Профіль

Lukas-67

Lukas-67

Україна, Запоріжжя

Рейтинг в розділі:

Вибачте. Заголовок там "Самка скуліт".

«Он только всего три месяца как поубивал, но что-то пошло не так. Вместо блендера и трусов - сыначка  без вести пропавший.

Памагити. Выдайте хоть тушку, очень хочется компенсацию хотя бы. 

P.S. Чего ты не скулила, когда его туда отправляла?».



Ну дещо гріх знущатись над горем мами.

Щось не зрозуміло, "синачка" в полоні чи безвісті? Чи цікавилась мама що робить в Україні "синачка"? Якщо знала, чи співчувала тим кого вбивав чи гвалтував "синачка"?

А ось звідки знайшов.

Партизан України.




У Пологах рашисти закатували та вбили патріота України.

Про це повідомив Іван Мінченко у Facebook, передає «Акцент».

«4 травня російські нелюди пострілом у спину обірвали життя Романа Семененка, 1975 року народження. До цього орки два дні катували чоловіка, вимагаючи в нього розкрити інформацію про схрон зброї та місцезнаходження побратимів — українських патріотів, які ведуть боротьбу з рашистами у Запорізькій області.» — йдеться у повідомленні.

Роман народився та вчився у Пологах. Коли була можливість виїхати з окупованої території міста, не погодився — вирішив доглядати за мамою та допомагати Руху спротиву на місці. Він був ефективним партизаном, надана інформація допомагала українським військовим нищити російських зайд, повідомляє Іван.

Днями о 6:30 ранку Романа викрали — за одним українським патріотом прихали на бронетехніці близько 20 окупантів. Два дні рашисти катували чоловіка, вимагали розкрити місця зберігання зброї та інформацію про його старшого брата — очільника Пологівського Нацкорпусу.

 «Брата не здав. А окупантів привів до місця, де сам ховав зброю, швидко дістав ПМ та почав розстрілювати рашистів. Загинув від кулі, випущеної в спину. На прощання російські нелюди пустили тільки маму. У Романа залишилися дружина та донька.Роман Семененко загинув Героєм. Вічна пам’ять. Слава Герою.» — завершує Іван Мінченко.

Дивна думка з"явилась.

А що якби рашка зробилась і справді демократичною та заможною задля всіх, а в нас на тоді б якісь циркові опудала правили?
І де гарантіі, українці або не почнуть туди тікати або вимагати приєднання?
Брр який жах.
Але ні. Тоді б рашка точно не була б рашкою та Мордором.
А українці українцями. Справді, гадаю, і зараз більшість українських мігрантів заробітчани, а не емігранти назавжди.

Партизани Мелітополя. Міст.

  • 28.04.22, 15:24
Сегодня, 28 апреля, около 8 утра, в Акимовке Мелитопольского района прогремел взрыв.

По имеющейся информации, был взорван железнодорожный мост, по которому оккупанты доставляют оружие и топливо для военной техники из АР Крым. Передает Риа-Мелитополь.

По словам местных жителей, у орков началась паника. Мост был оцеплен. Российские военные пристально досматривают все машины, проверяют всех велосипедистов, пешеходов.

1

Запорізька ділянка фронту.

Під час війни по статистиці про війну пишуть 80% нотатків та блогів. Всі подіі, навіть домашні, безумовно, під впливом військової небезпеки. Міцний "андреналін" від політики.


В Генштабе рассказали про обстановку на фронте по состоянию на 18 часов 22 апреля.

На Запорожском направлении оккупанты совершали штурмовые действия в направлении населенного пункта Зеленое Поле, успеха не имеют. Об Этом сообщает Акцент.

Н.п. Зеленое Поле находится на границе Донецкой и Запорожской областей — на северо-восток от Гуляйполя 

Враг усилил группировку за счет перемещения подразделений 19-й мотострелковой дивизии 58-й общевойсковой армии Южного военного округа. Вместе с тем батальонная тактическая группа 127-й мотострелковой дивизии 5-й общевойсковой армии потеряла боеспособность и выведена в район восстановления.


Прапорщикі стирілі.

Россияне пришли в Украину на войну с муляжами вместо боеприпасов.

Показательное видео разместили в сети, передает «Акцент».

Как видно, украинские защитники производили «распаковку» боеприпасов, которые оставили россияне, и обнаружили свидетельство массовой коррупции в ВС РФ.

Так, в коробке, в которой должна была находиться тротиловая шашка обнаружили обычный кусок дерева. Аналогичную находку извлекли из упаковки дымовой шашки.

«Тротил прапорщики пропили и запечатали деревяшки. Бойцы невидимого фронта» — комментирует оператор видео, попутно смеясь над «второй армией мира».


1

Партизани Мелітополя?

«В оккупированном Мелитополе во время ночных патрулирований за несколько недель были ликвидированы 70 российских оккупантов, в том числе "кадыровцев". Об этом в среду, 13 апреля, сообщает Главное управление разведки Министерства обороны Украины.

"Причина смерти ночных патрульных во время комендантского часа – ножевые и огнестрельные ранения. Информацию о точном количестве убитых и обстоятельствах смерти оккупационная администрация тщательно скрывает", - говорится в сообщении.»


Добра новина.

Підбито крейсер "Москва". Два попадання з двох пострілів.
На судні пожежа. Як символічно! Горить Москва!

10 квітня.

  • 10.04.22, 23:30
«Підрозділ Запорізької окремої бригади тероборони у взаємодії з іншим підрозділом ЗСУ знищили ворожу техніку
Розвідники вночі помітили шум недалеко від лінії фронту. Перевіривши обстановку з’ясували, що танк Т-72 застряг або вийшов з ладу. Поруч із ним, ймовірно для ремонту, була майстерня МТО-80 на базі ЗіЛ-131.
...........................................

9 квітня ЗСУ завдали удару по аеродрому в Мелітополі, де сконцентрувалися російські військові підрозділи. Про це повідомив радник керівника офісу президента Олексій Арестович в інтерв’ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

Під час п’ятого удару по мелітопольському аеродрому знищено скупчення військ ворога, командний пункт, окупантів, їхній склад із боєприпасами та склад палива

Мелітополь — це центральний вузол, де наявний аеропорт, залізничне та автомобільне сполучення. Він забезпечує зв’язок Запоріжжя, Херсона та Маріуполя.»
image