хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Смачного...

Не стати мені хазяйкою…nini Я не вмію готувати, хоч як не намагалася навчитися… Єдине, що непогано в мене виходить – це вареники (тісто без дріжджів), галушки))) та бісквіт.bravo Зварити макарони – для мене трагедія!!!!!!!!!!tearsstena Ніколи не вдається досягнути такого результату, щоб всі макаронинки були окремо одна від одної і не сирі одночасно… (І чому сиру воду не можна підливати, коли та майже википіла ще до того, як макарони кидати???) З вареною картоплею завжди проблеми… Вода біжить з каструлі, як дурна…піною заливає плиту… І як не старайся, все одно, сук@, вода википить і картопля на дні згорить… Ну не так сильно я зазвичай стараюся… але все одно, коли маман з роботи приходить, то не похвалить за готову вечерю, а починає скандалhammer ... а коли в неї поганий настрій, то і по фейсу отримати можна….fingal Коли одна вдома, то їм щось готове… А як такого нема, то бігаю «по бабам»podmig точніше до бабусь, щоб накормили бідолашну внучку…unsmile А зараз розлінувалася, і я краще питиму каву і чай (через раз) з сухарями, ніж кудись іти… Але грінки жарені я обожнюю…bravo І іноді балую себе таким делікатесом… Але вони у мене виходять не дуже гарні… Та це краще ніж нічого… Отаке я зазвичай їм)

Може хтось дасть якусь пораду… Наприклад: 1) Як зробити пересадку рук із місця звідки вони у мене ростуть і до плечей??? 2) Як навчитися не відволікатися від процесу приготування їжі??? 3) Як варити ті грьобані макарони???                               tears prey ДОПОМОЖІТЬ!!!!!!!preytears
7

Останні статті

Коментарі

17.08.09, 14:05

ти спочатку хліб у молоко обмочуй, а потім у мисочку зі сбитим яйцем і смож на сковорідці. Виходить дуже смачно

    27.08.09, 14:07Відповідь на 1 від Fata Morgana

    ти спочатку хліб у молоко обмочуй, а потім у мисочку зі сбитим яйцем і смож на сковорідці. Виходить дуже смачнодякую...
    спробую...
    а воно не підгорає???

      37.08.09, 14:08Відповідь на 2 від ПоВіТрУлЯ)))

      ти спочатку хліб у молоко обмочуй, а потім у мисочку зі сбитим яйцем і смож на сковорідці. Виходить дуже смачнодякую...
      спробую...
      а воно не підгорає???
      в мене ніколи не підгоряло

      треба слідкувати щоб не згорало

        47.08.09, 14:09Відповідь на 3 від Fata Morgana

        ти спочатку хліб у молоко обмочуй, а потім у мисочку зі сбитим яйцем і смож на сковорідці. Виходить дуже смачнодякую...
        спробую...
        а воно не підгорає???
        в мене ніколи не підгоряло

        треба слідкувати щоб не згорало
        блін...
        це вже складніше...
        ну спробуємо...
        дякую)

          57.08.09, 14:13Відповідь на 4 від ПоВіТрУлЯ)))

          ти спочатку хліб у молоко обмочуй, а потім у мисочку зі сбитим яйцем і смож на сковорідці. Виходить дуже смачнодякую...
          спробую...
          а воно не підгорає???
          в мене ніколи не підгоряло

          треба слідкувати щоб не згорало
          блін...
          це вже складніше...
          ну спробуємо...
          дякую)
          а ти як хочеш? дивись кухню не спали

            67.08.09, 14:13

            все приходит с опытом )) Макароны или вермишель бросай в кипящую воду и добавляй в нее ложку растительного масла, тогда они не развариваются слишком. И еще... снимай их с огня, когда станут прозрачными и пусть постоят недолго, минут 10, потом промой и добавляй масло. судя по тому, что ты пишешь, то ты включаешь огонь на всю катушку и отвлекаешься, просто помни о том, что делаешь, а когда закончишь, тогда уже можно и другим вещам время уделить. Готовить надо, когда голодна и готовить с удовольствием, тогда все получится.

              77.08.09, 14:15Відповідь на 5 від Fata Morgana

              ти спочатку хліб у молоко обмочуй, а потім у мисочку зі сбитим яйцем і смож на сковорідці. Виходить дуже смачнодякую...
              спробую...
              а воно не підгорає???
              в мене ніколи не підгоряло

              треба слідкувати щоб не згорало
              блін...
              це вже складніше...
              ну спробуємо...
              дякую)
              а ти як хочеш? дивись кухню не спали
              постараюся))))

                87.08.09, 14:17Відповідь на 6 від Ми-шутка

                все приходит с опытом )) Макароны или вермишель бросай в кипящую воду и добавляй в нее ложку растительного масла, тогда они не развариваются слишком. И еще... снимай их с огня, когда станут прозрачными и пусть постоят недолго, минут 10, потом промой и добавляй масло. судя по тому, что ты пишешь, то ты включаешь огонь на всю катушку и отвлекаешься, просто помни о том, что делаешь, а когда закончишь, тогда уже можно и другим вещам время уделить. Готовить надо, когда голодна и готовить с удовольствием, тогда все получится.ДЯКУЮ)))))))
                проведемо такий експеремент))))

                  97.08.09, 14:19Відповідь на 8 від ПоВіТрУлЯ)))

                  все приходит с опытом )) Макароны или вермишель бросай в кипящую воду и добавляй в нее ложку растительного масла, тогда они не развариваются слишком. И еще... снимай их с огня, когда станут прозрачными и пусть постоят недолго, минут 10, потом промой и добавляй масло. судя по тому, что ты пишешь, то ты включаешь огонь на всю катушку и отвлекаешься, просто помни о том, что делаешь, а когда закончишь, тогда уже можно и другим вещам время уделить. Готовить надо, когда голодна и готовить с удовольствием, тогда все получится.ДЯКУЮ)))))))
                  проведемо такий експеремент))))
                  удачи )))

                    107.08.09, 14:47Відповідь на 7 від ПоВіТрУлЯ)))

                    ти спочатку хліб у молоко обмочуй, а потім у мисочку зі сбитим яйцем і смож на сковорідці. Виходить дуже смачнодякую...
                    спробую...
                    а воно не підгорає???
                    в мене ніколи не підгоряло

                    треба слідкувати щоб не згорало
                    блін...
                    це вже складніше...
                    ну спробуємо...
                    дякую)
                    а ти як хочеш? дивись кухню не спали
                    постараюся))))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна