

Юрий Бирюков:
Следователь ДБР в Википедии искал информацию про Петро Порошенко и вносил эти поиски в протокол. Я уже устал орать. Если вы ведете следствие в Википедии, то проводите допросы в TikTok! Это бімба!

Iryna Gerashchenko:
Це феєрично. Отже, пропагандист Гордон - таки агент ОО7:) Він не лише легалізує бойовиків в українському інфопросторі «для передачі міфічної флешки в Гаагу». Але саме за його опусом ДБР і ОГП порушили так звану «справу про картини». Гордон таки має отримати від Зеленського орден - за допомогу в пересідуваннях Порошенка.




Зеленский:
Нам нужны новые лица.
Реальность:
Наиболее вероятный министр образования Сергей Шкарлет: «Політичні орієнтири я обрав ще у 2004 році. На президентських виборах підтримував Віктора Януковича..
Я повністю поділяю погляди і принципи Партіі
регіонів. Впевнении, разом з Президентом ми вибудуємо міцну вертикаль влади, яка заиматиметься ділом і досягне значних результатів».

Розслідування "Схем":
"Центренерго" (на 78% належить Уряду) за влади "бариг" було прибутковим - у 2017 році показало прибуток 1 млрд 891, 063 млн грн. а позакінченню "епохи бідності" стало суцільно-збитковим.

Віктор Уколов:
Назар Холодницький, що вам потрібно ще, щоби відкрити кримінальне провадження? Вищий антикорупційний суд вже працює, розслідування журналістів на основі документів є. Чи будете чекати, коли вони Вас відправлять у відставку і прийде на 100% свій антикорупційний прокурор?




Виталий Портников:
Всі ці розмови про “дві державні мови” в Україні, регіональні мови, “захист російськомовного населення” і таке інше - усього лише пропагандистська мішура, перехідний етап. Росії та її прихильникам в Україні не є потрібною рівноправність російської та української мов.
Їм потрібно тільки одне - щоб української мови не було. А була російська мова. І щоб українського народу не було. А українці вважалися росіянами. І щоб України не було. А Україна вважалася Росією. Просто регіоном Росії і крапка.

Картина маслом. Зеленский позирует в защитном костюме, подаренном хмельницкой больнице Фондом Петра Порошенко.






11

Коментарі

15.06.20, 20:15

Всех ЗЕленых паскуд пора на фонарях развешать!

    25.06.20, 20:20Відповідь на 1 від Андрій1961

    Всех ЗЕленых паскуд пора на фонарях развешать!Однако фонарей не хватит

      35.06.20, 20:25Відповідь на 2 від БезЛица

      Всех ЗЕленых паскуд пора на фонарях развешать!Однако фонарей не хватитПичалька! Ну тогда на деревьях придется! Хотя конечно жаль природу загаживать этой мерзостью!

        45.06.20, 20:26

        ...Нехай далі без маски швендяє, та глибоко дихає) ..З мухоморів та поганок йому юшку)

          55.06.20, 20:27Відповідь на 1 від Андрій1961

          Всех ЗЕленых паскуд пора на фонарях развешать!І не говори- просрали Україну

            65.06.20, 20:29Відповідь на 5 від Голубка

            Всех ЗЕленых паскуд пора на фонарях развешать!І не говори- просрали УкраїнуТа ото ж...! Нічого, Бандюковича пережили - переживемо і лайно ЗЕлене!

              75.06.20, 20:33Відповідь на 3 від Андрій1961

              Всех ЗЕленых паскуд пора на фонарях развешать!Однако фонарей не хватитПичалька! Ну тогда на деревьях придется! Хотя конечно жаль природу загаживать этой мерзостью!Сами рассосуться. Растаят как снег в апреле (в нормальные года)

                85.06.20, 20:34Відповідь на 4 від Merovingian

                ...Нехай далі без маски швендяє, та глибоко дихає) ..З мухоморів та поганок йому юшку)Так він таку і жрав. Я і картинку відповідну поставив.

                  95.06.20, 20:35Відповідь на 5 від Голубка

                  Всех ЗЕленых паскуд пора на фонарях развешать!І не говори- просрали УкраїнуНе падайте духом. Все буде Україна.

                    105.06.20, 20:41Відповідь на 7 від БезЛица

                    Всех ЗЕленых паскуд пора на фонарях развешать!Однако фонарей не хватитПичалька! Ну тогда на деревьях придется! Хотя конечно жаль природу загаживать этой мерзостью!Сами рассосуться. Растаят как снег в апреле (в нормальные года)Скорее бы...!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна