хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Вічная пам'ть Герою України сенатору США Джону Маккейну

Смерть Джона Маккейна


25 серпня помер американський сенатор Джон Маккейн. У чоловіка ще у 2017 році був діагностований рак мозку, помер він у віці 81 рік. Українські дипломати назвали Маккейна одним з найбільших друзів України і американським героєм. Сенатор Маккейн приєднався до українського народу на Майдані в Києві взимку 2013 року, подорожуючи на Донбас напередодні нового року 2015-го, щоб підняти дух українських солдат. Порошенко висловив співчуття з приводу смерті дипломата і заявив, що Маккейн завжди був з Україною. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін зауважив, що в України багато друзів, але Маккейна ніхто не замінить. Володимир Гройсман заявив, що Маккейн був справжнім прикладом принципового політика. Виступити на церемонії прощання запропонували двом колишнім президентам – Джорджу Бушу і Бараку Обамі. Планується, що на похоронах Маккейна буде присутній віце-президент Майк Пенс, але не президент Дональд Трамп, у якого неодноразово були сутички з сенатором. Маккейн був жорстким критиком Росії і прихильником агресивної ролі США проти екстремістського угрупування ІДІЛ. Він був прихильником України, підтримував європейський курс нашої держави. Виступав на Євромайдані. 

Найяскравіші цитати Джона Маккейна: «Росія – автозаправна станція, яка маскується під країну», «Я оптиміст, навіть коли справа стосується Росії...», «Страх – це можливість для сміливості, а не доказ боягузтва»... 


2

Коментарі

129.08.18, 08:40

http://blog.i.ua/user/295100/2240708/ = Еще один Демон Зла ПОКИНУЛ нашу Землю!!!
Изречение древнегреческого политика и поэта Хилона из Спарты
"О мертвых либо хорошо, либо ничего!" – по-настоящему звучит так:
"О мертвых либо хорошо...– либо ничего, КРОМЕ ПРАВДЫ!"
А Правда в том, что Маккейн – это Вселенское ЗЛО!
И Слава Всем Богам, что ЭТО ЗЛО НАС ПОКИНУЛО!!!
Хоть это цинично, но МИР СТАЛ СВЕТЛЕЕ И ЧИЩЕ!
Он честно заработал своё место в АДУ!
===
Его в могилу провожал насмешек шквал,
Иные – хохотали просто бешено...
И только я.., один лишь я – РЫДАЛ!
Я так мечтал узреть его ПОВЕШЕННЫМ!
\Бэллок\
Он был главой "IRI" Международного Республиканского Института" \Института Цветных революций\, который сотрудничал с Госдепом США.
Именно он организовал ГосПереворот в Украине

    229.08.18, 11:02

    Москалику шЛяшко Кацапорашистський! Лікуватись пробував?