хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

22 лютого. Колись та тепер.

От справді. Гасло "Слава Україні!" років з 15 тому мене "коробіло", як шкрябання по склу. Ні, не протиприродньо, а якось незвично, не дуже зрозуміло.

А міркував тількі на російському йазику. Цінував ру-попсу, тепер щось не бажається ту классику слухати, а особливо "патріотічєскую-гєроічєскую". нема там, ані гєроїв, ані патріотів. 

Лише покидьки, такі як Солов"йов. У разі виключення, ті що були проти Кримняшу. Для цього справжня сміливість потрібна.

Але щось рушилось вже з першого майдану. А тепер катс-аппів перестав ввжати ані старшими, ані молодшими братами, та взагалі "родичами", як і місцеву пророссійську бавовну. Виявилось, що то дурні, п"яниці, ледарі, агрессори, брехуни.
Здається останню крапку поставив 2014 рік.
®
***

"...Семь лет спустя вонючая русня уже окончательно расчехлилась, и перестала наряжаться в дурочку, кукарекая про госпереворот в Киеве, укронацистов, самоопределение народа и лжереферендум. Даже приснопамятную медальку от 20 февраля гордо вываливают в посты, нимало не заботясь, шо дата на ней ну никак не вяжется с визгами о госперевороте. В это время Янык ещё находился в Украине.Гордятся стало быть гоп-стопом, уже не таясь.

Крым вернули, но зато на Олимпиаде забанили даже название страны, тупо выдав одичалым белую тряпку. Вместо государственного флага на олимпийском флагштоке у кацапов теперь красуется крымняш. Страна 404, сцк, какой позор

Крым вернули, убухав миллиарды денег на мост, на липовое обустройство, смываемое первыми дождями, и ещё столько же похоронив из-за санкций.Зато ветераны, которыми так гордится квасная патриотическая русня, из-за нищеты не знают, шо такое нормальные цивилизованные удобства. На это денег нет.

Ну и так далее, по мелочи:
Как там, расеянским мамкам пенсионный возраст уже вернули? А доллар по 80? А нефть со 150 до 40 баксов уже вернули? А санкции за щеку вернули? А импортозамещение пальмовое вернули?
Кацап, хочешь давленый бульдозером персик? Собаки-возвращаки, блеять.Ни украсть, ни покараулить...."


1

Коментарі

123.02.21, 04:00

Це ти про себе на початку?

    223.02.21, 06:01Відповідь на 1 від Танк_

    Так.

      323.02.21, 06:39Відповідь на 2 від Lukas-67

      Я також був переважно російськомовний, але батьки вимусили мене у школі вчити мову, хоча можна було відмовитися. За що їм окреме спасибі.Вчителя були хороші. Тож в мене з переходом проблем майже не було. Я почав переходити поступово з 2004. Потім робота у держустанові - усе листування на мові. Ну й дійшов до того, що зараз періодично починаю на мові думати. Коротше, я собою у цьому сенсі задоволений. Знаю краще за багатих чистокровних українців. Наприклад моя жінка 120% українка. І по крові, і по вигляду, по всьому. Коли на неї дивишся - ніяких сумнівів у національній приналежності. А з мовою не дуже. Все розуміє звісно, а сама говорить погано. Я намагаюся на неї вплинути, але.. Ну українка. Руки в боки та "Мені пофігу, де твоя тюбетейка"

        423.02.21, 09:37Відповідь на 3 від Танк_

        В мене жінка, ще та "бандерівка". Десь з під Луцьку. Бува іноді такі слова, що колись не дуже файно розумів. "Комірець, вітрилець"
        В неї дід ветеран УПА.
        Ну все це полегшило шлях до розуміння українського світу.

          523.02.21, 20:56Відповідь на 4 від Lukas-67