хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Новини від Президента України

ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ  ПЕТРО ПОРОШЕНКО

Офіційне інтернет-представництво

Новини

28 листопада 2018 року - 09:44

Президент Петро Порошенко вкотре закликав Росію піти з України та висловив сподівання, що на саміті Великої двадцятки (G20) Президент США Дональд Трамп звернеться з цим закликом до президента Росії Путіна. Про це Глава держави сказав в інтерв’ю американському телеканалу NBC.

http://www.president.gov.ua/news/zabirajtesya-z-ukrayini-mister-putin-prezident-ukrayini-rozr-51442

Документом передбачається, що воєнний стан вводиться у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях та внутрішніх водах України Азово-Керченської акваторії. Згідно Указу №393, воєнний стан вводиться на 30 діб, до 26 грудня.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-pro-vvedennya-voyennogo-stanu-v-ukr-51446

Президент Туреччини засудив ескалацію та агресивні дії РФ проти України. Президент України закликав Президента Туреччини посилити тиск на Росію для звільнення українських моряків та кораблів. Співрозмовники домовилися, що Президент Туреччини порушить українське питання в Буенос-Айресе на саміті G20.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-telefonnu-rozmovu-z-prezidentom-turechchini-51450

Президент Петро Порошенко під час відвідання 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України наголосив, що у випадку вторгнення Росії і введення військового компоненту воєнного стану буде підвищено грошове забезпечення військових.

http://www.president.gov.ua/news/u-vipadku-vvedennya-vijskovogo-komponentu-voyennogo-stanu-gr-51458

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко відвідав 169-й навчальний центр Сухопутних військ ЗСУ на Чернігівщині.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zustrivsya-z-tankistami-na-poligoni-nam-potribno-z-51462

Незалежність української православної церкви та отримання Томосу про автокефалію – одне із ключових питань українського державотворення. Про це Президент Петро Порошенко сказав під час відвідування Вознесенської церкви УПЦ КП та спілкування з місцевими жителями селища Козелець на Чернігівщині.

http://www.president.gov.ua/news/nasha-velika-naciya-zarobila-pravo-mati-vlasnu-cerkvu-prezid-51466

«Перш за все дозвольте почати з того, щоб представити вам нового голову Чернігівської обласної державної адміністрації пана Олександра Мисника», - сказав Президент Петро Порошенко під час зустрічі активом Чернігівської області в ході робочої поїздки. Глава держави вручив новому керівнику ОДА посвідчення.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-predstaviv-novogo-golovu-chernigivskoyi-oda-oleksa-51470

«Зараз запущена програма про надання дозволу на пільгове розмитнення так званих «євроблях». Ніхто не дасть більше перекривати вулиці, або робити неподобства. Чому людина, пенсіонер, купуючи хліб чи ліки, податки платить, а їм дано можливість податки не платити? Це руйнація держави і ніхто на це не піде. І це несправедливість по відношенню до чесних платників податків», - підкреслив Глава держави під час зустрічі з активом Чернігівської області.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-kozhen-hto-zakonno-rozmitnyuye-avto-na-yevroblyaha-51474

Введення воєнного стану покликано захистити українського воїна, щоб «воїн діяв під захистом закону». «Щоб не втрачати ні хвилини у випадку відкритої повномасштабної наземної воєнної агресії, коли буде усе задіяно, починаючи від мобілізації і закінчуючи функціонуванням штабів територіальної оборони, створення Ставки Верховного Головнокомандувача», - додав Президент. Президент зазначив, що воєнний стан покликаний також і посилити захист узбережжя Азовського моря для того, щоб не допустити штурму з моря.

http://www.president.gov.ua/news/voyennij-stan-poklikanij-takozh-posiliti-zahist-uzberezhzhya-51478

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко під час зустрічі з управлінським активом Чернігівщини особливо відзначив важливість проведення необхідних заходів із підготовки області на випадок введення військового компоненту воєнного стану. «Область треба захищати, бо кордон з Росією не є кордоном дружби», - особливо наголосив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-na-chernigivshini-oblast-treba-zahishati-bo-kordon-51482

«Закриті відділення пошти відновити», - підкреслив Президент. При цьому він наголосив, що «це не просто відділення пошти, а це зв'язок людини похилого віку з усім світом».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vchergove-nagolosiv-na-vazhlivosti-zberezhennya-si-51486

Президент Петро Порошенко під час представлення нового голови Чернігівської обласної державної адміністрації Олександра Мисника громадсько-політичному активу, поставив новому очільнику низку задач із розвитку області та продовження започаткованих реформ.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-postaviv-zadachi-dlya-roboti-novomu-kerivniku-cher-51490

Глава держави поінформував співрозмовницю про прийняття та основні параметри Державного бюджету України на 2019 рік. Також були обговорені наступні кроки, які необхідно здійснити, у контексті засідання Виконавчої ради МВФ у грудні для розгляду програми допомоги stand-by для України.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-direktorom-roz-51494

1

Коментарі

130.11.18, 18:12

Ви почали працювати у прес-службі Президента?

    230.11.18, 18:13

    Президент України провів телефонну розмову з дружиною.

    29 листопада 2018 року - 17:19

    Глава держави поінформував співрозмовницю про меню на вечерю.

      330.11.18, 18:15

      Губернатор Львівщини відвідав новий курятник, що відкрили в Самбірському районі. Заступник глави Адміністрації Президента надіслав вітальну телеграму.

        430.11.18, 22:04Відповідь на 1 від Nech sa paci

        Та ні. Просто може комусь то цікаво, як і мені, знати процеси вгорі чисто інформативно, А то у нас в багатьох є та традиція Совка: Живаго не читал, но осуждаю.

          530.11.18, 23:04Відповідь на 4 від Богдан Бо

          Можливо, комусь і цікаво.