хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

До Києва звезли українськц прапори з усього світу

До Києва звезли українські прапори з усього світу



22.08.2018
До Києва звезли прапори з усього світу

До  Києва привезли прапори, які побували у США, Канаді, Аргентині, Бразилії, Австралії, Японії та країнах Європи.

 Як зазначив голова Асоціації українців в Республіці Ірландія Микола Круцик, суть акції полягає у тому, що український прапор «мандрує» країнами світу, об'єднуючи громади.

  - Акцію започаткували українці Ірландії минулого року, тоді український прапор був один і мандрував Європою. Цього року вже два прапори. Один країни Європи, другий, стартувавши у США, «подорожував» Канадою, Аргентиною, Бразилією, Австралією, Японією та іншими державами у тій частині світу, - зауваживМикола Круцик.

 18 серпня до України прибув прапор, який привезли представники української діаспори Австралії, а напередодні ввечері до Києва прибув «європейський прапор». Урочисте завершення акції відбудеться 23 серпня, у День державного прапора обидва стяги будуть передані на зберігання до Національного музею історії України. Туди прапори доставить делегація українських діаспорських організацій із різних країн світу.

Детальну програму святкувань дивіться тут.

Коли: з 09:00 по 13:00

Де: Кабінет Міністрів України, вул.Грушевського, 12/2

2

Коментарі

124.08.18, 19:01

Вітаю зі святом!

Щодо символів нещодавно змінив ставлення. Тепер дивлюся більш практично на все це, в т. ч. оцінюю, скільки всього практично корисного можна було зробити за ці гроші й години.