хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

У Зе есть выбор

Дмитрий Чекалкин

У ЗЕ есть выбор...
...позорно плюхнуться
, как Сивохо, или честно уйти, как Вакарчук.




Тётя Роза

По поводу Минска.

Война с Путиным – это плохо.

Но ещё хуже – мир с Путиным на условиях Путина.


Віталій Барабаненко:
Как сказал Бен-Гурион, первый президент Израиля, каждый народ, если он состоялся, имеет право на своих мерзавцев. Но, если честно, что еврейского, кроме пятой графы, в Зеленой бубочке, я не знаю. Просто криворожский жлоб.




Из комментариев:

- Ну не знаю, так ловко обуть в тапки 40млн народ, это разве не гениально?

- Черчилль: Англичане не антисемиты, потому что мы не считаем себя глупее евреев(с)

- Пока депутатам платит Коломойский, а не народ, будут сбываться мечты Коломойского, а не народа.

Олена Добровольська:
"Заклики до громадян серйозно поставитись до загрози коронавірусу такі ж ефективні як і заклики в квітні 2019 не голосувати за табуретку."
От точно! И тут процентів двадцять п`ять притомних. Not more...

Йозеф Кнехт:
По своїм знайомим помітив, що порохоботи більш серйозно відносяться до коронавірусу
, ніж зелібоби. Останні кажуть, що ЗМІ просто нагнітають паніку. Кажуть, що у нас в Україні повно апаратів швл, все під контролем. Сам Зе сказав. Ця сліпа віра в клоуна може зіграти з ними злий жарт.

Роман Зотов, Українобот, 25%:
«Венедиктовой в феврале начислили 63 тыс. гривен денежной компенсации»
А пенсіонерам відмінили індексацію до вересня, з надією, що багато пенсів до цього часу не доживуть! Так, хвойди зелені?!

Филипп Духлий:
Світ входить в чергову кризу через коронавірус. За попередніми прогнозами він буде вирувати десь до кінця травня, потім кілька місяців перерви і з листопада почнеться знов. Остаточно все закінчиться тільки наступного літа. Десь 50-70% населення Землі захворіють, десь 3% населення помре. Буде завдано сильного удару по багатьох сферах бізнесу, люди місяцями будуть працювати з дому, збільшиться безробіття.
Так чи інакше, ця криза пройде і за рік - два почнеться ріст.




Pavlo Nuss:
Національне антикорупційне бюро України відкрило провадження за фактом політичного переслідування Президента Порошенка.
Це дуже добра новина для юридичного захисту Петра Порошенка та для нас в цілому.
Це свідчить, що усі справи проти Петра Порошенка політично вмотивовані і замовлені офісом Зеленського.

Сергій Таран / Sergiy Taran:
Я не ідеалізую жодного «слугу». Але вимога 18ти депутатів звільнити Сивохо за шкоду національним інтересам- ознака того, що русореванш Зеленському зробити буде непросто. Якщо навіть частина його наближених готові чинити спротив, то що вже казати про пасіонарну частину суспільства.

ЗеБєня:
19 "порохоботів" у фракції "Слуга народу" вимагають звільнення Сивохи, але вони не знають шо Сивоха, як приватний підприємець надає послуги РНБО та ніколи не приймався офіційно на роботу помічника секретаря РНБО. Всі витрати на поїздки Сивохи були незаконними, а Данилов в дупі!

Карл Волох:
Блискавичність падіння, яке на нас чекає в найближчі місяці в економіці, гірше за все бачене від початку століття. Я не лякаю, а просто пояснюю, до чого слід готуватися.
Чи є в цій ситуації щось позитивне? Можливо.
По-перше, ми позбудемося недолугих у владі значно швидше, ніж вони донедавна сподівалися.
По-друге, з МВФ і Заходом взагалі доведеться рахуватися набагато серйозніше, ніж дозволяють собі високорейтингові (поки що) скоморохи. Відтак, і чудити їм буде складніше.
Головне - ситуація, як я вже раніше казав, цілком здатна змішати карти Путіну і взагалі перемістити нас на периферію імперської політики.
Хоча й тут ніяких гарантій.


Процес пішов. Київ. Лівобережна та Петрівка




Роман Шрайк:
Нефть марки "Брент" упала ниже 30 долларов за баррель. Минус 12% за сегодня. Напомню, что для России важна цена "Брента" 45 долларов (что примерно равно 42.6 баксов за их "юралс"), если она ниже, то доллары из ФНБ приходится доставать, чтобы закрывать дыру.

Сергей Остапчук:
Суть Короновируса. Порох дал миллион $. «Новая почта» дала миллион $.
«Патриот» Беня - поднял цены на авиабилеты в Украину.

depotmusic:
Беня: если у новой почты есть 25 лишних лимонов, почему бы их не отдать мне.
Зеленский: Понял, у меня прокурор мой человек...

dbmann:
Это еще херня, всего пара-тройка дней наживы.
Думаю, запрет на авиаперелеты тоже с подачи Бени ввели, чтобы он не отменял рейсы и не возвращал деньги за билеты. А теперь - форс-мажор и плакали ваши денежки, или вообще обанкротит МАУ и идите все нахрен. а когда наступят лучшие времена - вылезет с новым "национальным перевозчиком". все это уже было с Аэросвитом.




Дмитро "Калинчук" Вовнянко
Ну Україно, вітаю з новим Генпрокурором. Уперше в історії України генпрокурором стала жінка – і це безумовно прогрес. На жаль, на цьому прогрес і завершується. Далі починається сувора реальність, з одного боку – малоприємна, а з іншого – не така вже й загрозлива як здається. Пройдемося по пунктах.

Ірина Венедиктова загальновідомою стала після того, як вона незаконно очолювала Державне бюро розслідувань. Саме так – незаконно. Чинне законодавство не передбачає тимчасово-виконуючих обов’язки голови ДБР. Керувати мусить голова – призначений за результатами конкурсу. «Я хочу звернути увагу, що кожен юрист в державі повинен стояти на принципах верховенства права!» - Ірина Венедиктова. Один я помітив суперечності?

До речі, нині здійснюються найгірші побоювання активістів, реальним керівником ДБР стане екс-адвокат Віктора Януковича – Олександр Бабіков. Позаяк Венедиктова міняє роботу, виконувати обов’язки до призначення нового голови ДБР вочевидь буде перший заступник голови – призначений як раз по-конкурсу. Шах і мат – і аж ніяк не реванш янучар.

В команді Зеленського Венедиктова з’явилася завдяки Руслану Стефанчуку – представникові Зеленського у Верховній раді. Стефанчук знайомий з Зеленським ще зі студентський років – вони разом грали в КВК. За словами Венедиктової зі Стефанчуком вона знайома давно і давно співпрацювала. Для довідки, чоловік Венедиктової – співпрацівник департаменту кіберполіції Нацполіції.

У 2017 р. вже чинний генпрокурор брала участь в конкурсі на посаду судді касаційного цивільного суду при Верховному Суді України – але не набрала потрібної кількості балів. Про компетентність Венедиктової як юриста – нижче.

Призначенню Венедиктової щиро зраділи нардеп Дубінський і відомий блогер-містифікатор, а в минулому заступник голови АП часів Януковича, Андрій Портнов. У всіх у них уже в очах світиться неоновими літерами їх найпотаємніше: «Посадить Порошенка!!!» З цих бурних радощів, особисто я волію не горювати, а засікти час до тої миті, коли Портнов на своєму телеграми зареве: «Вона така сама! Вона перешкоджає посадкам!» І от чому.

«Ми лишаємося на цьому курсі, який проклав Петро Порошенко». Це слова Ірини Венедиктової під час президентських виборів 2019 р. А от ще: «Україна - світська держава, але для нашої самоідентичності отримання Томосу – найважливіше». Гідні заяви представника ЗЕкоманди?

Я висловлю обережну надію, що нова серія вже дещо набридлого серіалу «Порошенко тікає з України» завершиться тим самим – ніхто нікуди не втече. Порошенко так само залишиться у Верховній раді, а його противники – битися в істериці. І справа не в тому, що Венедиктова – таємний порохобот. Швидше навпаки.

Справа в тому, що за багатьма ознаками Венедиктова не такий сильний юрист, яким намагається виглядати – і цим обов’язково скористаються і адвокати політичних противників Зеленського і вороги самої Венедиктової. Я вже навів приклади як фаховий юрист Венедиктова, яка закликає всіх юристів керуватися виключно нормами права, незаконно обіймала посаду керівника силової структури. Я згадував, як пані Венедиктова провалила конкурс на вакансію судді касаційного суду. А є ще й думки експертів.

Відомий журналіст-розслідник Володимир Бойко розповів на своєму телеграмі, як до нього звернулися знайомі журналісти і попросили якесь каверзне питання, яке вони поставили б Венедиктовій. Той порадив їм запитати – як ставиться «тво голови ДБР» до провокацій хабару потенційним злочинцям? Не змигнувши оком Венедиктова розповіла журналістам, що провокації – то гарно і ефективно. Чинний генпрокурор не знає, що провокації – кримінальний злочин, заборонений законом. За нього відповідальність передбачена. Як на мене – дивовижна ілюстрація компетентності нового генпрокурора.

Президент-дилетант навколо себе зібрати здатен лише таких самих дилетантів – з професіоналами йому сумно. Так було скрізь і завжди. Призначення Ірини Венедиктової – як раз цієї опери. Відтак – зарано вішати носи. Борня триває!





16

Коментарі

анонім

117.03.20, 20:30

Я почему он должен уходить?

    217.03.20, 20:33Відповідь на 1 від анонім

    Я почему он должен уходить?Потому что....

      317.03.20, 20:39

      Порох мій президент!
      Слава Україні!

        417.03.20, 20:44Відповідь на 3 від Эйч

        Порох мій президент!
        Слава Україні!
        Героям Слава!!!

          517.03.20, 20:46Відповідь на 4 від БезЛица

          Порох мій президент!
          Слава Україні!
          Героям Слава!!!
          Слава Нації!

            617.03.20, 20:47

            *Венедиктова не такий сильний юрист, яким намагається виглядати*

              717.03.20, 20:51Відповідь на 5 від Эйч

              Порох мій президент!
              Слава Україні!
              Героям Слава!!!
              Слава Нації!
              Смерть ворогам!!!

                817.03.20, 20:54Відповідь на 6 від WalKing

                *lol а лукашенко чим був

                  917.03.20, 20:54Відповідь на 8 від скіпіріч 78

                  тю ля луценко

                    1017.03.20, 20:59Відповідь на 7 від БезЛица

                    Порох мій президент!
                    Слава Україні!
                    Героям Слава!!!
                    Слава Нації!
                    Смерть ворогам!!!
                    Україна!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна