Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

"Добіть нєдобітих". До такого й у світові війни не здогадались.

«Добить недобитых». В армии России появились «инвалидные» штурмовые подразделения
Покалеченных и не годных к службе мобилизованных отправляют в штурмовые отряды без должного медосвидетельствования и лечения.....
«Оттуда ежедневно обратно на СВО отправляют “каличей” [так на армейском жаргоне называют раненых и больных. — Прим. ред.] — хромых, косых, беззубых. Лечить их там некому. Просто одна цель у них — добить недобитых».

Ото таке. Раціонально. Навіщо платити  інвалідну пенсію? Нехай піде на мінне поле, розміновувати власними ногами, або виявляти вогневі позиціі ненавистних українців.
Якщо браццкій народ своїх не шкодує, то що казати про українців. Яких у видаку перемоги орків, поженуть "братів" штурмувати Казахстан чи Молдову (як донбасян Авдіівку). У перших рядках та з насолодою. І рідну Україну ще згадають.
3

Коментарі

116.12.23, 00:36

Усяке чув, та не таке ж. Ну хіба заставляли начебто полонених мінні поля ногами розміновувати. Як гадаєте хто першим здогадався? Французи у 1у світову.
Тепер зрозуміло чому смертників орки озброюють стрілецькою зброєю 2ї, а бува й 1ї світової. Їм треба лише виявити міни та вогневі позиціі. Так що й якістю ці вояки не відрізятимуться. Таким хоч рогатки, хоч танки давай. Одно здохнуть.
Подробиці. https://storage.googleapis.com/istories/stories/2023/12/06/dobit-nedobitikh-v-armii-rossii-poyavilis-invalidnie-shturmovie-podra zdeleniya/index.html?utm_source=twitter&utm_m edium=mainpage

    217.12.23, 01:15

    Не здивований. Якщо раби дозволяють так із собою поводитися, то чому б й ні?

      322.12.23, 00:50Відповідь на 2 від Танк_

      Там завжди йшла негативна селекція.
      Після падіння марксистського режиму россійські раби лише змарнували час та почали заважати іншим розвиватиь. Болото лайна не розвивається, але намагається затягнути до себе у пастку.