хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

- А чего никто не шутит про 1 апреля? - Дошутились уже!..



Валерїй Пекар:
-- Обіцяємо відсоток за викриття корупціонера!
-- Ось корупціонер, ось відеозаписи.
-- Ой, то це ж розкриття державної таємниці! Тааак, яка це в нас стаття Кримінального кодексу?

Geo Leros:
Год назад Зеленский выиграл первый тур президентских выборов. Сегодня глава офиса Президента штампует на меня по делу в день!

Я хочу напомнить Ермаку, в годовщину первого тура, программные обещания кандидата в Президенты Зеленского:
- Викривач корупції перебуватиме під захистом держави та отримуватиме матеріальне заохочення. Я сам не крав і нікому не дозволю!
- СБУ НЕ БУДЕ ЗАЙМАТИСЯ ЕКОНОМІЧНИМИ ЗЛОЧИНАМИ.

Это были обещания, а в реальности обезумевший барыгозавр пытается посадить меня на 5-12 лет.

"ДБР та СБУ відреагували на заяву Єрмака і відкрили справу проти Гео Лероса відразу за чотирма статтями Кримінального кодексу:
- ч. 2 ст. 190 - шахрайство, вчинене за попередньою змовою групою осіб,
- ч. 2 ст. 344 - втручання у діяльність державного діяча, вчинене особою з використанням свого службового становища, 
- ч. 2 ст. 328 - розголошення державної таємниці, що спричинило тяжкі наслідки,
- ч. 1 ст. 364 - перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу..."




Volodymyr Omelyan:
Почитав телеграм-канал д‘Ермак. Повернулися «добрі старі» часи. Посада керівника Адміністрації морських портів України продана за 2 млн дол. Посада керівника Чорноморського порту (колишній Іллічівський) - 620 000 дол.

У мене посилюється підозра, що Єрмак частку коштів за корупційні оборудки віддавав Зеленському особисто.
Бо інакше тривалу мовчанку Президента пояснити неможливо.
Звільнить, засудить - доведеться «зі своїх» повертати?
Особливо, якщо правдивий факт, що Зеленський ще у жовтні 2019 року знав про ці записи. Знав, не відреагував, і навіть більше - підвищив і призначив головного фігуранта своєю правою рукою.

«Як довго українському суспільству чекати результатів у найбільш резонансних справах? Ми обіцяли громадянам перемогу над корупцією. Зараз - навіть не нічия", - наголосив Зеленський 4 березня 2020 року у виступі в Верховній Раді України.

Володимир Зеленський, коли звільнення і арешт Єрмака?
Генеральний прокурор 200% свій, що заважає?
Чи Ви вирішили внести зміни до закону про викривачів корупції і затвердити правовий статус покривачів корупції?




Тамара Горіха Зерня

Україна залишається ізольованою країною, зацикленою виключно на внутрішніх проблемах. Звичайно, якщо порівнювати з Україною десяти- і двадцятирічної давнини, прогрес колосальний, але якщо озирнутися довкола – мало, друзі, мало. Ми критично відстаємо від світу.
Це Вашингтон Пост може вийти зі статтею «Ukraine Corruption Prosecutor», присвяченою новій Генпрокурорці в Україні. Здавалося б, де Штати і де Венедиктова? І тим не менше, їм дійсно цікаво і важливо тримати руку на пульсі там, де, на їхню думку, присутній американський інтерес. Тому США – країна № 1 світу. Ну а ми трошки відстаємо.

В Україні досі існує два варіанти «правди», один для зовнішнього, а інший для внутрішнього споживача. І якби не ось ця закритість, у команди Зеленського не було б жодних шансів погасити інформаційну хвилю імпічменту. Приховати для широкого загалу українців ганебну роль персонально Зеленського і його команди у цій історії.

Серед іншого, 7 листопада минулого року у Штатах було опубліковано стенограму свідчень у справі про імпічмент Вільяма Тейлора, у якій він під присягою розповів, що тодішній помічник Президента України Андрій Єрмак і радник глави держави Ігор Новіков показували йому і Волкеру фотографії своїх братів і розповіли слізну історію про те, що ці брати загинули в АТО, а винні їхній смерті не росіяни, не бойовики, а персонально Петро Порошенко.

У даному випадку Тейлор не міг збрехати у принципі. По перше, потрібно розуміти рівень майданчика, на якому давалися ці свідчення, і серйозність справи. По друге, розмова велася при свідкові. По третє, смисл йому брехати? У таку ідіотську брехню ніхто не повірить.
І от тепер Денис Єрмак тріумфально воскрес. Як випливає з оприлюднених плівок, весь цей час він чудово себе чухав, приторговуючи впливом за братовою спиною.

Говорять, що злив цих записів спричинив істерику Зеленського. Не знаю, зі свічкою не стояла, але можу припустити, що це дійсно удар. І не тому, що найближче оточення бере гроші за призначення – теж мені, секрет Полішенеля.

А тому, що тепер потрібно думати, як гасити скандал на заході. Бо, розумієте, це все смердить. Смердить як гнилий оселедець. Смердить як некрофіл, який приніс мерця на вечірку до живих людей.
Тільки у нашому випадку мрець іще й ожив.




Роман Пелех

Брата Єрмака ловлять на корупції і він скликає прессконференцію де йому зможуть задати питання.

Єрмак робить пресконференцію де робить вигляд шо перед ним повний зал журналістів, але зачитує питання з коментів під постом в аккаунті Офісу Президента.

