хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

«Народний фронт» діє

Вісник онлайн 18 - 24 березня

Арсеній Яценюк в річницю підписання політичної частини Угоди про асоціацію з ЄС: Ми станемо членами ЄС і НАТО. Вірив у це 5 років тому. Вірю в це зараз
«П’ять років тому я мав честь підписати від імені нашої держави політичну частину Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Це був історичний результат боротьби нашого народу за свободу і європейське майбутнє», - зазначив лідер партії «Народний фронт», Прем`єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк. «Це був злам. Початок нової доби. Точка нового відліку», - наголосив він. Арсеній Яценюк підкреслив, що пишається досягненнями обох урядів, які він очолював: «Наші дії у співпраці з суспільством та національними політиками принесли важливі результати». До цих результатів, нагадав він, належать дія зони вільної торгівлі з ЄС, безвізовий режим, енергетична незалежність від Росії: «До цих досягнень належать тисячі складних рішень, які вважав за доцільне приймати, щоб наш вибір став реальним». Лідер «Народного фронту» зазначив, що сьогодні українцям важко - ми пережили і переживаємо складні випробування. «Але ми досягнемо великої мети, ми станемо членами ЄС і НАТО», - переконаний він. «Вірив у це п`ять років тому. Вірю у це зараз. І справа не лише в мрії. Наше членство в ЄС і НАТО - це єдиний спосіб завершити війну і єдиний шлях до довгострокового миру й безпеки на європейському континенті. І ми переможемо», - наголосив Арсеній Яценюк.
Олександр Турчинов: Українська безпілотна авіація виходить на якісно новий рівень
Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один із лідерів партії «Народний фронт» Олександр Турчинов взяв участь у випробуванні озброєння та військової техніки у Хмельницькій області. 20 березня з військового аеродрому міста Старокостянтинів Хмельницької області стартував прийнятий на озброєння Збройних Сил України ударний безпілотник Bayraktar TB2, який виконав бойове завдання, точно знищивши цілі на Житомирському полігоні. «Цей новий ударний безпілотний комплекс виводить нашу безпілотну авіацію на якісно новий рівень. Bayraktar TB2 може проводити розвідку бойових позицій ворога, розташованих на відстані до 4000 км, точно знищувати цілі з висоти 7 км, та перебувати у повітрі 24 години», - наголосив Секретар РНБО України після завершення випробувань.
Максим Бурбак: Вірус популізму вразив усіх кандидатів у президенти
З наближенням виборів кандидати у президенти вдаються до все більшого популізму в обіцянках, свідомо обманюючи своїх виборців. «Вірус популізму вразив абсолютно всіх учасників виборчого процесу. Наголошую - абсолютно всіх! Кандидати обіцяють низькі тарифи, фантастичне зростання зарплат і пенсій, збільшення соціальної допомоги і виплат «вже завтра». Хоча у Президента таких повноважень немає. Кандидати це добре знають, але продовжують дурити людей», - сказав керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак. «Ми вже не раз закликали учасників виборчого процесу до виваженості. На жаль, усіх засліпила боротьба без правил. У кандидатів хронічне нетримання пустих обіцянок. Ще трохи - і виборчі програми будуть з трьох слів: все, усім і безкоштовно. Припиніть обманювати людей!», - наголосив він. Керівник фракції підкреслив, що «Народний фронт» має право вимагати у кандидатів відповідальності, тому що уряд Яценюка в 2014-2015 роках врятував країну від економічного колапсу і стабілізував ситуацію. «Ми зробили неможливе у найкритичніші для України дні і місяці. Ми знаємо, що таке обов’язок і щоденна важка праця, що таке відповідальні слова та дії», - наголосив Максим Бурбак. «Саме тому Арсеній Яценюк цього разу не пішов на президентські вибори. Щоб не ширити серед патріотичних виборців невизначеність. Ми вкотре своїм прикладом довели, що інтерес держави - понад усе. Тому вимагаємо від кандидатів: досить затоплювати країну пустими обіцянками і брехнею. Припиніть знищувати одне одного і державу», - наголосив керівник фракції.
Арсен Аваков: Чесні вибори – питання національної безпеки
Міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков переконаний, що вибори президента України пройдуть без порушень. Водночас є ризики масових заворушень у разі, якщо кандидат, який програв, вирішить, що це шлях його політичного захисту. «Я думаю, що ми проведемо чесні вибори без порушень. Ризик буде тоді, коли вибори завершаться. 1 квітня дуже важливо, щоб із 39 кандидатів – 37 повели себе гідно, не підривали дільниці і не збурювали людей на протест. Особливо, якщо різниця у голосах буде невелика. Всі мають розуміти, що переможе один», - зазначив Арсен Аваков в інтерв’ю Дмитру Гордону. «Ми готові до усього, але я побоююся, що той, хто програє, може вирішити, що організовані вуличні протести – це його політичний захист. Це може підірвати країну. Звісно, що у таку нестабільну ситуацію одразу може втрутитися РФ. Тому я так жорстко реагую на фальсифікації», зазначив очільник МВС. Він підкреслив, що чесні вибори – це питання національної безпеки. «Ми підняли цей прапор чесних виборів і наш сигнал почули усі учасники процесу. Я неодноразово казав, що лише силами поліції чесних виборів не досягнеш, якщо суспільство не сприймає цю філософію. Я дуже задоволений тим, що коли МВС висловило тезу щодо позиції на виборах, то отримало підтримку, як від тих, хто нас підтримує, так і тих, хто критикує. Нас це надихає», додав Арсен Аваков.
