Профіль

К_с_е_н_я

К_с_е_н_я

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Моє щастя

Моє Щастя – в Теплих Морях. Щастю було мало місця в нашому містечку, воно тьмяніло, марніло. «Я помандрую світом – а ти дочекайся мене. Я приїду до тебе великим і сильним. Я – лиш твоє щастя, і повернусь тільки до тебе, ти дочекайся!» І полетіло далеко-далеко. Мені лишило тільки два маленькі Щастячка, про які я повинна дбати. Я би полетіла вслід за Щастям, але маленькі мої Щастячка ще не вміють літати, і я їм потрібна тут, вони...

Читати далі...

Марина та Сергій Дяченки, повість "Вовча сить"

Стадо розумних овець, які називають себе людьми. Поколіннями вони живуть у відносному спокої, від вовків захищає кордон з охоронних маячків. Та от кордон більше не діє. Цивілізації "людей" - кінець? Чи виживе стадо? Яким шляхом піде далі "цивілізація"? Чи доцільно взагалі розумним істотам жити стадом?Повість написана легкою мовою, події швидко змінюють одна одну, читати цікаво. Схоже на байку з алегоричним змістом.

“Дика енергія. Лана” Марини та Сергія Дяченків

Жанр - фентезі. Читається на одному подиху. Головна героїня викликає щиру симпатію, а сюжет роману заставляє переосмислити власне ставлення до благ цивілізації і свого місця у цивілізованому суспільстві. Читаючи цю книжку, відчуваєш сильне бажання бути сильним, вільним, хочеться в гори, випробувати себе і пізнати світ.