хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Тимошенко: Азаров і Арбузов запустили "друкарський верстат"

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що уряд спільно з Національним банком з початку року почав нову неконтрольовану емісію готівки коштів. Про це вона сказала сьогодні перед черговим відвідуванням Головного управління Генеральної прокуратури з розслідування особливо важливих справ.

"У країні знову вже з нового року почалася, правильніше триває емісія грошей, які зовсім не підтверджені економічним зростанням", - сказала Юлія Тимошенко, яку цитує її офіційний сайт.

Ю.Тимошенко додала, що найближчим часом опозиція дасть докладні цифри випуску додаткових грошей. "Включений "друкарський верстат", і це призводить до продовження стрімкого зростання цін на продукти харчування, на товари споживання, з якими сьогодні при збільшенні цін стикаються люди у своєму повсякденному житті", - вважає вона.

"Це свідома політика Національного банку, який сьогодні очолює людина, яка входить у "бізнес-сім'ю" Януковича, це, по суті, бізнес-партнер його сина, і це призводить до того, що народ щодня стає біднішим, оскільки згідно з реальною інфляцією не підвищуються пенсії і заробітні плати, і реальна інфляція у країні приховується", - наголосила Ю.Тимошенко.

Екс-прем'єр вважає, що статистичні показники за 2010 рік за рівнем інфляції і внутрішнього валового продукту, які публікує влада, не відповідає дійсності. "В офіційній статистиці показали, що ціни за 2010 рік зросли всього на 10% тоді як вся країна, всі люди цей обман розуміють, тому що ціни на продукти харчування, на товари споживання іноді зростали і вдвічі, а іноді - і більше разів, що значить, що фіктивним є і показник зростання валового внутрішнього продукту, оскільки головний базовий показник для розрахунку ВВП - це індекс споживчих цін, індекс подорожчання всіх товарів, послуг на оптових і роздрібних ринках", - пояснила Ю.Тимошенко.

Крім того, вона звернула увагу на той факт, що з початком 2011 року почалося зростання тарифів на житлово-комунальні послуги. "Все це не супроводжується адекватним збільшенням пенсій і заробітних плат. На всьому цьому відбувається збагачення невеликої купки людей в Україні, тому що гроші, які платять люди за газ, за електроенергію, за тепло, за гарячу воду йдуть не на рахунки державних компаній - вони йдуть на рахунки приватних компаній, які у більшості своїй належать найближчому оточенню Януковича", - зазначила вона.

4

Коментарі