Бойко і Медведчук у Москві домовлялися про капітуляцію, - заява НФ
«Народний фронт» різко засуджує візит кандидата у президенти України Юрія Бойка й представника «Опозиційної платформи – За життя» Віктора Медведчука в Москву для зустрічі з прем’єром Росії Медведєвим. Ця зустріч є публічною спробою домовитися про капітуляцію України перед агресором. Московські прихвостні і їхні телеканали нав’язують громадянам дискусію про дешевий російський газ - поки українські бійці гинуть на фронті, а мільйони наших громадян страждають під окупацією в Криму й на Донбасі. Бойко та кум Путіна Медведчук прикриваються гаслами «політичної опозиції», а насправді ведуть підривну діяльність проти України. Вони давно перейшли усі можливі червоні лінії. Дії Росії та її агентів Бойка і Медведчука є особливо небезпечними під час виборів. Вони поширюють брехню про українську державу, перекручують факти війни Росії проти України, розпалюють ворожнечу в українському суспільстві. Москва намагається дестабілізувати нашу державу, щоб продовжити агресію та знищити Україну. «Народний фронт» знову звертається до правоохоронних органів України, передусім до Служби безпеки України, з вимогою офіційно розслідувати діяльність Бойка та Медведчука, а також «українських ЗМІ», що їх обслуговують. Їхні дії мають ознаки державної зради. Зрадники мають бути покарані.
Геннадій Кривошея: Чоловіки повинні мати оплачувану відпустку по догляду за новонародженою дитиною
Верховній Раді пропонується законодавчо закріпити оплачувану відпустку для батьків-чоловіків у перші 10 днів після народження дитини в їхніх сім’ях. «Ми пропонуємо внести зміни у закон про відпустки. Запропонована зміна полягає у наданні чоловікам-батькам новонароджених дітей додаткової оплачуваної відпустки на термін у 10 днів після народження дитини. До речі, я є співініціатором цього документа, і наша фракція його підтримує», - повідомив представник фракції «Народний фронт», співавтор законопроекту Геннадій Кривошея. Він зазначив, що фракція «Народний фронт» активно займається питаннями підтримки прав як жінок, так і чоловіків. «Тому ми запропонували зміну до закону про оплачувану відпустку по догляду за дитиною для батьків-чоловіків. Це допоможе вирішити декілька проблем. Зокрема, це полегшить післяпологову адаптацію молодої мами. Батько буде набагато ближчим до родини у перші години та дні життя дитини. В перспективі це позитивно впливатиме на її розвиток», - зазначив Кривошея. Таким чином чоловіки нестимуть більше відповідальності за збереження сім‘ї, оскільки вони позитивніше сприйматимуть народження, бо знаходитимуться ближче до породіллі та дитини.
Остап Семерак: Громади мають активніше брати участь у процедурі оцінки впливу на довкілля (ОВД)
Міністр екології та природних ресурсів, представник партії «Народний фронт» Остап Семерак закликає громадськість брати активнішу участь у процесі проходження процедури оцінки впливу на довкілля (ОВД) тим чи іншим суб’єктом господарювання, аби з’ясувати можливі екологічні загрози від діяльності потенційного інвестора. Під час селекторної наради з керівниками районних державних адміністрацій та мерами міст на Тернопільщині міністр зазначив, що процедурою ОВД передбачено громадські обговорення, щоб кожен бажаючий міг надати свої зауваження та застереження щодо майбутнього об’єкта і ризиків для довкілля від його реалізації. «ОВД належить до дозвільних процедур. Громада завдяки цьому механізму отримала можливість вносити слушні зауваження та застереження щодо екологічних загроз від діяльності потенційного інвестора. Тільки це не звичні для України громадські слухання, які може зірвати кожен бажаючий. Завдання громадських обговорень – збір максимальної кількості зауважень і пропозицій громадськості, які має розглядати ОДА чи Мінприроди, тому «шоу» під час громадських обговорень ні до чого. Вони не впливають на формування пропозицій від громадськості. Я б просив більше інформувати громаду про суть як механізму ОВД, так і проведення громадських обговорення», – пояснив Остап Семерак.

0

Коментарі

129.03.19, 20:42

Народний фронт уже за Юлю почав топити.

    230.03.19, 10:52Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Народний фронт уже за Юлю почав топити.
    Мені то не важливо, а важливо знову Яценюка вивести в прем'єр-міністра України 2019-го

      330.03.19, 12:06Відповідь на 2 від Богдан Бо

        430.03.19, 12:16Відповідь на 3 від Nech sa paci

        Гарна реакція.

          530.03.19, 12:51Відповідь на 4 від Богдан Бо

          Головне — щира.