хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Лист до Департаменту ДАІ МВС України.

Є сайт Департаменту ДАІ МВС України. В ньому є адреса зворотнього зв'язку. В мене були й раніше питання щодо безпеки руху в моєму місті, але коли я передивився відео користувача претендент - я не зміг стояти осторонь цього. Тому цікавим мені здалося перевірити, як працює система. Відправив листа. Почекаємо, чи буде відповідь, і якою вона буде... Текст листа приводжу нижче.

Вважаю необхідним широке обговорення таких подій для того, щоб на дорогах не було свавілля, та роль співробітників ДАІ була дійсно у забезпеченні безпеки руху, а не... ну, не хочу поки що речі називати своїми іменами. Можливо, я помиляюся? Якщо вважатимете за потрібне, попрошу поширити цю замітку для того, щоб вона могла досягти своєї мети - зробити гласною цю проблему та інші схожі проблеми. Щоб не дати їх замовчати.


Добридень, шановне панство!

Я тільки що передивився ролик http://blog.i.ua/community/662/603977/ та був вражений. Чи знайомий департамент ДАІ з цим відео? Чи зроблені висновки та вжиті заходи стосовно цієї події? Сподіваюся на відповідь, бо розраховую цю подію та наявність Вашої відповіді обговорювати в засобах масової інформації та в блогах.

А також хотів би звернути Вашу увагу на стан дорожнього руху в місті Кіровограді. По-перше, на більшості перехресть Кіровограда не встановлено знаку 2.4 "Головна дорога". Тобто, на другорядних дорогах знак 2.1 "Надати дорогу" - є, а знаку 2.4 на головній дорозі немає. Що створює хибний стереотип у водіїв Кіровограда - за відсутності знаків пріоритету - дорога руху вважається головною. Це суперечить вимогам правил дорожнього руху, але робить дорожній рух в Кіровограді небезпечним.

Прошу звернути увагу на неадекватність знаків пріоритету на колу, який іде по площі Богдана Хмельницького в Кіровограді. При в'їзді на цю площу всі дороги позначені знаком 2.1 "Дати дорогу", причому немає таблички 7.8 "Напрямок головної дороги" - що дезорієнтує водія.

Вже другий тиждень, як мінімум не працюють зелені сигнали світлофора на перехресті вулиць "Преображенська" та "Карла Маркса". Це центр міста з дуже інтенсивним рухом. Через дезорієнтацію, яку це викликає, створюються затори на перехресті. Регулярно там стоять наряди ДАІ, але ознак вирішення проблеми за цей час немає. Що вказує на те, що співробітники ДАІ не вважають за необхідне забезпечувати безпеку руху в цьому районі. Виникає питання - з якою метою там знаходяться співробітники ДАІ?

Ще один момент, якщо можна. Наболіло. В тій сумнозвісній площі Богдана Хмельницького, якщо рухатися до центру міста - стоїть рекламний щит, який транслює рекламне відео. Воно яскраве, що обмежує обзорність для водія, дуже погано видно пішохідний перехід, який знаходиться напроти цього відео-щита в темну пору доби. Відповідно, можна не помітити пішохода, який буде проходити проїзну частину та матиме перевагу в русі. Як на Вашу думку, чи не треба дорожнім службам, обласному департаменту ДАІ вжити заходів по усуненню цього чинника, який робить цю ділянку дороги небезпечною як для водіїв, так і для пішоходів?

Дуже сподіваюся на Вашу відповідь. За відсутності відповіді буду вимушений писати до центральних органів влади - Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України та апарату Верховної Ради України. Але думаю, що питання, які я підняв важливі не тільки для водіїв, але й для служби Державної Автомобільної Інспекції. Сподіваюся на Ваше розуміння та дуже чекаю Вашої відповіді.

--
З повагою, Андрій,
м. Кіровоград.
21

Коментарі

Гість: Варко Мовчок

123.12.10, 22:37

Молодець, що склав цього листа.
Але проблема комплексна, і менти відчувають, хто прийшов до влади - бандюки - і вони начебто дають їм карт-бланш на бандюківську поведінку та безкарність.

Отже, час бути дуже обережним, пильнувати в усі очі (і бажано тренувати собі ще додаткові органи сприйняття).

Робити вправи, гартуватися.

Але ся "влада" бандюків та здирників - ненадовго.
Гряде і наш час!

    223.12.10, 22:41Відповідь на 1 від Гість: Варко Мовчок

    Але ся "влада" бандюків та здирників - ненадовго. Гряде і наш час!Дуже на це сподіваюся .

      323.12.10, 22:56

      Почекаємо відповідь. А взагалі,як ведуть себе зараз ДАІшники,який стан доріг - просто жах!!!

        423.12.10, 22:59Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

        Особисто мені дуже цікаво:
        а) чи буде сама відповідь?
        б) чи буде вона направлена на вирішення проблеми безпеки руху?

        Тож, і я чекаю .

          523.12.10, 23:02

          Знайдуть шістку... На цьому і закінчать....

            623.12.10, 23:03Відповідь на 5 від Люстерко

            Подивимось. Мені здається, що головне - не мовчати. Треба питати. А потім розберемося, що значать відповіді.

              723.12.10, 23:07Відповідь на 6 від Андрій Guard

              Подивимось. Мені здається, що головне - не мовчати. Треба питати. А потім розберемося, що значать відповіді.Певно, що мовчати не потрібно!

                823.12.10, 23:12Відповідь на 4 від Андрій Guard

                Особисто мені дуже цікаво:
                а) чи буде сама відповідь?
                б) чи буде вона направлена на вирішення проблеми безпеки руху?

                Тож, і я чекаю.
                Навряд чи

                  923.12.10, 23:29

                  Очень интересно чем дело закончится. По хорошему конечно гнать нужно таких ГАИшников... Даже сажать.

                    1023.12.10, 23:31

                    смотрела видео.
                    нет слов.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна