хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

23 докази геноциду й жодного спростування

Янукович закликає вивчати факти. А факти, такі, що навіть 7 мільйонів жертв може виявитися мінімальною оцінкою.
Якщо Голодомор – не Геноцид, а "спільна трагедія", то як так сталося, що між переписами 1926 і 1937-го років населення СРСР, без урахування українців і казахів, зросло на 119,4%? За цей же час чисельність українців зменшилася на 15,3% від чисельності українців у 1926-му році. Тобто станом на 1937 рік число українців, у разі поширення на них загальносоюзних тенденцій, мало б становити 37,246 мільйона.
А СТАНОВИЛО 26,421 МІЛЬЙОНІВ, ТОБТО НА 10,825 МІЛЬЙОНІВ МЕНШЕ.
Звичайно, можна сказати, що перепис 1937 року організували шкідники троцькісти-бухарінці, за що їх було жорстко, але справедливо покарано радянським правосуддям.
Але як тоді з даними офіційно визнаного в СРСР радянського перепису 1939 року?
За цими даними, кількість українців з 1926-го по 1939-ий роки скоротилася з 31,195 до 28,111 мільйона, тобто на 11 відсотків. За цей же час, приміром, кількість росіян зросла з 77,791 до 99,591 мільйонів, тобто на 28%. Населення СРСР загалом зросло на 16% - зі 147,028 до 170,557 мільйона.
Якби на Україну поширити хоча б середньосоюзні темпи зростання населення, навіть з урахуванням показників України, то тоді кількість українців у 1939 році мала б становити 36,186 мільйона, тобто на 8,075 мільйона більше, ніж їх виявилося насправді.
І це при тому, що ще на початку ХХ століття Україну за швидкістю зростання населення порівнювали з Китаєм. А сьогодні Україна - №1 у світі за швидкістю зменшення населення.
Можна було б поставити Януковичу, який заперечив геноцидний характер Голодомору, ще чимало запитань. Наприклад, такі:
· Чому в селах України, які проводили відповідні обрахунки, кількість загиблих у результаті Голодомору більша, ніж у Другій світовій війні? У ній загинуло щонайменше шість з половиною мільйона мешканців України.
· Чому з усього СРСР в 1932-1933 роках лише в Україні застосовувалися військові операції з огородження, з тим щоб не дати населенню врятуватися від голодної смерті?
· Області України, населені пункти, а також сам кордон УРСР у 1932-1933 роках були оточені військовими загонами, у сутичках з якими загинуло багато втікачів. Цьому є маса доказів та свідчень досі живих людей.
· Чому нічого схожого в інших регіонах СРСР не було?
· Чому єдиним регіоном, крім України, де в 1932-1933 роках були застосовані збройні сили для огородження територій після вилучення харчів у населення, стала Кубань - єдиний регіон СРСР поза Україною, де на той час переважало українське населення?
· Чому по всьому периметру кордону України, від Житомирщини до Луганщини, розташовано численні українські села, які вимирали з голоду, а за кілька кілометрів, за кордоном України, населення інших республік - Росії та Білорусії - не згадує жертв голодомору?
· Чому тільки щодо населення України було ухвалено постанову, яка запровадила вилучення в селян не лише зерна, а всіх без винятку харчових запасів?
· Чому в розпал голоду 22 січня 1933 року Кремль спеціальною директивою наказав не допускати виїзду селян із території України й Кубані в інші райони, а "тих, хто пробрався на північ" негайно заарештовувати, і, після того, як були виявлені "контрреволюційні елементи", висилати на місця попереднього проживання?
· Чому в розпал голодомору, 17 березня 1933 року, було прийнято постанову, згідно з якою вихід із колгоспу допускався тільки з дозволу адміністрації на основі організованого набору робочої сили?
· Чому поселенців і червоноармійців, які заселялися на місце вимерлих селян, влада забезпечувала харчами, а місцеве населення - ні?
· Чому Голодомор проводився паралельно з відновленням масштабних репресій проти культурної еліти України та згортанням українізації в Україні й на Кубані?
· Чому про Голод у Поволжі 1921-1922 років у СРСР можна було вільно писати, а про просту згадку про Голодомор в Україні ще в 1980-х роках можна було потрапити за ґрати? Чому в розпал Голодомору в Україні СРСР називав повідомлення про нього у світі "брудними наклепами" йпродовжував так робити ще десятиліття?
· Чому під час Голодомору в Україні в 1932-1933 роках СРСР експортував за кордон мільйони тонн зерна та значні обсяги інших харчів, чому є маса підтверджень в офіційній біржовій статистиці?
· Убивство мільйонів українців завдало значної шкоди економіці СРСР. Найбільш вразливими до голоду є діти. Вони мали б стати продуктивним населенням і основою економічної могутності країни. Однак СРСР усе одно пішов на їхнє вбивство. В українських селах постійно народжувалися люди, виховані українською мовою в українських традиціях. Врятувати їх від голодної смерті коштувало б копійки в порівнянні з тим, що ці люди щороку заробляли для країни. Однак керівництво СРСР їх не врятувало. Чому?
· Невже в такій країні, як СРСР, де люди часто боялися говорити пошепки під ковдрою, могли вмирати від голоду мільйонами протягом майже двох років без відома й схвалення цього в Москві?
· Чому іноземні дипломати повідомляли про приватні заяви радянських керівників про те, що в Україні в результаті голоду "етнографічний матеріал буде змінено"?
· Радянський Союз здійснив геноцидні дії у вигляді виселення проти низки народів Криму й Кавказу. Невже Сталін більше любив українців?
· Чому свідки розмови Сталіна за участі Постишева і Косіора, заявляли, як Сталін похвалив їх за звіти в Москву про кількість померлих від голоду в Україні і сказав Постишеву: "Ты, Паша, назначен нами туда в роли главгола (главнокомандующего голодом), и этим оружием сделаешь там больше, чем Семен конными армиями. Стасик (Косіор) немного растерялся, а у тебя рука и воля железные"?
· Чи довіряє Віктор Янукович матеріалам з`їзду КПРС і самому Генеральному секретареві Комуністичної партії про те, що Сталін вирішив виселити всіх українців з України: "Українці уникли цієї долі тому, що їх занадто багато й нікуди було вислати. А то він (Сталін) і їх би виселив".
· Ця ідея була реалізована в наказі народного комісара внутрішніх справ СРСР Берії та заступника народного комісара оборони СРСР Жукова від 22 червня 1944 року про виселення всіх українців до Сибіру.
· У своїх спогадах радянські генерали зізналися в існуванні такого наказу та готовності його виконати. Про те, що всіх українців збиралися виселити з України, на ХХ з`їзді КПРС у 1956 році зізнався генеральний секретар КПРС Хрущов.
· Згідно зі спогадами американського державного секретаря Стеттініуса, під час переговорів у Ялті в 1945 році Сталін скаржився на "ненадійне" становище в Україні, та жалкував, що не ухвалив рішення про виселення українців до Сибіру.
· Якщо в 1944 році керівництво СРСР було готове на геноцид українців посеред війни, то чому вони не могли цього хотіти в 1933?
Якби президенту була важливіша правда і повага до земляків (якщо не співвітчизників) за окрик з Москви, то він би дав логічну відповідь на ці питання.
А найголовнішу відповідь мають дати собі українці. До таких катастрофічних наслідків призвела втрата державності у Визвольних змаганнях 1917-1923 рр. І зараз наміром вступити до Митного союзу, змінивши Конституцію, „українська” влада в особі Януковича фактично створює передумову для чергової трагедії. Бо ж ніхто з ідеологів „руского міра” й не збирається приховувати, що для цього „міра” український народ є помилкою, яку треба виправити (викорінити).
Олександр Палій, історик
http://www.unian.net/ukr/news/news-408524.html
22

Коментарі

Гість: Ром@н_Сергеич

124.11.11, 18:35

А сколько человек умерло от голода в Киеве, Днепропетровске, Харькове, Запорожье?

    Гість: Ром@н_Сергеич

    224.11.11, 18:57

    """ Тобто станом на 1937 рік число українців, у разі поширення на них загальносоюзних тенденцій, мало б становити 37,246 мільйона """

    В 1939 г перепись показала у нас в Украине 40468 тыс. человек. Это плохо или хорошо?

      Гість: Joker56

      324.11.11, 19:57Відповідь на 1 від Гість: Ром@н_Сергеич

      "Статья А. Палия построена на недомолвках, лукавой риторике и даже прямых присочиниловках. Сие даже не лженаука, а публицитически-нарочитое оскорбление всего великоруського субэтноса. Это явление где-то на грани псевдоистории и жлобства." http://slavica.abakumov.kiev.ua/katalogmain/katalogmain-4/rusofobstvuusij-antiistoriceskij-ekspromt-a-istorik-li-aleksandr-pali j такой вот русофоб

        Гість: Ром@н_Сергеич

        424.11.11, 21:15Відповідь на 2 від Гість: Ром@н_Сергеич

        """ Тобто станом на 1937 рік число українців, у разі поширення на них загальносоюзних тенденцій, мало б становити 37,246 мільйона """

        В 1939 г перепись показала у нас в Украине 40468 тыс. человек. Это плохо или хорошо?
        Сбрехал. В 1939 - 30 млн.

          525.11.11, 06:30

          а ще був виданий так-званий закон про "п*ять колосків" - саме за таку кількість зерна, що знаходили у селян - їх розстрілювали, таким чином було розстріляно близько 100 000 селян.

            625.11.11, 06:33Відповідь на 4 від Гість: Ром@н_Сергеич

            не варто підміняти поняття - жителі України і українці, на місце вимерлих сіл заселяли росіян із Сибіру (між іншим теж багатьох примусово) - таким чином нівелювалася велика втрата у людській кількості від померлих із голоду. Саме це і є причиною зросійщення півдня і сходу України.

              725.11.11, 09:04Відповідь на 3 від Гість: Joker56

              ЭТО ТОЖЕ РИТОРИКА и ЛУКАВАЯ НЕДОМОЛВКА, или присочиниловка???
              Антонов-Овсєєнко у своєму шовіністичному запалі у 1918-му, коли Червона Армія сунула на Україну, один із перших показав визначальну СУТЬ московсько-більшовицької політики:
              «Против нас стоит тридцатимиллионный народ, имена которых невозможно выговорить, внешность которых такова, что ИХ НАДО УБИВАТЬ БЕЗ ВСЯКОГО МИЛОСЕРДИЯ И ПОЩАДЫ. Это ЗВЕРИ... с ними нельзя обращаться, как с порядочными людьми.
              У НАС кровь лучше, сердце — тверже, нервы — крепче...
              Мы ДОЛЖНЫ ВЫЖАТЬ ВСЕ ВОЗМОЖНОЕ из Украины – чтобы усилить военный потенциал России».
              (В.Антонов-Овсєєнко, м.Суджа, 30 листопада 1918 р. ГАКО, ф.
              403, оп.9657, спр.74, арк. 423.).
              ==========
              А мож ты, паря - из тех самых СТАЛИНСКИХ ПОСЕЛЕНЦЕВ???

                825.11.11, 09:26

                А что еще можно хотеть от ЭТОЙ ВЛАСТИ ЧУЖАКОВ на НАШЕЙ земле???
                http://poiskpravdy.com/stalinlenin/ - кто реально захватил власть в России с 1917 года?
                ЧЕЛОВЕК КОТОРЫЙ ИЗРАСХОДОВАЛ РОССИЮ (и Украину заодно!) http://www.ej.ru/?a=note&id=10104
                :

                  Гість: lkjmn

                  925.11.11, 09:28

                  Досить доказів. Хай тепер винні виправдовуються.

                    анонім

                    1025.11.11, 10:38

                    Доказів більш ніж достатньо. Але то для мислчих людей. А совкам і овощам нічого ніколи не доведеш -- у них просто відсутня здатність мислити. Вони живуть міфами.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна