Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

А ви помітили?

А ви помітили, хто дякую, кому дякує і за що дякує?
Мова йде стосовно дивно розпіареної в Україні фрази-гасла "Спасибо жителям Донбасса за президента пи_до_раса!"
Особисто моїх інтелектуальних потужностей не вистачає, щоб пояснити цей варіант подяки, бо взагалі традиційна формула, що "обов'язком влади є задоволення потреб народу" під яким я особисто розумію як "підвищення добробуту і духовності громадян країни" в Україні набрало зовсім іншого ненормального характеру.
Погодьтесь, що коли величезна кількість людей країни виголошує подяку за наявність у них президента-збоченця, то значить цим людям із таким президентом добре! Він їх задовільняє! Вах! За кордоном вкотре шоковані фантомом "загадковості слов'янської душі" - принаймні я не уявляю, як вони пояснюють поширеність в Україні вищенаведеного гасла. Спробуйте розтлумачити іншим цей парадокс, коли противники Януковича на виборах у президенти через півтора роки почали масово дякувати своїм опонентам за те, що їх кандидат виявився сексуальним збоченцем - ???
Якщо мова йде про глибоко прихований сарказм, який не кожному дано зрозуміти, то з Донбасу лунає не менш саркастична відповідь "Да пожалуйста! Сосите, сколько влезет - нам не жалко!" І що лишається з того сарказму для шанувальників гасла подяки Донбасу?
Взагалі мене це мало обходить, бо я належу до зникаючого виду чоловіків з нормальною сексуальною орієнтацією стосовно жіночок, тому міг би проігнорувати цей епізод з життя країни, якби не підмітив загадкового моменту: чомусь цей явно не українського походження слоган став поширеним в Україні не тоді, коли президент Янукович підписував сумнозвісні "Харківські угоди", а саме тоді, коли він навпаки став у позицію протистояння щодо диктату з боку Росії. От і задумайтесь, в кого є чим!
І класикою жанру вже є те, що супер-бупер-ультрапатріоти України, які на словах просто голими руками готові роздерти тих москалів, насправді за хитрої та підступної махінації-спецоперації з підбуренням на кшалт такого ось гасла до власної української влади стають ярими помічниками тої самої ненависної їм Московії - і це вже чисто наш традиційний український феномен, з чим всіх нас і вітаю. Такі вже ми є - взаємовічливі.

Богдан Гордасевич
09.09.2011
28

Коментарі

110.09.11, 07:54

    Гість: mars0h0d

    210.09.11, 08:16


    Богдан, Ви не зрозуміли... Ніхто й не каже, що він "гомосексуаліст". Бо він просто п...с.

      310.09.11, 08:35

      Он никогда не станет на сторону народа Украины, это нонсенс, тут принцип, не отдам, самому нужно.

        анонім

        410.09.11, 08:39

        Є один сумнів -- все таки подяка пролунала трошки раніше за видиме загострення відносин, до початку обміну гострими висловлюваннями. Та й навряд чі москальські спецслужби настільки тонко працюють, вони більше звикли до важкої артилерії -- типу ОРТ чі НТВ, в крайньому разі -- УПЦ.МП. Думаю, співпадіння випадкове, у речівки є інший грунт. А так ми можемо домовится, що і Патріот України дійсно планував терористичний акт в інтересах Кремля.

          510.09.11, 10:29

          Витиевато написано, солидно, но мимо темы. Автор не в теме, не понимает сути: что кричит этот лозунг, что такое "пидорас" и т. п..

            Гість: kiralex

            610.09.11, 11:46

            - Жора, а Йося таки пидараст
            - Да Вы что, а с виду - приличный человек.
            - Та не, в хорошем смысле...
            Этот анекдот вспомнился мне сразу, но конечно в смысле обратном. А народ понять можно. "Враг моего врага - мой друг", помните. Поэтому кто-бы сейчас не выступал против кровосись - мой камрад априори. Когда хата горит, её надо тушить, а не разбираться, кто какие интересы преследует при этом, имхо

              710.09.11, 13:21

              Це гасло луна на трибунах стадіону ДК мінімум півроку. Резонансу набуло тільки після поширення відео в інтернеті.
              Щодо сарказму... його розуміють всі мої знайомі, хто чув це гасло.

                Гість: Mr_Nicks

                810.09.11, 13:25

                1. Футбольні фанати усіх клубів в усіх країнах світу завжди ультраправі
                2. Фанати ніколи не допускають втручання у свою діяльність навіть керівництво рідного клубу не те що когось ззовні
                3. Фанати це той рідкісний зникаючий тип людей, які можуть сказати правду у вічі просто тому, що це правда
                4. Якщо потрібно, фанати не лише скажуть слово, а й зроблять діло http://11na11.com/2011/08/ocherednoy-skandal-na-stadione-dinamo-video/

                Але потрібно відрізняти кишенькову футбольну партію на трибунах, яка належить президентові клубу від справжніх фанатів. Серед людей, які далекі від футболу цього нажаль майже ніхто не розуміє. Ультрас Динамо керівництво клубу намагається вижити зі стадіону вже років 3, але вони й досі з командою на стадіоні. Часто в нашому житті сьогодні можна побачити патріотизм?

                  Гість: PR3D4T0R

                  910.09.11, 13:26

                  Якісь подвійні думки виникають після прочитання статейки...
                  З одного боку, так, лихословити і матюкати все на світі через власну безалаберність, є риса вельми кацапська.
                  А з іншого боку, зерно істини щодо політичної орієнтації Гаранта тут теж є.

                    1010.09.11, 13:28

                    А щодо ціни на газ. Я за те, щоб москалі з нового року нам виставили $1000, $2000...$100 000 за 1000 кубів. Ось тоді і енергоефективність для нас не буде пустим звуком (наприклад, енергоефективність німецької економіки в 22 РАЗИ! вища за українську). Й навіть москвануті нарешті зрозуміють, які москалі нам "брати".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна