Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Президент Віктор Янукович і Степан Бандера

Цікаво, чи буде обговорювати питання позбавлення звання Героя України Степана Бандери під час свого візиту до Росії президент України Віктор Янукович?
Якщо Європарламент зустрів його таким дивним зверненням, то що очікувати від Медвєдєва  з Путіним?
А з іншого боку я можу навести що найменше три причини, чому Віктор Янукович, як Президент України, не захоче цього робити: позбавляти звання Героя України Степана Бандеру.

Перша причина, основна: А  що з цього я, -Янукович, буду мати? В розумінні: хорошого?
Всім українофобам  це любові до Януковича не добавить, бо у них і вибору нема! Хіба що Симоненко... Але цей Петрик, як вже бачимо, не надто активно протестує  - зледащів...
Зате для всіх противників Януковича - це буде шикарна тема для опозиції і піару, а для западенців - реальна причина для повстання і фізичного розколу України. Місцева буржуазія зможе використати народ під тим приводом збуривши його до непокори для захисту своїх приватних безнес-інтересів.
Користі з тої бучі Януковичу мало, а його особисто Степан Бандера не дратує, а чому -  про те далі.

Друга причина, теж поважна: Віктор Янукович від натури в натурі не полюбляє, коли на нього тиснуть. Він органічно ненавидить приймати рішення на вимогу когось, бо то виходить демонструвати власну слабкість. Янукович приймає рішення тільки за власною волею і про це всі мають знати! Жодних сумнівів, що хтось на нього вплинув!  БО тоді це стає перемогою і позитивом впливової сторони, а Янукович виглядає слабим, чого він ніяк не може стерпіти.
Тому я дякую всім тим європарламентаріям і депутатам новоросії з Одеси, а також всім іншим вимогливим стосовно Бандери, бо тим самим вони позбавляють Януковича усякого бажання  йти їм на зустріч і догоджати. 

І третє, теж поважне: як відомо, що лідери ОУН, які стали Героям України Роман Шухевич та Степан Бандера, теж зеки, тобто мають в своїй біографії тюремні терміни і то фактично за статтями бандитизму, як і аналогічно у Віктора Януковича. Я не натякаю, що зек зека не образить, а навпаки стверджую, що для Віктора Януковича наявність в героїчному пантеоні України героїв-зеків Шухевича і Бандери робить його біографічні подвиги зека  не такими страшно унікальними.
На головний закид опонентів Янукович може спокіно відповісти ствердно: Так, я зек, а ваші найбільші герої що не зеки? Ну то і заспокійтесь: вони - ваші герої, а я - ваш президент!

А ви якої думки: позбавить Віктор Янукович звання Героя України Степана Бандеру після свого повернення з Росії?

36%, 13 голосів

64%, 23 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
16

Коментарі

Гість: AlexII

15.03.10, 11:47

Бесплатно ничего не сделает, однозначно.

    25.03.10, 12:08

    Не вигідно це йому, з жодного боку не вигідно.
    Думаю, що він наразі буде уникати усіх гострих проблем, бо ще невідомо у якому стані (наскільки плачевному) вся та господарка, що йому дісталась у спадок. А от після інвентаризації і перерозподілу, якщо не спочина на лаврах.... невідомо.

      35.03.10, 12:25Відповідь на 2 від zmi_j

      Згідний, - про те і кажу.
      Але і нам треба працювати над тим, щоб було відомо.

        45.03.10, 12:27

        Позбавить....))) Я буду не против....))))

          55.03.10, 12:31Відповідь на 4 від Brainless

          Позбавить....))) Я буду не против....))))а не позбавить - теж "не против"

            65.03.10, 12:36Відповідь на 5 від Богдан Бо

            Позбавить....))) Я буду не против....))))а не позбавить - теж "не против"Якщо не позбавить, то хай воно вже так залишается. Хоч націоналістам буде за що радіти. Хоча я думаю яке б рішення яник не прийняв, всеодно націоналісти будуть чиомось невдоволені. Така ваша вічна позиція....)))) Пробачте.... а ця медалька не додає Бандері ні краплини героїзму. Лише в очах його прихильників...))) Для інших нічого не змінилося, кожен вирішує сам герой то, або ні. Різниця заключається у тому, буде той герой з медалькою чи без....)))

              75.03.10, 12:51Відповідь на 6 від Brainless

              Цілком погоджуюсь: героїв не можливо нав’язати!
              Хіба це нормально, що у нас в радянській школі діти зло жартували, що останніми словами Александра Матросова були "Долбанньій гололёд"
              Тому в Одесі і не треба вшановувати Бандеру, але шанувати своїх справжніх героїв з катакомб! З правдивої історії і життя. І вулиці називати своїми історичними назвами і людьми!

                85.03.10, 12:57Відповідь на 7 від Богдан Бо

                Цілком погоджуюсь: героїв не можливо нав’язати!
                Хіба це нормально, що у нас в радянській школі діти зло жартували, що останніми словами Александра Матросова були "Долбанньій гололёд"
                Тому в Одесі і не треба вшановувати Бандеру, але шанувати своїх справжніх героїв з катакомб! З правдивої історії і життя. І вулиці називати своїми історичними назвами і людьми!

                Оу гарна ідея... Я цілковито згоден... Але нажаль мало хто знає про цих героїв... Вони не такі відомі, хоча віддали своє життя за Батьківщину...)))

                  95.03.10, 13:25Відповідь на 3 від Богдан Бо

                  Згідний, - про те і кажу.
                  Але і нам треба працювати над тим, щоб було відомо.
                  Намагаюсь в силу своїх можливостей

                    105.03.10, 13:27

                    сподобалась замітка. аргументовано, логічно і розумно

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна