хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Це приреченість на довічну криваву "дружбу", чи проста дурість?

Цей пост продовжує тему чиновної дурості, розпочатої в "Лицензія на дурість" від 7.04.18.

Не знаю як вас, а мене вже верне від цієї, вибачайте – хитрожопої демагогії наших верховних чинуш! Бо їх безглузді дії, або відкрита бездіяльність – ведуть нашу державу до прірви…

Сьогоднішній спіч відставного прем’єра та діючого гаранта на форумі безпеки – утвердили в думці що дійсно Україною управляють якісь недолугі бовдури… 
Одкровення оцих збайдужілих бонз, чимдалі болячіше б’ють нашу державу і стає інколи нестерпимо соромно за них. Соромно, бо в очах всього світу дуже вже безхребетними та нерозумними виглядають отакі державні поводирі… 
Слухаючи їх сиротинські стогони-плачі – стає зрозуміло що в цих хлопців ще в дитинстві насмерть забили здорову ініціативу та елементарний людський глузд.

Нібито в них є все, що треба для керівництва державою чи дипломатичною службою.
Є в них чиновні батьки та мажорні дипломи, є бюрократичний вишкіл та невситима жадоба влади. 
Є сімейна, династійна наука як розтоптати опонента або хоча б скинути його з чиновної драбини на шляху до владної вершини… 
Є все, та нема основного! Нема тої мудрості яка дається лише природою, нема розуміння що, як і в який час – треба робити для користі держави…

Перше, чим вразив гарант на форумі – "Ми почнемо переглядати деякі положення договору про дружбу з РФ"! 
Не знаю як вам, а мені дико слухати отакі риторичні нісенітниці від "гаранта".  Де, в чому, в яких чи чиїх інтересах ховається ота втаємничена кривава дружба, яку ти стільки років боявся розірвати? 
Невже треба було закінчувати міжнародні відносини, для того щоб так відкрито та щиро виставляти на глум свою рідну державу?! 
Що означають отакі демагогічні перли – повне нерозуміння, чи намагання замилити очі світовій спільноті подібною дипломатичною демагогією?

Де ж ти був, коли ще чотири роки тому Росія окупувала Крим? 
Хіба як гарант безпеки держави Україна – ти не повинен був негайно ж, через місяць-другий переглянути не "деякі", а всі положення цього договору "про дружбу". Або навіть зовсім розірвати його!

Бо яка може бути дружба з ворогом який не визнає ні міжнародного права, ні кордонів твоєї держави? Який відкрито напав на Україну і нищить твоїх співгромадян…
Чотири роки йде війна, загиблих – тисячі військових та цивільних. Десятки тисяч покалічено, мільйон в стані біженців – а ти все граєшся в "деякі положення"? 


Це вже не дипломатія – це якась дурна гра в неї. 
Скільки можна продовжувати отаку криваву забаву в "право на нашу самооборону"!?  Що значить тільки зараз "переглядати деякі положення"? Що значить "припинення дії", чи вихід з СНД? 
Можливо, це якесь хворобливе сприйняття дійсності? Бо як можна вийти з того, де ти не знаходишся? 
Чи може отака імітація активності боротьби з РФ, потрібна нашому "гаранту" щоб таким чином дурити друзів української держави та напускати тумани кредиторам в очі?


Не треба цього робити, не треба!  Бо вся світова спільнота вже давно знає ціну подібним брехливим спічам!
Яскравий приклад – російсько-німецький газовий "Північний проект-2". 
От скільки можна було водити довірливих європейців за ніс, щоб таки довести їх до цього проекту? Невже було незрозуміло що навіть європейське терпіння має колись закінчитися?
Невже не зрозуміло, що європейським лідерам остогидла ота нагла хохляцься брехня, якою постійно займалася українська влада?! 
Яка на словах проголошувала одне, на справах – займалася діаметрально протилежним.

Хіба гарант не знав, що розмови про цей газовий "проект" велися вже років з десять. Хіба незрозуміло що порядні доброчесні европейці - хотіли мати в друзях таку ж порядну та чесну Україну! 

Але ненаситні українські бариги весь час обманювали европейців і тим же Меркель та Макрону осточортіло ходити в дурнях. Тим більше, що цей проект потрібен всій Европі як гарантія безперебійних поставок газу і тому Європа, плюнувши на нашу дурну владу – пішла на цей варіант… 


Чому гарант не запропонував розробити міжнародний консорціум по транспортуванні газу по території України за участі декількох держав Європи – тих же Німеччини, Франції чи Італії?!

Гарантую те, що Росія мовчки проковтнула б таку міжнародну газову угоду і надалі довгі роки качала газ по нашій трубі, бо їй треба було кудись дівати його. 


Чому гаранте, ти не зробив цього? Часу, щоб поламати всілякі плани Росії з північними чи південними потоками – в тебе було вдосталь. То чому ж ти не поламав ці плани нашого нинішнього ворога?!

Елементарний аналіз всіх дій та бездіяльності гаранта, дає відповідь – або не було державного мислення, або ж є якась таємна залежність від Кремля!?
Тобто ведеться така собі подвійна дипломатія – на публіку демонструється антиросійська діяльність, під килимом вершаться темні договорняки з Росією…

Тож гаранте, не звинувачуй Европу - не бігай тепер по европейським лідерам та театрально не лий крокодилячих сліз перед ними. 

Бо вони розумні люди і прекрасно розуміють чому Україна так настирливо чимчикує до втрати державності  і хто в цьому винен...



зі… а от ота енергійна дурепа, яка страхала бомбанути гаранта в Раді, могла б дійсно ввійти в історію, а не вляпатися в неї)))
На мій погляд - якби ця диверсантка підірвала не президента, а його шоколадну Липецьку фабрику, то зробила б величезну користь для держави і звільнила від стратегічної залежності нашого гаранта))))

12.04.18

0

Коментарі

Гість: Nahibator

113.04.18, 08:03

А де ж ти був, коли ще чотири роки тому Росія окупувала Крим?

    213.04.18, 08:33

    І знову сльози та соплі. "Розірвати відносини, оголосити війну!" Війну оголосити легоко, а от мирну угоду прийдеться підписувати або в Москві, або у Києві. Іншого не буде.

      313.04.18, 13:25Відповідь на 1 від Гість: Nahibator

      А де ж ти був, коли ще чотири роки тому Росія окупувала Крим?
      вкусити хочеш? не вийде! Чотири роки тому я робив все що в моїх силах.. Оскільки владних повноважень в мене нуль - то і відповідальність за даний стан справ в державі, практично нульова...
      А от ти, "голубе сизий" - чим можеш похвалитися? Якими такими героїчними ділами?

        413.04.18, 13:31Відповідь на 2 від Тарас Музичук

        І знову сльози та соплі. "Розірвати відносини, оголосити війну!" Війну оголосити легоко, а от мирну угоду прийдеться підписувати або в Москві, або у Києві. Іншого не буде.
        ...гей ви там наверху - чому ви такі дурні? Бо "оголосити війну" може запропонувати тільки якийсь тарас... тому що він навіть не розуміє, яким чином треба діятив подібних випадках