хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Вимагаємо повернути журналіста Олега Дейнеку до ефіру!



Відкрите звернення Світової інтернет-спільноти українців “Україна – Ukraine” до керівництва та власників телеканалу “1+1


Ведучий каналу 1+1 Олег Дейнека тимчасово усунутий від ведення програми Гроші. Про це пише сайт МедіаНяня.

Зазначимо, що на підсумковій прес-конференції Президента України Віктора Януковича Дейнека поставив питання, що стосується голови Хмельницької облдержадміністрації Василя Ядухи. Журналіст, зокрема, продемонстрував копію документа, згідно з яким Ядуха оформив на свого сина приміщення вартістю 90 грн за квадратний метр. Янукович відповів, що Генеральна прокуратура вже проводить перевірку діяльності губернатора.

Вчора виданню стало відомо, що черговий сюжет про корупцію в Хмельницькій ОДА не пустили в ефір. А сьогодні редакційна група програми Гроші заявила про відсторонення ведучого на час службового розслідування.

“Програма Гроші приділила велику увагу діяльності хмельницького обласного голови. Два сюжети і декілька інформаційних начиток, в результаті чого Василь Ядуха став абсолютним рекордсменом за кількістю згадувань у нашій програмі протягом року. Вважаємо, що до оприлюднення результатів офіційного розслідування, яке проводиться Генпрокуратурою за наказом Президента, цього достатньо. Крім того, в парламентському комітеті з питань свободи слова лежить декілька запитів з приводу серії сюжетів з Хмельницька та особисто губернатора Ядухи, які виходили в програмі Гроші, щодо дотримання журналістських стандартів”, – йдеться в листі редакційної групи.

Редакція спільно з юридичним відділом вирішила відкласти розробку теми до з’ясування обставин і завершення розслідування: “Отже, редакторська група програми Гроші не замовляла і не планувала до новорічного ефіру ще один сюжет про Ядуха. Тому нас дуже дивує поведінка ведучого програми Олега Дейнеки, який через ЗМІ намагається продавити в ефір ще один сюжет про діяльність хмельницького губернатора. Ми переконані, що позерство і боротьба за свободу слова – зовсім різні явища”.

Дії Дейнеки, на думку редакції, викликають сумніви в його незаангажованості, тому було вирішено до завершення службового розслідування тимчасово відсторонити його від ведення програми Гроші.

“Хочемо запевнити – Гроші продовжують пильно стежити за діяльністю хмельницького губернатора, як і за іншими чиновниками, яких підозрюємо у корупції”, – зазначає редакція програми.

Світова інтернет-спільнота України “Україна – Ukraine” вимагає від керівництва та власників телеканалу “1+1 повернути до ефіру професійного журналіста Олега Дейнеку! Нагадуємо телеканалу, що усунення Олега Дейнеки від ефіру є грубим порушенням чинного законодавства України та потуранням на свободу слова. Ми не допустимо введення в Україні цензури! У разі відсутності реакції на нашу заяву ми звернемося до громадян України з ініціативою ігнорування перегляду вашого каналу.

У соціальній мережі Facebook створена відповідна акція: https://www.facebook.com/events/165068650261807/
34

Коментарі

126.12.11, 18:14

Якийсь мужик трохи дивний, але хай би виступав собі. На те й журналісти, аби критикувати.

    Гість: Гречкосій

    227.12.11, 16:09

    Закінчилась свобода слова. І так вони дуже багато дозволили йому балакати.

      329.12.11, 10:18

      Темніше всього перед світанком!

        Гість: Ivanovish13

        430.12.11, 01:25

        Я трохи випустив з виду Дейнеку, але в нічному випуску новин подивився
        як "перли" подарунки до прокуратури,податкової. Було б смішно, якби не було гірко....
        Дейнеку не треба звинувачувати в якійсь заангажованості. Ядуху
        треба лікувати швидко й своєчасно, інакше задихнемось від таких ядух.

          53.01.12, 20:23

          А хто сказав, що на 1+1 дозволено розповідати про злочини регіанальних зеків? Критика скінчилась разом з ведучим...

            Гість: SСHUTZE

            64.01.12, 19:25

            У разі відсутності реакції на нашу заяву ми звернемося до громадян України з ініціативою ігнорування перегляду вашого каналу{cst}/
            --------
            я не дивлюся ніколи "ванпласван"....і не тільки

              72.02.12, 19:47

              Я все чекала, ну коли-ж він дострибається... Бо програма доволі смілива, як на наші часи.

                827.02.12, 13:07Відповідь на 7 від Опівнічна

                Журналісти такими і повинні бути злючими-кусючими стосовно влади всіх рівнів, а суспільство громадянське повинно їх належним чином захищати, щоб гарантувати якість роботи правдивих журналістів, бо ті дебіл-шоу вже хроном стали.
                Моє гасло до цього: не дивіться шоу-програми!

                  927.02.12, 19:48Відповідь на 8 від Богдан Бо

                  На 100% підтримую .

                    108.03.12, 16:53Відповідь на 9 від Опівнічна

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна