Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Хроніка зеленого дурдому станом на 19-20 січня

Хроніка зеленого дурдому станом на 19-20 січня

Myroslav Hai та Helgi Sharp:
На фронті нескінчені обстріли. За 18 січня загунув один боєць і 10 отримали поранення в бою.

Січень "миротворця" Зеленського за бойовими втратами вже вдвічі перекрив січень "яструба" Порошенка. Проте, бентежить інше: на честь цих воїнів не будуть знімати помпезних кліпів, вишукуватись колони урядових машин, вести трансляції по TV. Бо це не вписується в концепцію 95-го кварталу про "мирні досягнення одного з найбільш впливових політиків сучасності". Показуха та відосіки, відосіки та показуха - квінтесенція цієї влади.




В оновленій Конституції РФ хочуть зафіксувати приєднання України та Білорусі. Про це заявив лідер громадської організації "Українці Росії" Богдан Безпалько.
РНБО презентувала Зеленському нову стратегію безпеки України, яка передбачає "заходи зниження напруженості у відносинах з РФ".

В інтерв`ю The Times of Israel Зеленський заявив, що взаємини з його російським колегою Путіним "перебувають на початковому етапі", а боротьба з корупцією "займе багато часу."

Тобто, відступ від зайнятих позицій на Донбасі, повернення до формули Штайнмайєра, поновлення імпорту російської електроенергії та відкрите підняття голови вато-ригами - то тільки початковий етап? Боюсь подумати, що стане кінцевим. Та й боротьба з корупцією якось тихесенько відійшла на другий план - на перший вийшла боротьба з патріотами. Але ж головне відосік гарний "запилити", еге ж бо?

Конкурсна комісія ДБР не виявила у Олександра Бабікова, адвоката Віктора Януковича, конфлікту інтересів для призначення його заступником голови ДБР і не бачить застережень для не покладання на нього аудиту справ Майдану.

16 січня БПЛА СММ ОБСЕ середнього радіуса дії знову зафіксував щонайменше 650 протитанкових мін у полях на південь від залізничних шляхів, а також на схід і захід від автошляху Т1316 у межах ділянки розведення у районі н. п. Золоте, які розмістили російські окупаційні війська.

СБУ не знайшла причин не пускати в Україну російських артистів Марата Башарова, Сергія Колесникова та Ларису Удовиченко, які виступали в окупованому Криму. Але прикордонники їх не пустили, не в останню чергу завдяки осередку ДемСокира.Запоріжжя.

Юрист за освітою Гончарук подав заяву про відставку президентові, попри те, що тільки Рада має повноваження її задовільнити, а юрист за освітою Зеленський ту заяву прийняв.

В Україні різко виріс рівень безробіття. У грудні 2019 року зареєстровано 338,2 тис. безробітних, що на 17% вище, ніж минулого місяця. Це найвищий рівень, починаючи з березня 2019 року.

 

Тетяна Чорновол:
«Зелені» отримали «на блюдечку» країну через демократичні вибори не лише відремонтовану, але з ростом ВВП, обороноздатною армією, безвізом… Крім того, у «зелених» небачений ресурс підтримки суспільства і вся повнота влади…

І що? За півроку діра в бюджеті - 100 млрд. Прем’єр Гончарук сам про себе влучно сказав: «ухойдокали економику соросята». «При крепких хозяйствениках економика била 4 и 6. А пришли соросята и економика растет 2 и ВНИЗ…», - це з одкровень Гончарука на нараді в Кабміні.

- У вересні прем’єр Олексій Гончарук обіцяв 40% зростання ВВП за 5 років, зокрема 3,7%-4,8% зростання ВВП у 2020 році. Підставою для оптимізму прем’єра були результати 2 кварталу, коли за останній період президентства Порошенка ВВП зріс на 4,6%.

Однак господарювання урядовців, які прийшли за Зеленського викликало наростання кризових явищ.
Падіння промислового виробництва:
• Вересень -1,1%
• Жовтень -5%
• Листопад -7,5%

Спад у металургії, яка є основною експортною галуззю України:
• Вересень -5,4%
• Жовтень -11,9%
• Листопад -14,2%
• Грудень -20,5% (металопрокат за даними Укрметалургпрому)

Спад у легкій промисловості у листопаді -10,1%
Спад у деревообробній промисловості у листопаді -8,6%
Спад у машинобудуванні у листопаді -12,7%

Спад у вуглевидобутку через лобістське рішення про імпорт електроенергії з Росії в інтересах Коломойського:
• Вересень -1,5%
• Жовтень -2,3%
• Листопад -10,4%

Спад виробництва у сільському господарстві:
• Жовтень -6,7%
• Листопад -18,5%

Одночасно внаслідок непродуманої політики підвищення курсу гривні падають надходження від заробітчан, що зменшує купівельну спроможність населення на внутрішньому ринку і ще більше гальмує економіку.

• Розмова, записана у кабінеті прем’єра, була серйозною за змістом – урядовці вирішували як обдурити свого президента, подавши кризові явища в економіці, як позитив, видавши «зраду» за «перемогу».

• Несподіванкою для Зеленського стала зневага з якою ставляться до нього навіть всередині команди ті люди, яких він привів до влади.

 

Олексій Осипенко:
Собственно, именно так и выглядит пиар на крови.
(На фото съёмки в Борисполе)




С человечностью и моралью это не имеет ничего общего - когда в госпиталь везли десять наших военных в тяжелом состоянии, то кортеж скорых пробивался через пробку как обычно - никто не перекрывал дороги.

И камера перед ним не ехала, и в аэропорту их встречал только мелкий, мерзкий доджь (а не мелкий, мерзкий зеленский), и экипажи скорых.

Я не против того, чтобы объявляли траур, или чтобы Шмаркля с печальным хлебалом вещал про ценность жизни. Просто почему-то выходит так, что ценность жизни одних - неизмеримо выше, чем у других...

На другому фото:




@svecha62:
Коллапс на Бориспільській трассі в той час,як ЗЕбанда стрибала на кістках.

- Если кто-то до сих пор не знает значения выражения "Б*ядский цирк", то вот это - именно он.


Министерство топографического кретинизма

Юрий Бирюков:
Так вот, целый министр иностранных дел с загадочным видом пообещал "в свое время". Это, между прочим, очень клево выглядит, когда ты с многозначительным видом говоришь "в свое время".
И можно было бы министру поверить, доверяя его мудрости и профессионализму.
ВОТ ТОЛЬКО В ОМАНЕ НЕТ НАШЕГО ПОСОЛЬСТВА, ДЯТЕЛ!




- Нашого немає там. А російське є. Гідрант як раз коло нього жив в готелі. Так що ніфіга міністр не збрехав.

Mason Lemberg:
"Не має значення як називається вулиця" - Зеленський закликав відмовитися від вшанування сумнівних героїв
"Не треба роз'єднувати країну"
&... ставить адвоката януковича керівником ДБР.

Поки клоуни знімали кіно про повернення загиблих в Ірані, проти яких вони ще 10 днів тому відкривали кримінальні справи, торгові партньори клоунів безперешкодно вбивали військових в Золотому, про захист якого клоуни знімали попереднє кіно.

Очень плохая трагикомедия
Nick Vest:
По оценкам специалистов масштабное шоу зеленского по поводу возвращения 11 тел погибших в Иране обошлось бюджету минимум в 1 000 000 грн.
При этом выплаты компенсаций семьям погибших составили 200 000 на семью.

Но! Не спешите забрасывать вовочку сса...ми тряпками и обвинять в растрате госсредств и хайпе на крови.
Ведь, в свое время вовочка уже хорошо сэкономил, отказавшись от военного парада на День Независимости и отказавшись от переезда в новый офис ***едкий сарказм***

- Когда сбили этот самолет, ни одна квартальная пошесть отпуск не прервала. Потом про причины катастрофы всякую херню несли, дела уголовные против МАУ оформляли. А тут поди ж ты, хлебальники скорбные корчат.

Країна в смартфоні зламалась
«В Instagram і YouTube Зеленського відключили коментарі...»

Ібігдан:
Я ж кажу: Інтернет - це єдине, що вони поки що не контролюють і де кожен день втрачають рейтинг. Тому й приймають закони, щоб знищити оппозицію.

А коменти закрили не через "ботів", а через те що живі люди, і навіть ті хто за Зеленського голосував, третій день перетворюють Вову на їжачка утиканого хххрами замість голок - за "призов з 18 років", за зарплати чиновників і в той же час за затримку зарплат бюджетникам, за піар на крові і все інше...

"Міністерство цифрової трансформації України на своїй сторінці у Фейсбук заявило, що збираються збільшувати кількість інженерів з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)."
- Будут делать из мозгов зебобиков зеленое желе.

 

 

 

15

Коментарі

121.01.20, 13:16

мєрзкій підарас вовачька(((

    221.01.20, 13:23

    Однажды, в студёное зимнее ложе
    легла на меня медсестра без халата
    Гляжу, поднимается, медленно тоже
    упавшая духом шестая палата...

      321.01.20, 13:32

      ..Валяється в шостій палаті,
      Віскарь потужно піддатий..

        421.01.20, 13:55Відповідь на 2 від Вискарион

        Однажды, в студёное зимнее ложе
        легла на меня медсестра без халата
        Гляжу, поднимается, медленно тоже
        упавшая духом шестая палата...

        ...упавшая духом шестая палата
        сняла медсестру с дегенерата...

          521.01.20, 13:56

          В оновленій Конституції РФ хочуть зафіксувати приєднання України та Білорусі. - вот это вот, если вот оно правда, то это пизда товарищи

            621.01.20, 13:57Відповідь на 3 від Merovingian

            ..Валяється в шостій палаті,
            Віскарь потужно піддатий..

            А як же йому не піддавати
            Коли ні на що він більше не здатний...

              721.01.20, 13:58Відповідь на 5 від MV1

              В оновленій Конституції РФ хочуть зафіксувати приєднання України та Білорусі. - вот это вот, если вот оно правда, то это пизда товарищиВони в своїй проституції можуть зафіксувати що завгодно.
              Пам це до дупи!!!

                821.01.20, 13:59Відповідь на 1 від Merovingian

                мєрзкій підарас вовачька(((

                  921.01.20, 14:30Відповідь на 5 від MV1

                  величайший лидер современности ни за что не допустит нарушения конституции!!!!!!!! для того, чтобы заявить это прямо в глаза присланным эмиссарам, он и съездил по вызову в оман, причем за свой счет!!!!!!!!

                    1021.01.20, 14:30

                    Навибирали, бля!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна