Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Слава поліції міста Дніпра

Дякую поліції героїчного міста Дніпра за роботу. Нехай це прозвучить неетично, але нарешті розпочато відстріл рагулів на дорогах. А дітки, можливо, схаменуться, як і українську вивчать.Далі про загальне: ми часто злостимось з того, що у нас в Україні такий бардак, хаос, дурня і фігня на кожному кроці, але не хочемо усвідомити, що при цьому самі в тому як першопричина. Від колишнього комуністичного "серусеру" нам в Україні дістався дуже поганий ментальний спадок: тотальний правовий нігілізм. Існує багато законів, але мало хто їх дотримується. Оте класичне: я в загальному проти корупції, але коли то стосується мене і моїх проблем - тоді я одразу "за", аби минула гроза. Тому якщо хочете порядку в державі - починайте з себе! Не порушуйте законів своєї держави! Дотримуйтесь свідомого правопорядку. А з його порушниками має займатися виключно уповноважені державою на то органи! З того всього доводжу до відома, що шановні і не зовсім шановні громадяни України, запам'ятайте раз і назавжди, що тільки держава має право на насилля! Більше ніхто не має законного права застосовувати насилля - ніхто і ніколи! Виключно уповноважені силові структури держави і то в межах суто своїх повноважень. Військові оберігають державу від зовнішніх загроз, а поліція - від внутрішніх. Все інше - то інше!
Зрозумійте, що поліцейський на службі не є людина як така, а представник держави і як правильно означено в українській мові, що він є "правоохоронець"! Охоронець права! Амінь! В тій охороні права поліцейський не просто може застосувати різні рівня насилля, а навіть зобов'язаний це зробити. З того напад на поліцейського є нападом на право, отже і на державу! Ще раз: амінь! Українською цей релігійний термін з грецької означає: хай буде так, бо має бути так!
Правопорядок стосується кожного, а поліція - його еталон. І не варто змішувати зміст еталона з так званим "людським фактором", тому що для цього існують Прокуратура, СБУ та інші відповідні органи слідства. Головне, що є Закон і він є еталон, а поліція - його втілення! Для всіх і кожного! Іншого не існує. Коли більшість громадян України це визнають і виконують, тоді усім стане добре, бо поліція буде оберігати право в державі включно з самими потерпілими. Для прикладу, щоб усі зрозуміли, в іншій країні поліцейські так само зупинили машину з жінкою за кермом і дітьми позаду саме за перевищення швидкості, де головним звинуваченням було, що жінка ризикувала власним життям і життям своїх дітей, як і життям поліцейських, що змушені були їхати надшвидко, аби її зупинити. Не штрафами єдино живе соціум., бо кара виправляє, а не суто жахає. Правила існують для того, щоб їх виконувати! Кожному і скрізь! Виконувати автоматично, на рівні самосвідомості, а не порушувати, якщо за то нічого не буде, бо ніхто не дізнається. Дізнається! І жорстокого покарає, бо інакше не буває. Чергове підтвердження тому події у Дніпрі. Ще раз подяка поліцейським за службу не в дружбу, а за Честь і Порядок.
Богдан Гордасевич
31 серпня 2023 р.
м. Львів
2

Коментарі

11.09.23, 15:58

Наскільки зрозумів, порушниками є пара навіжених, а поліцейські не зовсім добре виконали свою роботу, хоч і не порушили нічого. Того, хто стріляв, варто звільнити з-під варти й, можливо, з поліції також. Або відіслати на підвищення кваліфікації.

    21.09.23, 20:02Відповідь на 1 від Nech sa paci

    З поліції. На очах дітей вбити батька! Є таке слово тазер. Можна було заспокоїти і надягнути кайданки на праву руку і ліву ногу. А не битися і вбивати. Теж мені слава, сором!

      31.09.23, 21:56Відповідь на 2 від Vivyenn

      Там були різні вагові категорії. Ну й недостатній досвід.

        41.09.23, 23:01Відповідь на 3 від Nech sa paci

        Так отож, що недостатній! Та й обладнання наче недокомплектоване. Та й у такому випадку постріл у повітря або легке поранення примуси ли б отямитися. Отак одразу упритул вбити людину і слава? А не вирішуватеме поліція Укрвїни усі проблеми таким чином? Досягнути слави кожен прагне.

          51.09.23, 23:04Відповідь на 3 від Nech sa paci

          І взагалі вперше чую, що порушення правил повороту карається вищою мірою на місці. Поліцейські-законодавці якісь.

            61.09.23, 23:49Відповідь на 4 від Vivyenn

            Я не за "слава поліції" в цьому випадку, але бикувати перед поліцейськими теж не можна. Можливо, іншим буде наука.

            Вони не просто криво повернули, а вели себе потім як буйні придурки, небезпечні для оточуючих. Водій явно був нетверезий, бо інакше навіщо б мінявся з дружиною місцями?

            З поліцейськими треба розбиратися окремо. Кажуть, що стріляти по ногах не так легко, як здається. І можна потрапити в артерію, що теж може призвести до летального фіналу.

              71.09.23, 23:59Відповідь на 6 від Nech sa paci

              Чому саме нетверезий ? Може прав не було у кермуючего, через це й мінялися місцями. У нозі лише пахова артерія дає таку кровотечу, і це вони вчили. Ппц. Краще б вже втратити права аніж життя. Божевільне життя.

                82.09.23, 00:03Відповідь на 6 від Nech sa paci

                Назва нотатки саме Слава поліції, яка також зробить висновки, що можно відстрілювати громадян і мати за це славу. В іншіх містах спитають себе, а ми чим гірші?

                  92.09.23, 00:19Відповідь на 7 від Vivyenn

                  Чому саме нетверезий ? Може прав не було у кермуючего, через це й мінялися місцями. У нозі лише пахова артерія дає таку кровотечу, і це вони вчили. Ппц. Краще б вже втратити права аніж життя. Божевільне життя.
                  У нас на війні гинуть щоденно десятки й сотні наших людей. Так — життя ось таке божевільне, блін...

                  Цей допис почитає, крім нас, іще пара людей максимум. Клименко точно не читатиме. Я уточнив, що конкретно мені назва не подобається. У суспільстві немає такої одностайності, щоб інші почали зловживати цим. Мало того — стрілок зараз затриманий.

                    102.09.23, 00:27Відповідь на 9 від Nech sa paci

                    Я ще два схожих поста бачила. Вибач, я сьогодні цю бандуру поповняла, трафік дадуть лише завтра,

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна