Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Бенефіс Януковичу вдався, а далі?

Природні аномалії супроводжують президента Віктора Януковича, з яких дехто пробує зробити якусь символіку вищих сил, але негода на Львівщині, де Януковича не дуже полюбляють, пройшла водночас і на Херсонщині, де Януковича дуже шанують. Просто хочу сказати, що у Львові дивитись трансляцію "Звернення до народу президента України Віктора Януковича з нагоди 100 днів перебування на посаді" - було досить інтригуюче, Бо трансляція то щезала, то знову з'являлась.
Проте наступного дня після прес-конференції Віктора Януковича по першому національному повторили всі події в повному об'ємі за попередні дні з участю президента України, тобто відбувся своєрідний бенефіс Віткора Януковича і досить успішний, з чим його і вітаю, як і нас з вами, якщо хоч частина з проголошеного Віктором Януковичем буде втілене в життя.
Однозначно я підтримую в повному об'ємі все, що було задекларовано як програму дій президентом України Віктором Януковичем і у "Зверненні до народу", і на засіданні в Кабміні, і в інших його виступах за ці дні. В таких випадках залишається тільки сказати: "Дай Боже, щоб все так і було"
Бо, на жаль, гарно вмів говорити і перший президент України Леонід Кравчук, не менш красиво і розумно звертався до народу другий президент України Леонід Кучма, а що вже третій революційний президент - Віктор Ющенко говорив багатообіцяюче! Його в тому могла перевершити тільки Юлія Тимошенко, чиї декларації всенародного процвітання були феєрично красивими і бездоганними, напевно тому, що вона ніколи і не думала їх виконувати взагалі, тож як брехати - то по повній програмі, не шкодуючи фантазії та чужих коштів, Бо декларації процвітання і прориву в Юлії Тимошенко діаметрально відрізнялись від декларацій про особисті прибутки - жіночка просто живе в злиднях, хоча зовні за вбранням цього не скажеш, але то інша розмова. Зараз нам важить різниця між слово і ділом. Як правильно прокоментувала пані Ляпіна цей бенефіс, що то зайва пуста балачка, Бо навіщо слова, коли потрібне діло; ось їх політична сила спершу робить, а потім переходить до слів, щоб якось пояснити людям і самим собі, на якого біса вони це наробили... 
Та повернемось до пана президента Віктора Януковича і його команди, що зібралась в повному комплекті в київському палаці "Україна". Що можна сказати: зібралась реальна братва, яка реально керує Україною і реально може впровадити реформи, Бо вони реально на часі. А Віктор Янукович реально з тих людей, що реально може покерувати ними, а не вони - ним. Вже одне це є реально добре.
Стосовно змісту - можу повторитись: все - як на мою точку зору - є дуже і дуже правильним, розумним і корисним для нашого суспільства. Справа за малим: чи це буде здійснено, як сказано? Чи як з обіцянкою зараз же повезти журналістів у Межигірря?.. Я хазяїн свого слова: хочу даю, а хочу - назад забираю! - так, Вікторе Федоровичу?
Важко зараз робити прогнози, тому вкажу на єдине вагоме, що мене обнадіює: сила супротиву "п’ятої колони" з різних рускоязичних вже не буде такою жорстоко агресивною, якою вона була за Ющенка. На жаль, ця сила дуже впливова і тому її нейтралізація є вагомим фактором для проведення глобального реформування всіх сфер суспільства та економіки в Україні.
Стосовно можливої "здачі національних інтересів" і тому подібне, то скажу так: у нашому супернаціоналістичному Львові практично всі значні підприємства належать бізнесменам з Росії. Не думаю, що в інших регіонах ситуація значно різниться від нашою, а нинішні події в Запоріжжі та Маріуполі говорять про одне: для українських бізнесменів є два шляхи: або самоліквідуватись, або боротись за те, щоб бути першими і реальними власниками бізнесу в Україні.
На завершення хочу нагадати, як у 2005 пророкували помаранчевій команді довготривале панування: перші два терміни Ющенко буде президентом, а Тимошенко - прем'єром, а тоді ще два терміни навпаки: Тимошенко - президент, а Ющенко - прем'єр... Коментувати зайве, але варто вказати як корисно використали час перебування в опозиції Партія регіонів та особисто Віктор Янукович.
Особисто мене дивує, коли я чую головним завданням опозиції боротись з наявною владою. Повна дурня! Головне завдання нормальної демократичної опозиції є боротьба зі зловживаннями влади, а не з владою як такою в цілому, до чого нас наразі закликають... Опозиція контролює владу, вказує вчасно на помилки, а не єхидно тихцем чекає їх катастрофічних наслідків для країни і народу, щоб на тому гнилому більшовицькому гаслі "Чим гірше - тим краще" прийти до влади. 
А найголовніше завдання опозиції: проводити переформатування всіх не провладних політичних сил і вироблення нової прогресивної програми ідей для країни, щоб вчасно прийти на зміну провладним силам, які себе вичерпали в якості керманичів. Ось головне завдання опозиції, а не "війна до переможного кінця", бо тоді може прийти дійсно повний кінець всьому.
Прошу це раз звернути увагу на головний принцип демократії: владу регулярно змінюю не тому, що вона погана, а тому, щоб вона не стала поганою.
Знаючи наш менталітет, упереджую закид стосовно тези: так хто ж знав! - обирали хорошу владу, стільки гарного обіцяли, а виявилось повне лайно. Так ось для того й існує опозиція, щоб перевірити спершу на малих справах тих, кому збираємось довірити вирішувати справи значні!
Наразі бенефіс скінчився - час до праці. А час покаже, хто чого вартий.

