Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Нарешті сталося: є зовнішнє керування!

Нарешті сталося: є зовнішнє керування!

Для нашої славної України є два глобальних вектори руху: це найсвіжіший приклад Афганістану, де США майже 20-ть років впроваджували демократію і законність, але місцева корупція перемогла всі ці намагання, тому в США плюнули на цю країну і пішли з неї, а до влади повернувся талібан і смакуйте далі радість зубожіння упослідженої країни; другий вектор є як у вщент зруйновані країни Німеччина-ФРН, Південна Корея та Японія, що виходили з криз повоєнного часу під контролем та сприянням саме США і досягли домінуючого положення у світі, але за однієї головної умови: місцеве населення було активним й навіть жертовним у становленні свого нового державного устрою. Ось і для України постало або – або.
Нещодавній лист від Держдепу США до Уряду та Офісу Президента України засвідчив, що бажання допомагати нам нарешті з’явилося там, бо чого гріха таїти: не дуже хотілося братися за то до цього. Пригадайте зовсім свіже 24 лютого 2022 року, коли весь захід як би попереджав, а насправді пасивно спостерігав за нападом рефії на Україну. Для них усе було вирішено, що Україна не встоїть, а вона – вистояла! Другий рік! Причому безперервних активних бойових дій на фронті та тотальних обстрілів тилу по всій глибині аж по кордони з Польщею та Румунією. Україна вистояла! 
Завдяки героїчній боротьбі ЗСУ та певним верствам населення Україна набула нарешті ваги та поваги в світі, чого до цього не було. Згадайте свіженьке від пана Дуди про «потопельника» або класика від Орбана як «нічийна земля» - і все це правда! Давайте не дурити себе і ще когось гаслами які ми файні, бо то дурень думкою багатіє. Всі сторонні люди та уряди добре бачать, хто ми і що ми є насправді: пост-колонія радянсько-російської імперії з дуже дегенеративним населенням і тотальною корупцією в усіх сферах життя. Та згадайте, трясця вашій біографії, яку ми мали Україну станом на 24 серпня 1991 року і що маємо тепер у 2023 році. Це ж треба було усе настільки занапастити, розвалити, розікрасти та зруйнувати під панегірики самим собі, які ми класні, як нам усі заздрять, а ми просто йой! які неймовірні. Ймовірні: третій сорт – не брак, зійде і за так.
Ще раз наголошую: люди в Україні сущі, не дуріть себе своєю винятковістю, а ставайте як успішні світові країни працею і розумом сильними. Для цього потрібно дослухатись порад від таких сильних країн та громад, а не «своїм розумом» робити з України другий Афганістан. Нам дуже потрібний отой зовнішній контроль і керунок, як і допомога в розвитку правопорядку, технологій та економіки вцілому. Причому усе це маємо зробити саме ми і для себе, а не когось. Дякую дуже, що США за це все взялось, бо краще пізно, чим ніколи. Рухаємось і дослухаємось.
З повагою до всіх, кому болить Україна, Богдан Гордасевич, м. Львів, 28 вересня 2023 року.

1

Коментарі

11.10.23, 19:02

Зовнішній контроль — дивлячись який. Трохи погортав отой лист — там пропонують фактично збільшити й посилити органи контролю. Але як вони можуть запрацювати, якщо:

1. Туди підуть такі самі люди, що й раніше.

2. За клацанням пальців миттєво суспільство не змінить правила гри.

До того ж там ідеться про розширення наглядових рад. Цей інститут не показав своєї дієвості — місця зайняли люди типу Сергія Лещенка, що присмокталися до величезних зарплат і впливу на процеси.

    21.10.23, 19:10

    Узагалі-то погано, що ми не спромоглися організуватися самі. Тобто це свого роду приниження нас, на яке ми частково заслужили. Якщо не організуємося, ніяка зовнішня допомога чи керування не спрацює.