хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Підсумовуючи 2017-й як початок




Прочитав і прослухав по ЗМІ чимало підсумків за 2017-й рік стосовно успіхів та досягнень влади України та суспільства вцілому, і я якось розгубився перед громадою зробленого за цей рік. Простий приклад: у 2005-му фінал Євробачення в столиці України - Києві став подією-досягненням усього року, а цьогорічне Євробачення у нас навіть не згадують в аналітичних оглядах за рік. Ось де яскравий показник наскільки Україна і її народ змінилися.
Особисто я вважаю 2017 рік дуже успішним для України і я би поставив просто "відмінно", але Михал Саакашвіллі зіпсував повний успіх. Хоча і тут є свої "плюси", бо своїм шаленим епатажем цей кацо просто декласував всі інші опозиційні та деструктивні рухи в Україні, оскільки-поскільки їх діяльність і різні протестні акції навіть не помічали на фоні ексцесів щодо прориву державного кордону чи скоків-перескоків по дахах тощо. Могло бути краще, але добре, як є.
Так, у 2017 році Україна успішно зробила все те, чого український народ навіть близько не зміг досягти у революційному 1917-му. Однозначно цей рік є дуже і дуже успішний включно з Євробаченням,  безвізом та асоціацією з ЄС, але справжній успіх Україна має отримати у 2018-му і подальших роках, бо ми одержали величезний пасіонарний імпульс саме у минулому році — 2017-му! Головне не втратити його позитиву і динаміки, що не є легкою справою і для влади, і для народу України вцілому. Потрібно важко і наполегливо працювати задля того.
Зрозуміло, що є величезний спротив всім новаціям влади, який чудово проаналізував ще Нікколо Макіавеллі у своєму трактаті "Правитель" (http://blog.i.ua/community/1925/1072641/) і я наведу головну цитату моменту "Варто відзначити, що немає починання, що так само важко задумати, з успіхом провести в життя і безпечно здійснити, як стати на чолі державної перебудови. Вороги реформатора - усі ті, хто розкошував при колишньому режимі; а ті, кому нововведення можуть піти на користь, захищають його досить прохолодно. Ця відсутність підтримки пов'язана почасти зі страхом перед супротивниками, на стороні яких закон, почасти з сумнівів людей, що не вірять у нововведення, поки вони не підкріплені досвідом. Тому всякий раз, як супротивники мають у своєму розпорядженні можливість для нападу, вони її завзято використовують, захисники ж навпаки запопадливості в підтримці не виявляють, так що нові порядки виявляються під загрозою"
Тобто в противниках реформ і в опозиції проти влади зачасту опиняється той самий народ, для добра якого переміни і робляться, але він того не розуміє і тому не підтримує владу в її нововведеннях. На щастя, молодь з покоління "народжених вільними" вже переважає електорально генерацію з "Совка"-СРСР в Україні, як і у владних структурах йде значне омолодження держапарату, а це зовсім інший рівень мислення і дій від старого чиновництва. Іноді на рівні анекдоту смішно слухати закиди типу, що набирають не фахових людей без спеціальної освіти та досвіду роботи, але чомусь не хочуть визнати, що якраз попередні супер-знавці і фахівці цю роботу і провалили. Хто би брався реформувати будь-що, якби воно діяло якісно! Фахівців по створенню корупційних схем було повно всі 25-ть років Незалежності України, а роботу по-справжньому робити тільки зараз почали. І це - головне!
На тому і мій підсумок: зроблено в Україні владою феноменально багато за рік 2017-й, але головним буде поступ у наступних роках. Будьмо!

Богдан Гордасевич
м.Львів-Рясне
 05.01.2018

40%, 2 голоси

60%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
3

Коментарі

15.01.18, 23:20

1. За даними Bloomberg Україна посіла 1 місце у світі за зростанням фондового ринку.
2. Світові аналітики не встигають змінювати у бік зростання прогнози про наш ВВП на 2018 рік.
3. За даними світових експертів здолана велика корупція у банківській сфері, "Нафтогазі" і поверненні ПДВ.
4. За 2017 на третину зріс експорт в ЄС. Список можна продовжити!

    26.01.18, 11:05

    Раби, а це добра половина населення України, стали ще більш безправними, хоча й до того не мали по факту жодних прав, якщо не мали грошей, але щиро дякують ньюбандювичам за тарифний геноцид
    Уратаваріщі









    Нічого нового під сонцем

      36.01.18, 19:48

      Це був рік стагнації — тупцювання на місці. Місцями щось трохи піднялося, місцями впало... Підвищення мінімалки від Гройсмана й безвіз — це з маленьких позитивів, а негативи не буду згадувати.

        49.01.18, 12:22Відповідь на 3 від Nech sa paci

        Зрозуміло, що всім добре ніколи не буде. Ви обрали самі цей варіант невдач - тут вам зарадити і розрадити важко, скорше: неможливо.

          59.01.18, 12:23Відповідь на 2 від doktor_khaos

          Ну, ви живіть в своїй половині, а ми в своїй: успішній з вільних людей прекрасній країні - Україні.

            69.01.18, 12:25Відповідь на 1 від pitst

            Єдине для мене: нехай буде повільний поступ, але надійний, неповоротній. Різдни "економічних див" не хочу для України, бо то завжди певна авантюра.

              79.01.18, 12:58Відповідь на 5 від Богдан Бо

              Ну, ви живіть в своїй половині, а ми в своїй: успішній з вільних людей прекрасній країні - Україні.То вже навіть підраховано? Тарифний геноцид, нарівні з аналогічними іншими, запланований рівно на половину України?

                89.01.18, 14:43Відповідь на 7 від doktor_khaos

                Рівно на рабів "Совка", до яких і ви належите.

                  99.01.18, 18:52Відповідь на 8 від Богдан Бо

                  Ярлики навішувати, то сьвяте
                  При будь-якій владі. Совок не легко забути. Бо щоразу згадую, як прославляли окремі співуни тодішній режим, коли бачу, як окремі прославляють нинішній, котрий за суттю нічим не вирізняється від того

                    1014.01.18, 14:00Відповідь на 9 від doktor_khaos

                    Щодо суті, то як казав один зек-рецидивіст: - А суть не в тому, де суть, а на кого с-суть.
                    Ярилики навішують для ідентифікації. Ті, що прославляли тодішній режим за СРСР тепер дружно проклинають теперішній і це дивно, якщо за суттю для них нічого не змінилося.