Не дивлячись на те що в залі тиша, ехо від промови Єрмака і жодного фотоспалаху, Єрмак звертається до невидимих людей у залі "...ви люди розумні і маєте розуміти..." а насправді цим самим робить з нас всіх "дурачків". Думаю останнє - це саме те якими він вважає всіх навкруги крім себе.

Під час пресконференції, яку "зібрали" на тему корупції його брата перше питання - по мінським домовленностям. А Єрмак так "хотів відповісти" по корупції брата... видно що йому жаль((( Єрмак терпеливо відповідає, бо ж саме це питання йому задали у фейсбуці першим! (насправді ні).

Нарешті друге питання. Але знов ні, його питають не "чи твій кончений брат брав бабки за посади?", ні! Журналіст "української правди" питає його "що думає зеленський на рахунок ІНФОРМАЦІЇ що виклав депутат". Ще раз, не "ти кончена тварь наживався на торгівлі посадами", не "куди ти потратив гроші зароблені від заробітку на державних посадах"... а "шо думає зеленський". Бляяяя.

На це питання Єрмак відповідає: "Якщо ви не заважаєте я відповім ще трохи на перше питання..." і відповідає на питання по Мінську.

Ти шо, бляха, ідіот? Ти тупий? Ти хворий на голову? Конференція тут зібралася бо твій брат бере хабарі, продає посади і ділиться з тобою. МИ ЦЕ БЛЯТЬ ЗНАЄМО. Мінські питання взагалі знімаються, там ти всьо шо можна продав, тормоз кончений. Ааааа!

Шо він там насипав далі, у мене нервів просто немає вам писати.

Кінець "пресконференції". Ведуча: Думаю всім вам (тут у цій залі) сподобався формат нашої пресконференції, ми будемо таке практикувати і далі...

Аплодисменти. Завіса.




Олег Роянов:
Человека из ларька можно вывести, но ларек из человека нельзя! Посади ларечника в кресло главы офиса президента, так он из офиса ларек и сделает!

Денис Казанский:
Нет ничего смешнее, чем читать горестные причитания о том, как "проклятая власть распродает украинскую землю". Просто удивительно, как до сих пор работает этот развод. Вот просто один пример, подсказанный Сергій Нікітенко.

Народный депутат Игорь Колыхаев из Херсонской области последовательно выступает против продажи земли. В Раде естественно тоже голосовал против закона. При этом Колыхаев по случайному стечению обстоятельств является крупным латифундистом.

Только в прошлом, 2019 году депутат Колыхаев стал собственником 11 земельных участков общей площадью под сотню гектар. Это официальная, открытая информация.

Срездний размер этих участков 6-8 Га. То есть, это самые обычные земельные паи, которые противник продажи земли каким-то образом получил в собственность.

Мистика! Землю продавать нельзя, а земельные участки у земельных магнатов множатся со скоростью коронавируса. Как же так? Закона нет, а земля в собственности появляется?

Вероятно, разгадка этого удивительного украинского феномена кроется в другой части декларации депутата Колыхаева. Там, где указаны доходы и подарки. В этом разделе мы видим, что депутат целых 10 раз получал наследство от разных, никак не связанных с ним людей. То есть, применялась известная и отработанная в Украине схема, когда земля просто оформлялась окольными путями в обход моратория на продажу.

Вот так это и работает. Жопа есть, а слова нет. Продавать землю нельзя, а приобретать можно. Чем и пользуются всякие проходимцы, которые продолжают вешать лохам лапшу на уши про то, что нельзя "продавать землю-матушку".

Только ни Тимошенко, ни Шуфрич, ни какой другой проходимец, ревущий сейчас о том, что нельзя продавать землю, не расскажут вам про таких "депутатов Колыхаевых", в интересах которых они на самом деле работают. Все сторонники моратория будут делать вид, что этих схем не существует. И депутат Колыхаев, как мы видим, самый первый из них. Потому что промутить пай по мутной схеме, за копейки - оно ж конечно выгоднее, чем купить по рыночной цене.







15

Коментарі

11.04.20, 20:34

Не до жартів зараз) Отут один ще вірує в зєлю) http://blog.i.ua/user/4102985/2324115/ ...Правда, "нємножко", мало ще насцяли в очі)

    21.04.20, 20:49Відповідь на 1 від Merovingian

    Не до жартів зараз) Отут один ще вірує в зєлю) http://blog.i.ua/user/4102985/2324115/ ...Правда, "нємножко", мало ще насцяли в очі)О, я читав цього придурка. Ми давно говорили, що в них аборт головного мозку. Дегенератизм не лікується. Особливо, якщо дегенератизм з сильним сепарським ухилом. Мразота...

      31.04.20, 20:57

      шось воно буде..... поживем побачим

        41.04.20, 21:04Відповідь на 3 від blac bird

        шось воно буде..... поживем побачимАга, ...опа близенько...

          51.04.20, 21:18

          Я вам за заголовок только плюс поставила

            61.04.20, 21:20Відповідь на 5 від Werkelijk*

            Я вам за заголовок только плюс поставилаТолько за заголовок? Спасибо большое!

              71.04.20, 21:22

              Йобаный стыд в очередной раз..........

                81.04.20, 21:24Відповідь на 6 від БезЛица

                  91.04.20, 21:27Відповідь на 7 від Вы не Я

                  Йобаный стыд в очередной раз..........Ну, не первый и не последний....

                    101.04.20, 21:27Відповідь на 8 від Werkelijk*

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна