Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Цілівізованим шляхом.

  • 15.02.24, 17:55
Як з сторони виглядить договорняк між воюючими країнами. Коли хазяйва обох сторон сидять за одним столом і мило спілкуються. П'ють горілку, пиво. Їдять вишукані страви. Курять папіруси. Обговорюють справи. Виказують соболезнування якщо якась з сторон отримала поразку в якомусь з учасників ведення бою. Вітають якщо отримала перемогу.  Обговорюють перспективи та розподіл подальшого фінансування яке відділяється одній із сторон. Діляться переживаннями по поводу фінансування, та іншими проблемами які їм перескоджають вести свої діла на повну. Розказують анекдоти. Сміються. Весело і приємно для себе проводять час. Для них це все, не більше, ніж карточна гра. Де програвший просто встане з за столу і поїде відпочивати до себе до дому.  Вони цивілізовані люди і рішають свої проблеми цивілізованим шляхом. Виставляючи на поле боя своїх бійців і дивляться з переживанням за ходом бою.
  

І ще таке питання. Чому нащі вельможи не інвестують власні кошти в війну? 
4

Коментарі

115.02.24, 18:26

100 лет назад было веселей. Антанта высадилась на Юге и дальше не лезла. Французы с греками оккупировали Одессу, Николаев, Херсон, Бердянск. Хотя там всё контролировал Григорьев. Ну и т.д.
В итоге договорились до УССР.

    215.02.24, 19:23Відповідь на 1 від The Martian

    100 лет назад было веселей. Антанта высадилась на Юге и дальше не лезла. Французы с греками оккупировали Одессу, Николаев, Херсон, Бердянск. Хотя там всё контролировал Григорьев. Ну и т.д.
    В итоге договорились до УССР.
    мені до вподоби той час, коли командири під час бою були во главе войска і вели людей в бій. а не як зарас, підганяючі з заду.

      315.02.24, 20:41Відповідь на 2 від Kanivskyi

      Сейчас это нереально. Снайперы и т.д. Офицерский состав с двух сторон несёт большие потери, как сообщают обозреватели. Ну а сержант ротой командовать вряд ли сможет.

        415.02.24, 22:03

        Здача москви кадирівцям,вибачення перед турками за свого ж збитого карателя...

          515.02.24, 23:48

          Порошенко інвестував у армію разом зі своїми коштами і грошима свого фонду приблизно вже 3 мільярди гривень.

            616.02.24, 06:27

            Гроши фонда, хоть Притулы, хоть Порошенко - это гроши собранные с бедного народа.
            А путь Порошенко в Нато без всенародного обсуждения это тупик и война лет на 8.
            А в Нато мы и на не на...
            "Члени НАТО знають і розуміють, що українці хочуть стати членом НАТО відразу і якнайшвидше. Чесно кажучи, це не очікується на саміті НАТО цього року... мабуть після війни", - сказав представник Держдепу.

              716.02.24, 22:31