Бгдан Гордасевич
06.06.2010

23%, 7 голосів

50%, 15 голосів

27%, 8 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
15

Коментарі

Гість: Bob Marlya

16.06.10, 12:54

Ми Українці,ми найрозумніша нація.Співучий,добрий,працьовитий народ,у нас велика історія,наші герої найкращі.Якщо ви так вважаете,то...
Закрийте рот і насолоджуйтесь,тому,що Якуновича обрав цей мега народ,а така могутня нація не могла помилитися(вкотре).Насолоджуйтесь.

    Гість: Джонни K

    26.06.10, 13:34

    Янык-працює я контролирую.

      36.06.10, 21:06Відповідь на 2 від Гість: Джонни K

      І Кушнарев так вважав...

        46.06.10, 21:10Відповідь на 1 від Гість: Bob Marlya

        Дякую за чудову українську.

          анонім

          56.06.10, 23:49

          Бгдан розслабився і отримує задоволення від гвалтування...

            67.06.10, 03:27

            Колись у Німеччині соціал-демократи також вважали, що будуть гарною опозицією націонал-соціалистам.

            І що вийшло?
            Там Гітлер швиденько провів "проводити переформатування всіх не провладних політичних сил"...

            Хіба ж то опозиція?
            Вони всі ще подякувати мають українському народові, котрий прийшов на Майдан і так налякав сьогоденних хазяів країни, що ті віддали владу.

            І кому віддали?
            Тим, що причепилися до справжнього народного руху. Тим, що прийшли після Майдану в міністерства без всякої довіри до тих, хто збігав з роботи на Майдан...
            Прийшли, і как пані Білозір, почали вішати в своїх приймальнях свої портрети...

            Немає ніякої опозиції в країні.
            Якби була, Януковичу не вдалося б за лічені дні збудувати міцну вертикаль влади...

              77.06.10, 03:33

              І де ж була та опозиція, коли давили екскаваторами людей в Харкові?
              Задавили в Харкові, за рік задавлять і у Львові...

              Та це пшик, а не опозиція...

              Словомети звичайнісінькі.
              Яйцями зраду виборювати прийшли...
              Клоуни не гірші за Шуфрича.

              А тепер будуть гратись в цивілізовану опозицію...

              З ким?
              З братками?

              Науковою мовое це зветься конформізм.

              Білоруси ось так і догралися...

                87.06.10, 08:43

                театр то все

                  97.06.10, 09:02Відповідь на 7 від dugme

                  ....тепер будуть гратись в цивілізовану опозицію...

                  З ким?
                  З братками?
                  ......................

                    Гість: Mr_Nicks

                    107.06.10, 09:28

                    "як корисно використали час перебування в опозиції Партія регіонів та особисто Віктор Янукович"
                    "завдання нормальної демократичної опозиції є боротьба зі зловживаннями влади, а не з владою як такою в цілому"
                    "щоб на тому гнилому більшовицькому гаслі "Чим гірше - тим краще" прийти до влади"
                    Ага, півроку блокували трибуну в ВР, начебто для підвищення мінімальних зп та пенсій, а реально лише тому, що за цієї умови уряду Тимошенко МВФ не дав би кредит, а коли прийшли до влади, то одразу ж відмовились від свого бажання підвищити соцстандарти, тому що кредит самим потрібен як повітря.
                    Вже не раз мали можливість пересвідчитись як ПР виконує свої обіцянки і для кого вона все робить. Девіз ПР "Багаті стають ще багатшими, а бідні ще біднішими"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна