хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Табачник знайшов кошти на русифікацію шкіл і садочків? Акція!

1 червня, 11.00 Пікетування Київської міської державної адміністрації (вул. Хрещатик, 36) З вимогами забезпечити якісну шкільну й дошкільну освіту замість повального відкриття російських класів у школах та російських груп у садочках Шановні кияни! Вам добре відомо, в якій ситуації перебуває шкільна й дошкільна освіта. У школах не вистачає вчителів, а в садочках – вихователів. Якість навчання постійно падає, оскільки вчитель та вихователь, отримуючи мізерні зарплати, не мають можливість вдосконалювати свої навички, бути в курсі всіх сучасних тенденцій, купувати професійну літературу, а тому змушені покидати стіни навчальних закладів й шукати іншу роботу. Це відбивається на дітях, які, не отримуючи достатніх знань, потім не можуть вступити до вищого навчального закладу, особливо, якщо в них місяцями не читається той чи інший предмет через відсутність вчителя. В той самий час нинішня влада в особі Міністра освіти, науки, молоді і спорту Дмитра Табачника та Голови Київської державної адміністрації Олександра Попова замість вирішення цих нагальних проблем планує спрямувати кошти на непотрібні ні вчителям, ні батькам, ні дітям “реформи”. Так, у Києві планується повальне відкриття додаткових російських класів у школах та російських груп в дитячих садочках. Звичайно, що це відбуватиметься за рахунок тих коштів, яких і так не вистачає на найнеобхідніше. Це означає, що вчителі й надалі отримуватимуть мізерну зарплатню. Їм доведеться або поділити свій фонд заробітної плати з новими колегами, які викладатимуть предмети російською, або переучуватись, щоб вести заняття двома мовами. В результаті ваші діти отримуватимуть іще менше знань, а умови навчання та харчування стануть ще гіршими. Можновладці прагнуть таким чином завуалювати свою професійну некомпетентність, яка виливається у зменшенні популярності влади в очах народу. Саме тому, замість того, щоб будувати для національних меншин окремі школи, прагнуть створити мовну мішанину в рамках одного навчального закладу, яка лише погіршить якість знань як україномовних, так і російськомовних (в разі хвороби різномовні вчителі не зможуть замінити одне одного, і діти змушені будуть пропускати уроки). Бо не про національні меншини дбають можновладці, які пропонують дітям, що вже провчилися 4 роки українською мовою, перейти з 5 класу на російську (про яку якість знань можна тут говорити?).

Тому ми, Громадянський рух “Відсіч” разом з нашими партнерами (Рух “Не будь байдужим”, Молодий Народний Рух) закликаємо вас прийти червня об 11.00 на пікетування КМДА, аби сказати чиновникам: 

“ЗАЙМІТЬСЯ ДІЛОМ, А НЕ ЯЗИКОМ!”

Місце: Київська міська державна адміністрація, вул. Хрещатик, 36
Початок: 1 червня о 10:00
 
Про те саме у Вконтакті: http://vkontakte.ru/event27451886
Аналогічна подія на Фейсбуці: https://www.facebook.com/event.php?eid=189644797754247
18

Коментарі

130.05.11, 10:35

Соответствующее спросу, открытие, повальное? Что и требовалось доказать.

    230.05.11, 10:53Відповідь на 1 від Врика

    Ага, спим и видим, как мы все разучились говорить по-украински, и склонились в едином поклоне перед Газпромом.

      330.05.11, 10:59Відповідь на 1 від Врика

      Соответствующее спросу, открытие, повальное? Что и требовалось доказать.спрос спрашивали?

        430.05.11, 11:02Відповідь на 3 від Поговорим

        гг)) А Зачем? Им Кваснюк по АТВ сообщил))

          530.05.11, 11:16Відповідь на 2 від starina_leon

          А перед кем в поклоне? Поклоняться вообще, не солидно.

            630.05.11, 11:17Відповідь на 4 від starina_leon

            Кваснюка не слушаю, слишком косноязычен.

              анонім

              730.05.11, 11:38

              Як би не робота, обовязково прийшов би - Сабачник з його маскалізаторсько- манкуртською політикою меншовартісного хохла вже задовбав...

                анонім

                830.05.11, 11:40Відповідь на 1 від Врика

                Ги, це влада намагається його зробити повальним в наказовому порядку, провал русифікації кінопрокату показав, що люди хочуть вчитися та дивитися саме українською мовою.

                  930.05.11, 11:46

                  Молодці!!! Героям слава!

                    1030.05.11, 11:46Відповідь на 8 від анонім

                    Ги, це влада намагається його зробити повальним в наказовому порядку, провал русифікації кінопрокату показав, що люди хочуть вчитися та дивитися саме українською мовою.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна