хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Радянські прапори мають вивішуватися разом із нацистськими

 

Може хтось сприйме це за маячню божевільного, розцінить провокацією чи чорним гумором або хуліганською витівкою на образу чиїхось святих почуттів. А от самому автору ідеї такий акт видається логічним доповненням прийнятого Верховною Радою рішення про підняття на державних закладах й установах у День перемоги червоних прапорів із символікою СРСР. 

Чому б це не зробити, для, сказати б, повного комплекту: у відзначення спільних дій Радянського Союзу і фашистстької Німеччини з розв'язання Другої світової війни й на знак злочинної спорідненості двох тоталітарних режимів. До того ж цивілізована Європа вже давно висловилася з цього приводу, визнавши нацизм і сталінізм тотожними в їхній людиноненависницькій суті. 

Нехай серп і молот висять разом із нацистською свастикою у вшанування багаторічної, послідовної і плідної співпраці гітлерівського і сталінського режимів, надзвичайно теплих і люб'язних стосунків дипломатій двох країн, стратегічного партнерства у військовій галузі з розподілу "на двох" геополітичної мапи світу, зокрема на згадку про вікопомний спільний німецько-радянський військовий парад у Польщі, окупованій двома дружніми арміями братніх держав. 

Нехай обидва прапори - один із серпом і молотом та зіркою, а інший із чорною свастикою в білому колі на червоному тлі - будуть підняті разом на знак пам'яті про обмін досвідом каральних структур ГЕСТАПО і НКВД в організації концтаборів і способах катувань безневинних жертв. 

Нехай радянський і німецький прапори майорять в цей день на згадку про мільйони смертей, які принесли людству червона та коричнева чума. 

Нехай сьогоднішні нащадки жертв режимів, дивлячись на прапори, здригаються з переляку від усвідомлення того, до чого скотилася теперішня Україна з відновленням пам’ятників Сталіну та кримінальним переслідуванням тих, хто наважився підняти руку на повсталого в камені вождя . Нехай всім нам стане моторошно і соромно за себе і своїх пращурів, що загинули внаслідок комуно-фашистської злуки. 

Нехай обидва - нацистський і радянський криваві прапори смерті й терору - висять в ознаменування злочинів проти людства і людяності, скоєних обома злочинними системами - сталінізмом і гітлерізмом. Чим не гідний спосіб відзначити в країні Голодомор і Голокост одночасно. 

Нехай родичі загиблих на фронтах Другої світової, спалених у крематоріях, знищених у газових камерах, репресованих, замордованих в ГУЛАГах та енкаведистських катівнях відчують пронизливе почуття жаху за сьогоднішню Україну, яка стрімко повертається у пекельний морок минулого. 

Це потрясіння стане лише жалюгідною подобою того, що судилося пережити в ті лихі часи жертвам обох режимів. Такі прапори виглядатимуть нашим дикунським привітанням, таким собі полум'яним, щиросердним посланням живих нащадків мертвим пращурам на честь і славу їхніх катів. 

А ще було б дуже доречним розмістити поряд з прапорами транспаранти: "Да здравствует товарищ Сталин!", "Хайль Гітлер!", "Я-ну-ко-вич!", а також написане в німецькому орнаменті гасло: "Україна для людей - ber alles!". 


Олексій Мазур, Дніпропетровськ.

© spetskor
30

Коментарі

анонім

11.05.11, 02:16

    21.05.11, 02:21

    ber alles!" - ю добавь

      31.05.11, 04:08

      что вы предлагаете по этому поводу делать? вы ведь предлагаете что то делать?

        41.05.11, 07:15

        Сталин ,Гитлер,а Я-ну-ко-вич? тоже их союзником был

          51.05.11, 09:04

          Маячня та провокоція-це якраз дії нинішньої влади на розкол у суспільстві.

            61.05.11, 11:35

            Гарна стаття - тільки знесуть не всім правда подобається. А поки не знесли - можна заайти хоча б сюди
            http://news.bigmir.net/world/160621/

              71.05.11, 12:15


              Взагалі мене вбиває вислів фашистська Німеччина ! Там фашизмом і не пахло ! Націонал-соціалізм - так !!!

                81.05.11, 15:25

                Нехай обидва - нацистський і радянський криваві прапори смерті й терору - висять в ознаменування злочинів проти людства і людяності, скоєних обома злочинними системами...
                Тільки совки можуть пишатися такою кількістю загиблих - бо розумна людина буде рахувати кількість врятованих!!!

                  91.05.11, 15:28Відповідь на 6 від uraha

                  Треба закинути це в блоги - більше прочитають...

                    101.05.11, 17:51

                    Логічно!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна