хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Герой України - Джон Маккейн навічно з нами

Президент України попрощався із сенатором США Джоном Маккейном: Ви – справжній герой Америки, і ви - справжній герой України



1 вересня 2018 року - 19:10

Президент України попрощався із сенатором США Джоном Маккейном: Ви – справжній герой Америки, і ви - справжній герой України

Президент України Петро Порошенко у Вашингтоні взяв участь у жалобних заходах прощання із сенатором Сполучених Штатів Америки Джоном Маккейном.

«Сенаторе, ми дуже вдячні вам. І саме тому зараз, доносячи думки і співчуття великої 45-мільйонної нації, сьогодні я тут», - сказав Глава держави після церемонії.

Петро Порошенко зазначив, що у цей сумний день він, як Президент України і як друг сенатора Маккейна, мав бути на церемонії «для того, щоб віддати шану і повагу моєму другові і великому другу України, справжньому американцю і справжньому борцю за ідеали демократії і свободи».

Президент особливо відзначив, що сенатор Маккейн був поруч з Україною та українцями в критичні моменти нашої історії. «Ми всі запам’ятали його на Майдані під час Революції Гідності, коли при температурі мінус 26 градусів він вийшов роздягнутий, звернувся до сотень тисяч людей, які стояли на Майдані для того, щоб висловити абсолютно необхідні тоді слова підтримки. Що весь світ і Сполучені Штати Америки разом з українцями. І коли треба було консолідувати світ під час Мюнхенського безпекового форуму – він був лідером і допомагав нам», - констатував Глава держави.

Петро Порошенко також пригадав одну із останніх своїх зустрічей з сенатором, коли вони разом із Джоном Маккейном вирішили відвідати українських морських піхотинців, які тримали оборону в районі Широкиного. «За 10 кілометрів до під’їзду Служба безпеки мені повідомила, що почався артилерійський обстріл місця, до якого ми їхали. І я сказав сенатору, що я, як Президент і Верховний Головнокомандувач, маю бути там, але безпека сенатора і американців – дуже турбуються і просять, щоб він не їхав. І я назавжди, на все життя запам’ятав його слова: «У найважчі і в найнебезпечніші часи вашої історії, пане Президент, я з вами».

«І ще раз дякую. Ви – справжній герой Америки, але ви і справжній герой України. Спасибі вам», - сказав Президент України, висловлюючи подяку і шану сенатору Джону Маккейну.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-poproshavsya-iz-senatorom-ssha-dzhonom-ma-49334

2

Коментарі

13.09.18, 09:19

***Ви справжній герой Америки, але ви і справжній герой України***
Уточнюю = герой ПЕТІНОЇ України!
Петя поперся у США поховати Сонце Української Нації Маккейна - показати США свою РАБСЬКУ відданість і повагу...

А Трамп під час похорон "Великого Героя України" ГРАВ У ГОЛЬФ.., і навіть ЗАБОРОНИВ адміністрації Білого Дому випускати офіційну заяву про смерть сенатора Джона Маккейна. Написав тілько у своєму Фейсбуку свое "співчуття"...
*** Про це написала "The Washington Post"
Бо насправді Маккеша - Герой СССР = він ОСОБИСТО ЗНИЩИВ 25 бойових літаків США + СПАЛИВ авіаносець "Форестер"!