хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Внимание!!!! Вакцинация - всеобщая стерилизация!!!

Доброго дня пані та панове... Хочеться, щоб кожний день був Добрий.... або принаймні хоча б просто Був... Інфа, що додається нище дуже важлива, особливо для нашого майбутнього! Люди! Прото ЗНАЙТЕ!!! та не давайте себе і діточок своїх на страту. мова йдеться про те, що заплановано в Росії на 2011 рік.. але.. хто дасть гарантії, що завтра в наші двері не постукають люди в білих халатах з голками наголо... А далі, як кажуть репортери, пряма мова: из последнего заявления председателя РНБО Гончарова: Мне, председателю Русского Благотворительного Общества, была передана информация честными врачами, не желающими принимать участие в УБИЙСТВЕ собственного Народа, о готовящемся массовом УНИЧТОЖЕНИИ НАШИХ ДЕТЕЙ под видом \"новой вакцинации\", уже в первых месяцах 2011 года.

Я не могу подтвердить или опровергнуть данную информацию или ручаться за её  достоверность, но каждый может проверить её самостоятельно.  \"Кто-то\" узнал о наличии у меня данной информации. За нераспространение данной информации или преподнесение её в \"нужном свете\" мне была предложено самому назвать сумму \"вознаграждения\". Вторая часть предложения состоит в том, что в случае моего непринятия данного  \"предложения\" и распространения информации о готовящемся УБИЙСТВЕ  наших детей, я буду неминуемо уничтожен. \"Предложение\" мною отвергнуто и принято не будет.

Защищать свой Народ от уничтожения - святой долг перед Родиной. В соответствии  с Конституцией России и присягой данной нашему Народу  Прекрасно осознавая мощь врагов нашего Народа, понимая, что самостоятельно  распространить информацию о готовящемся УБИЙСТВЕ ВСЕХ НАШИХ ДЕТЕЙ НА ТЕРРИТОРИИ РОССИИ я, скорее всего, не успею, прошу всех распространить данную информацию всеми возможными средствами.  Специально для сотрудников МВД и ФСБ, которые слушают мои переговоры и читают мою переписку.  ВАШИХ ДЕТЕЙ БУДУТ УБИВАТЬ ВМЕСТЕ С НАШИМИ. Поэтому у вас есть выбор: или помочь выжить собственному Народу или закупать гробы для собственных внуков.

heart 1. Прививка рассчитана на девушек от 12-30 лет. Будет вводиться под видом профилактики, Якобы для предотвращения рака груди или матки . Данная прививка будет являться обязательной в школе. Содержание: — Совпадает с прививками, которыми стерилизовали девочек Мексики, Никарагуа, Ирака.

Воздействие на организм: Создание в организме постоянной, так называемой “ложной беременности “ и отторжение плода на 3-4 месяце беременности. Кроме прямого действия, данная прививка имеет огромное психическое воздействие, т.к многочисленные выкидыши на поздних сроках беременности создадут панический страх перед самой возможностью забеременеть .

heart 2. Прививка рассчитана на женщин старше 45 лет. Содержание : Иммуноглобулин человека и препараты ГМО. ВОЗДЕЙСТВИЕ НА ОРГАНИЗМ: Резкое возбуждение иммунитета с помощью введённого “молодого“ иммунитета, с последующим, в течение 2-5 лет резким его снижением (без подпитки “молодого иммунитета“) до нуля, т.е. невозможности организма противостоять никакой инфекции. 

взято с сайта  правду.ру

(Иными словами говоря, отсутствие иммунитете или имунодифицит - это то, что мы знаем как СПИД.. )

ЗНАЙ!!! ПО ЗАКОНУ НИКТО НЕ ИМЕЕТ ПРАВА ПРОВОДИТЬ ВАКЦИНАЦИЮ ДЕТЕЙ И ВЗРОСЛЫХ НАСИЛЬСТВЕННО !!! Обращаюсь ко всем людям, которым не безразлична судьба наших женщин и детей. Кто может помочь в распространение этой информации. Прошу всех!!! Не будьте равнодушными, прочитайте и подумайте, Если я промолчу, то погибнет тысячи женщин и детей. А если я прочитаю и расскажу (друзьям и знакомым), То спасу чью-то жизнь. Подумай. Вместе мы сила! Распространяйте эту информацию через интернет, Перепишите и распечатайте листовки раздайте людям. Расскажите друзьям, позвоните детям и родителям. Предупреди тех с кем работаешь, учишься и живёшь. Предупреждайте всех кого знаете и кого не знаете. Расскажи людям правду. НАС РЕШИЛИ УНИЧТОЖИТЬ И ЭТО УЖЕ НЕ ШУТКА!

взято с сайта Вознесение тож......Передай далі ....поки ще є кому.............heartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheart поки ще не пізно! додано 23.11: сьогодні я написла продовження замітки - там посилання на фільми Г.Царьової Ласкаво прошу сюди - http://blog.i.ua/community/662/581648/ Будьте ЗДОРОВІ!!!!
17

Коментарі

122.11.10, 18:15

Чергове залякування. Росіян. А завдяки інтернету - розповсюджується й поза її кордони. Написано в стилі з певною істерією. Ані доказати, ані спростувати щось - неможливо. Але я у змову всіх лікарів з метою винищити населення - просто не вірю. Бо і сам є лікарем. Знаю, що це неможливо. Але люди, які не знайомі з медициною - можуть повірити у таку змову. І часто вірять.

Стосовно щеплень, то дійсно ніяке щеплення не може бути примусовим. Тому вважаю доцільним батькам своїй дитині не дозволяти робити щеплення до того, як батьки приймуть рішення про доцільність його чи недоцільність. А батькам в такому разі треба дізнатися всю інформацію про показання, протипоказання та можливі побічні дії кожного конкретного щеплення.

    222.11.10, 18:19Відповідь на 1 від Андрій Guard

    ну що ж.. якщо це для вас питання віри.. будьласка - ваше право... вірити ч ине вірити...
    хоча.. дуже дивно, що ви на своєму робочому місті не намагаєтеся навіть просто проаналізувати все те. що робиться в нашій країні і в світі...

    Бажаю найкращого!
    і... Скорішого Прозріння

      322.11.10, 18:32Відповідь на 2 від Ружа

      А я і аналізую. Нема серед моїх колег, які мені знайомі, змови. І не може бути апріорі. Легше всього грати на залякування. Тоді людина перестає "соображать". А прозріння мені часто бажали представники різних сект, "пророки", які передбачали численні Кінці Світу та інші великі катастрофи. Це чергова.

      Візьмемо іншу сторону медалі. Якщо залякані люди будуть відмовлятися апріорі від будь-яких щеплень собі та своїм дітям... Наслідки уявляєте? Можливо, Вашими зусиллями, ще побачите... Комусь вигідно виростити страх. Великий страх. Навіщо і кому - от у чому питання.

      А побажання, то і мої до Вас самі найщиріші і найкращі!

        422.11.10, 19:08Відповідь на 3 від Андрій Guard

        дякую за щирі побажання.
        насправді залякувати ніхто не збирається.. життя нас з вами розсудить..
        Успіхів!

          522.11.10, 20:24Відповідь на 3 від Андрій Guard

          Шановний пане.
          спеціально для Вас знайшла фільм " Яд от элиты: биологическое оружие. Режиссер: Галина Царева" , дуже вражає.....може дещо скажете про цей фільм.. але тільки після перегляду, будь ласка
          качнути можна тут... доречі там багато чого цікавого, прошу - http://pravdu.ru/rastlenie.htm

            622.11.10, 21:35Відповідь на 3 від Андрій Guard

            А я і аналізую. Нема серед моїх колег, які мені знайомі, змови. І не може бути апріорі. Легше всього грати на залякування. Тоді людина перестає "соображать"...По стилю викладення схоже, що людина дійсно лікар і пише свідомо. Тоді незрозуміло, чому вона до сих пір не в "змові".
            А якщо серйозно:
            1. ВОЗ зі своїми грипами, про який вже багато розгромних матеріалів і по якому треба вже давно робити міжнародний суд - це що не змова лікарів з фармацевтичною й хімічною промисловістю, про що говорять, що по прибутках фармація уступає тільки наркоділерам?
            Чи ви не чуєте по радіо і не бачите по телебаченню цілодобову рекламу ліків. А ви знаєте - скільки коштує реклама в ЗМІ?

              722.11.10, 21:45Відповідь на 6 від Rusist

              По-перше, стосовно грипу, я не виключаю просто помилки на кшталт "пєрєбдєлі". Хоча, підігрівання паніки, щоб більше продати медикаментів - ось це виключити реально складно. Однак це різні речі. І справа не в дільничних лікарях, питання значно вище.
              А щодо реклами ліків - я палкий прибічник заборони всієї реклами ліків в ЗМІ. Як на мене - це дуже небезпечна штука.
              Про фарм. компанії - напрошуються висновки, враховуючи те, скільки коштують ліки (особливо серйозні ліки, коли ціни на препарати сягають десятків тисяч гривень)... Не дуже гарні висновки. Але, занадто легко робити висновки... Так можна далеко зайти. Вважаю, що в даних питаннях треба бути достатньо обережним. Хоча, я б не про змови казав, а про зловживання таким становищем. Це різні речі.

                822.11.10, 21:51Відповідь на 3 від Андрій Guard

                2. А чого ви ніколи не цікавились біографією депутата а потім міністра Раїси Богатирьової. Що піднялась вона на самий верх влади і медицини завдяки таємному знищенню немовлят на Сході країни. Вірніше її підставили, а потім через шантаж заставили мовчати і виконувати. І за гарну поведінку і розуміння завдань (організація системи лабораторій по збору донорського матеріалу для створення операційної індустрії стволових клітин) її фантастично підняли вгору і влади і медицини. А це вбивство ембріонів на ранніх стадіях... Невже ви - як та мавпа - що затикає вуха, очі і писок? ...

                  922.11.10, 21:54Відповідь на 8 від Rusist

                  Постарайтеся обійтися без образ та порівнянь на кшталт мавпи, добре?

                    1022.11.10, 21:55Відповідь на 1 від Андрій Guard

                    Чергове залякування. Росіян. А завдяки інтернету - розповсюджується й поза її кордони. Написано в стилі з певною істерією. .... Щось це мені нагадує вже ІСТОРИЧНІ факти з минулого століття - ІІ світова ..... На жаль тоді багато говирили що це просто ПРОВОКАЦІЇ та залякування - що вийшло - 1941......... - далі - Євреї - їм обіцяли райське життя в ГЕРМАНІЇ - а отримали - криматорії.......
                    Шановний, Ви такий наївний - навіть ВАМ ніхто НЕ скаже що саме ДІЙСНО в тій ВАКЦИНІ - адже провіряти ніхто Небуде теж...... ОТЖЕ вибір - (а його нам НЕ дають, бо не привитих дітей неприймають А ні дошколи , а ні в д/садок) між ЧИМ????

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      13
                      попередня
                      наступна