Птичка клас.
Згадалося. На фоні фруктів у пляшках. На початку 90-х я дещо зловживав алкоголем - були причини. До речі, зараз майже не вживаю взагалі. Так от, тоді бував у продажу питний спирт. І я дуже полюдляв робити з нього горілку. Суворо розраховував пропорцію, щоб було 38 градусів (як наказував Мєндєлєєв). А замість води використовував сік. Переважно апельсиновий. Виходила неймовірно смачна фігня, м'яка та забориста. Для мене загадка, чому так не роблять на заводах.
Коментарі
Танк_
15.11.19, 03:31
Птичка клас.
Згадалося. На фоні фруктів у пляшках. На початку 90-х я дещо зловживав алкоголем - були причини. До речі, зараз майже не вживаю взагалі. Так от, тоді бував у продажу питний спирт. І я дуже полюдляв робити з нього горілку. Суворо розраховував пропорцію, щоб було 38 градусів (як наказував Мєндєлєєв). А замість води використовував сік. Переважно апельсиновий. Виходила неймовірно смачна фігня, м'яка та забориста. Для мене загадка, чому так не роблять на заводах.
Lukas-67
26.11.19, 11:32Відповідь на 1 від Танк_
Не знаю. Можливо за кордоном щось таке здагадались.