хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Путін вважає Медведчука українським патріотом

Глава російського уряду вважає Медведчука справжнім патріотом, який відстоює інтереси України.

Вийшов ювілейний 100-й номер журналу "Главред", присвячений людям, які, на думку журналу, за останні два роки найбільше вплинули на розвиток України. При цьому авторами есе про цих людей стали провідні світові політики та всесвітньо відомі особи. Крім представників нашого політичного бомонду до тридцятки журналу потрапили і президент Буш і керівники Росії і навіть Савік Шустер.

Справжньою сенсацією номеру стало есе про Віктора Медведчука, написане особисто російським прем’єром Володимиром Путіним. За словами Путіна, Віктор Медведчук є людиною, яка серйозно вплинула на розвиток України в останні роки.

"Віктор Медведчук – чоловік компетентний, послідовний у своїх діях і, безумовно, надійний. Як справжній патріот, він відстоює, перш за все, інтереси своєї рідної України... До нього дуже серйозно прислухаються люди, від яких залежить прийняття рішень, причому, не тільки в Україні, але і в Росії", – написав Путін.

Назвавши Віктора Медведчука "одним з найталановитіших політичних експертів", російський прем’єр також відзначив, що Медведчук є одним з найбільш палких прихильників розвитку і зміцнення російсько-українських відносин. При цьому він підкреслив, що "в тій політичній ситуації, яка склалася сьогодні в Україні, позиція щодо захисту інтересів Вітчизни, вимагає від Віктора Володимировича певної мужності".

Як відомо, Віктор Медведчук останнім часом уникає публічності, однак в українських ЗМІ неодноразово йшлося про те, що він зберігає вплив на ситуацію в Україні. Про зростання цього впливу, наприклад, говорить і те, що журнал "Фокус" серед 200 найбільш впливових українських політиків 2008 року відвів Віктору Медведчуку високу дванадцяту позицію. Також регулярно озвучується, що до допомоги Медведчука, як кваліфікованого юриста і досвідченого політичного експерта вдаються лідери провідних політичних сил.

Як неодноразово повідомляла преса, Віктор Медведчук є кумом нинішнього російського президента Дмитра Мєдвєдєва.

Український Погляд.
13

Коментарі

Гість: братЧортомлик

126.08.09, 17:16

ну це якесь медведприветiвське збочення

    анонім

    226.08.09, 17:28Відповідь на 1 від Гість: братЧортомлик

    ну це якесь медведприветiвське збочення

      анонім

      326.08.09, 18:05

      вже зовсім путінг дахом поїхав

        416.09.09, 20:17

        Чи ви поруч з РФією ніколи не жили ? Хто для цієї країни є "патріотом" України, а хто "зрадником" ?